- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.241
Günaydın kızlar
Çok teşekkür ederim. Anneme söz verdim diye ona gideceğim bugün. Daha iyi sayılırım. İlaçlara devam
Günaydın
Geçmiş olsun. Kaçırdım galiba neyin var?
Çok teşekkürler kızlarGünaydın
M maviduvar1 geçmiş olsun
kalinkaselin şimdi hiç başlamasam mı bilemedim zaten ince memedler dışında çok kitap okuyamam onu da bu kitapla harcamayayım
Ben dizisini çok severek izliyorum.Kızlar Game of Thrones 'ın kitabını okuyan var mı?
Dizinin bir bölümünü izledim ama kitabını okusam daha çok severim gibi
Ben bazı sahnelerden rahatsız oldum, o yüzden izleyemeyeceğim sanırım. Kitabı güzelse ordan devam edeyim demiştim kendimceBen dizisini çok severek izliyorum.
Kitabının da ilk 3 ünü okudum ama ilginç bir şekilde ben dizisini kitaptan çok sevdim.
O detaylar kitapta da var ama. Bence okuyun çoğunluk kitabını dizisinden daha çok bile seviyor.Ben bazı sahnelerden rahatsız oldum, o yüzden izleyemeyeceğim sanırım. Kitabı güzelse ordan devam edeyim demiştim kendimce
Teşekkür ederim :) evet var, sanırım o detayların var olmasından ziyade izleyincr hoşuma gitmiyor.O detaylar kitapta da var ama. Bence okuyun çoğunluk kitabını dizisinden daha çok bile seviyor.
sevemedin mi canım, aslında okuduğum en hafif kitabı ama bir konu etrafında dönmediği için zor birazYalnızlıklar-Hasan Ali Topbaş 55 deyim.
Yazarın okuduğum ilk kitabı keşke bununla başlamasaydım.
hepinizi Cengiz Aytmatov sever yaptım şimdi Yaşar Kemalci yapıcamVe ince memed e sonunda ben de başladim em son başlayan olarak söylüyorum ki ha-ri-ka
Yaşar kemal kalp ben .... Adam çok iyi dostum ooooğ yea:)
Sanki o köyün içindeyim ve sanki memed le dönenin yanindayim bu nasil bir anlatim nasil bir yöresellik ve ayni zamanda o coğrafyayi bilmeyene masil bir anlatiş:) şu an 63. Sayfadayim ve devam ediyorum ne zaman sızarsam o zaman birakicam sanirim
Nbenim eşim çok az kitap okur iki ayda bir tane falan:) senede beş kitap olmaz bile ve sevdiği tek bir yazar var cengiz aytmatov :) bana hep gün olur asra bedeli oku oku oku diyip duruyodu ben hiç tinlamiyodum kaç kitap okudun da beğendin diyehepinizi Cengiz Aytmatov sever yaptım şimdi Yaşar Kemalci yapıcam
Niha ha haaaa
Sevmemek değil de serbest tarzda yazıldığı için ilk defa okuyacağım bi yazar için uygun değil sanki. Olay örgüsünün olduğu bir kitapla yazarı daha iyi anlayabilirim sanırım.sevemedin mi canım, aslında okuduğum en hafif kitabı ama bir konu etrafında dönmediği için zor biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?