Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar DR da 9.90 kitap kampanyası var. İyi kitaplar da var aralarında bakmanızı tavsiye ederim.
Dedin ve kalbimi kazandın :) dur bakayım hemen. bir ara Babil.com da vardı böyle kampanyalar, her ay 10 kitap tanesi 9.90TL. şimdi o da yok

selam kızlar bugün işyerinde katım değişti ancak yerleşebildim yazamadım
ihtimal sayfa 52 güzel gidiyor şimdilik, akşam ince memed 2 ye başlayacağım
önceki hafta dr den amok koşucusunu almıştım haftasonu getirmişler kurum kapalıydı bende şehir dışındaydım gidip almadım geri göndermişler, bir de bana teslim edildi diye mesaj geldi ne yapsam ki acaba

İnce memed 250 dün yorgunluktan sizmasam daha okuyacaktim hem bitsin hem bitmesin istiyorum:)

_meLinDa_ ve _asmunikal_ sizin tol yorumunuzu alabilirmiyim???

ya ben sevdim, küfürlü argo anlatımlı falan, her ne kadar gerçek hayatta sevmesem de edebiyatta seviyorum ben
yeraltı edebiyatı da deniyor ya
böyle alayına isyan modu
karanlık yanı da Hakan Günday'ı anımsattı bana
iç içe biraz konular o sebeple ara vermeden okunsa iyi olur, çünkü bi karakterin ucu kaçabiliyo kimi yerde, bu kimdi hatırlamadım olabiliyor insan
kimi yerlerde konuyu biraz dağıtmış yazar, yaymış da yaymış konuyu, toparlanması zor olmuş
ama dili sevdim, anlatımı sevdim (kimi yerleri karışık olsa da)
ruh hastası karakter de seviyorum, kahkaha atarken birden depresyona girip kendini bıçaklamak gibi saçma hareketler ilgimi çekiyo

Hayırlı günler kızlar
İskender pala -od 310.sayfa
Öğleye kalmaz bitiririm diyordum ,sanırım kendimdeki bebe sayısını unutmuşum :))

melekeskisi yavrunun hergunu mutlu ,huzurlu ,sağlıklı ve seninle koyun koyuna geçsin inşallah ... Ne tatlı dönemi ,bebek kokulu yanaklarından öperek kutlarım kuzunu...

İnce memed 250 dün yorgunluktan sizmasam daha okuyacaktim hem bitsin hem bitmesin istiyorum:)

_meLinDa_ ve _asmunikal_ sizin tol yorumunuzu alabilirmiyim???
Canım basit okunabilir bir kitap değil.
Ben başa almıştım yarıdan sonra. İşte okuduğumdan dolayı kendimi verememiştir.
Kendi kendine konuşan şunu yapsaydım lan, ya da şimdi gidip şuna yapayım gibi hayaller kuran karakterleri seviyorum Tavsiye ederim

Saolun kızlar ben dilini biraz oğuz ataya benzettim... Konulari anlatmasi falan ama biraz daha düzenli yazilabilirmiydi evet ... Argiya çok takilmadim ama ara ara rahatsiz eedi desem yalan olur :) bunu hiç yer alti edebiyati okumamiş olmama veriyorum bu sene farkli tarzlara daha fazla yönelicem:)

Ayrica siyasi kitaplardan çok hazzetmem ama bunda geçen siyaset tam kıvamindaydi beni rahatsiz eden herhangi bi yeri olmadi..m

Teneke Trampet syf 384. Bir suru kelime yanlis ve eksik yazilmis. Kendim tamamliyorum. Keske daha ozenli olsaymis. Orn. Kahkakalar==>kakalar
Ama kitabi bitirmeden yorumlamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…