Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar Game of Thrones 'ın kitabını okuyan var mı?
Dizinin bir bölümünü izledim ama kitabını okusam daha çok severim gibi

Ben dizisini çok severek izliyorum.
Kitabının da ilk 3 ünü okudum ama ilginç bir şekilde ben dizisini kitaptan çok sevdim.
Ben bazı sahnelerden rahatsız oldum, o yüzden izleyemeyeceğim sanırım. Kitabı güzelse ordan devam edeyim demiştim kendimce

O detaylar kitapta da var ama. Bence okuyun çoğunluk kitabını dizisinden daha çok bile seviyor.
Teşekkür ederim :) evet var, sanırım o detayların var olmasından ziyade izleyincr hoşuma gitmiyor.
Mesela Grinin 50 tonu ve serinin tüm kitaplarını okudum rahatsızlık duymadım sanırım görsel olarak rahatsız oluyorum sadece.

hepinizi Cengiz Aytmatov sever yaptım şimdi Yaşar Kemalci yapıcam
Niha ha haaaa

hepinizi Cengiz Aytmatov sever yaptım şimdi Yaşar Kemalci yapıcam
Niha ha haaaa
Nbenim eşim çok az kitap okur iki ayda bir tane falan:) senede beş kitap olmaz bile ve sevdiği tek bir yazar var cengiz aytmatov :) bana hep gün olur asra bedeli oku oku oku diyip duruyodu ben hiç tinlamiyodum kaç kitap okudun da beğendin diye
Geçen sene rafta duruyodu bi okim dedim gerçekten çok beğendim:) fuarda dört kitabini daha aldim

Yaşar kemal de niyeyse bana hep okurken sıkıl acakmışım gibi geliyodu.... Birinden bişey duyduğum yada bildiğim için değil tamamen ön yargi :) aslinda yaşar kemale has bişey değil türk edebiyatindan özellikle 70-80 yil öncesinden bişeyler okursam sıkıntidan patliycakmisim gibi hissediyorum bunu kırmak için bu sene uğraşicam baya:)

sevemedin mi canım, aslında okuduğum en hafif kitabı ama bir konu etrafında dönmediği için zor biraz
Sevmemek değil de serbest tarzda yazıldığı için ilk defa okuyacağım bi yazar için uygun değil sanki. Olay örgüsünün olduğu bir kitapla yazarı daha iyi anlayabilirim sanırım.

Böyle olduğunu bilseydim farklı bir kitabını alırdım. İnternetten almanın dezavantajı.

İnci Aral, Sevginin Eşsiz Kışı bitti.

Dili,anlatimi güzel. Şiir okuyormussun gibi hissediyorsun.
Duygusal betimlemelere,icsel konuşmalara bolca yer vermiş. Böyle anlatımları seviyorum ben.
Yalnız kitaptaki öykülerin hepsinin kadın erkek ilişkisi üzerine kurulu olması biraz sikabilir.
Ama yazarın tarzı bu zaten.

Yarın İnce Memed 2 'ye baslayacagim insaallah eve dönüyoruz çünkü.

Herkese iyi pazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…