- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.301
haftasonu inanılmaz bir baş ağrım vardı, sizleri o kadar iyi anladım ki
hatta korktum ben de mi migren oldum diye
Allahım şifa versin, herkeslerin geçsin ağrısı sızısı inşallah
Amin canlar
Dedin ve kalbimi kazandın :) dur bakayım hemen. bir ara Babil.com da vardı böyle kampanyalar, her ay 10 kitap tanesi 9.90TL. şimdi o da yokKızlar DR da 9.90 kitap kampanyası var. İyi kitaplar da var aralarında bakmanızı tavsiye ederim.
Kızlar DR da 9.90 kitap kampanyası var. İyi kitaplar da var aralarında bakmanızı tavsiye ederim.
Dedin ve kalbimi kazandın :) dur bakayım hemen. bir ara Babil.com da vardı böyle kampanyalar, her ay 10 kitap tanesi 9.90TL. şimdi o da yok
ah lavin, bunu dedin ve sen de beni kalbimden vurdun
Bakamam artıkKızlar DR da 9.90 kitap kampanyası var. İyi kitaplar da var aralarında bakmanızı tavsiye ederim.
İnce memed 250 dün yorgunluktan sizmasam daha okuyacaktim hem bitsin hem bitmesin istiyorum:)
_meLinDa_ ve _asmunikal_ sizin tol yorumunuzu alabilirmiyim???
Bu yorum kitabı merak etmemi sagladiİstanbul Hatırası..Ne güzel kitapdırkudukça İstanbul'un semtlerinde gezersin sanki.7 ayrı tarihi mekan hakkında bilgi edinip, cinayetleri çözmeye uğraşırsın.Şimdiden iyi okumalar.
Canım basit okunabilir bir kitap değil.İnce memed 250 dün yorgunluktan sizmasam daha okuyacaktim hem bitsin hem bitmesin istiyorum:)
_meLinDa_ ve _asmunikal_ sizin tol yorumunuzu alabilirmiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?