Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnci aral sadakat bitti. @Mavisu27 seninde dediğin gibi dili sade kolay okunuyor ve ilişkiler üzerine. Kitap genel anlamda güzel. Hani bazen bir şeyin olmayacağını biliriz ve oldurmaya çalışırız ama bu sadece kaçınılmaz sonu ertelemekten başka işe yaramaz. Bu böyle bir kitap. Saplantılı bir aşk ve beklenen son. Yeni kitaplarım Sabahattin Ali içimizdeki şeytan ve açlık oyunları serisini okuyacağım

Cem Selcen "Elmanın Suçu" sayfa 147. Yazım hatalarıyla dolu bir kitap. Burdan Sel yayıncılığı gerçekten kınıyorum. Her şeyi geçtim bir yayınevi nasıl direkt kelimesini direk yazar ya? Bu ne rezillik

ben de sizin gibiydim, özellikle fragmana bakar açık saçık sahne varsa izlemek istemezdim, eşimle izlemekten rahatsız olurdum
bu sebeple game of thrones u da çok erteledim
ama sonra başladım, baştan bi rahatsız oldum ama dizi o kadar harika ki o detaylar zamanla sıradanlaştı, batmamaya başladı
bence izleyin

günaydınlar herkese, haftasonu çok güzel eğlendim, o sebeple hiç okuyamadım, İnce Memed 2 sayfa 134
güya eşimle romantik haftasonu kaçamağı yapçaktık ama çok sevdiğimiz bir çift arkadaşımız biz de İstanbula gelicez beraber takılalım mı diyince hayır diyemedim, ama çok da güzel oldu, onları çok seviyorum zaten

@Papatya cığıma da geçmiş olsun
Bugün kitaplığım kurulacak akşam
size dünyanın en iyi insanlarından biri olan __giz__ in bana kitaplık hediyesi yolladığı kitapları göstereyim mi
o kadar mutlu etti ki beni bu güzel kız

Günaydın ve keyifli haftalar kızlar.
Haftasonu evde Notre Dame'ın Kamburu'na başladım. Çok başındayım daha, sanırım ana karakterlerin hiçbiryle tanışmadım henüz. piskoposlar, kardineller hepsi birbirine girmiş durumda İlerleyen sayfalarda öyle olmaz umarım. Sayfa 40'lardayım.
İnce Memed - 2 ye de bugün başlayacağım, ama önce çalışıp işleri toparlamam lazım. Haftanın ilk günü diye herhalde, resmen yığılma var

Günaydın Bilgeler
On küçük zenci sf 67 deyim bugün evdeyim biter diye düşünüyorum. Bakıcımız rahatsızlandı dr a gidecek bende kızımı okula bıraktım birazdan kahvemi yapıp okumaya basliyacagim
İnce Memed de pdf den okuyorum sf 95 deyim oda çok güzel gidiyor

aurora_st canım topiğe hiç uğramıyorsun çıkarmak zorunda kalıcam.

Günaydın,
Ne kadar haklı bir serzeniş :) Üzgünüm gerçekten uğrayamadığım için. Biraz yoğun bir dönemden geçince vakit ayıramadım kusura bakmayın. Çıkarmak gerekiyorsa elbette, sonuçta uğramayı başaramayan benim . Bir 1 ay daha bu durumlarda olacağımı tahmin ediyorum. Sonrasında ise doğum var. O yüzden kendim için belirsiz olan bir zaman planması konusunda size de söz veremiyorum. Ama gönlüm sizinle. Aklımda kitap okuyan güzel kadınlar ve kendi tembelliğim var.

Kucak dolusu sevgiler.

gelememe sebebini böyle belirttiğin sürece sıkıntı yok canım
hayırlı doğumlar dilerim, sağlıcakla al kucağına inşallah
ne zaman uygunsan da uğra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…