- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.341
Hımmm karışık türler okuma. tam sevdiğim gibi. çok güzel bir külliyat olmuş tebrik ederimGünaydın kızlar.
Ben Hababam Sınıfı serisine devam. Bu aralar kendimce külliyat yapıyorum.
Her ay 1 tane Sabahattin Ali, 1 tane Klasik, 1 tane Rıfat Ilgaz, 1 Tane George Martın,1 tane Agatha
Biraz daha kurgu olsaydı daha hoş olabilirdi diye düşündüm açıkçası, ama beğendim sonunu da pek tahmin edemedimon küçü zenciyi beğendin mi sonunu tahmin etmişmiydin?
bizim kızlarla biz iş bankası yayınları aşığıyızStefan Zweig kitaplarını alacağım kızlar. hangi yayın evini tavsiye edersiniz.
ilk alımdan geçen oydu ama can yayınları da var kararsız kaldımbizim kızlarla biz iş bankası yayınları aşığıyız
Kesinlikle Is bankasi 2. Olarak da Can yayinlariStefan Zweig kitaplarını alacağım kızlar. hangi yayın evini tavsiye edersiniz.
Stefan Zweig kitaplarını alacağım kızlar. hangi yayın evini tavsiye edersiniz.
kitapyurdundan alacaksan, iş bankasında kısıtlı sayıda kitapları var..can yayınlarında daha fazla kitabı var. hangilerini alacaksın?Stefan Zweig kitaplarını alacağım kızlar. hangi yayın evini tavsiye edersiniz.
bütün kitaplarını almayı düşünüyorum. biraz araştırdım dediğin gibi yayın evlerinde tamamı yok. karışık mı alsam ki acepkitapyurdundan alacaksan, iş bankasında kısıtlı sayıda kitapları var..can yayınlarında daha fazla kitabı var. hangilerini alacaksın?
bulabildiklerini iş bankasından al bulamadıklarını can yayınlarından alırsın. ben öyle yaptımbütün kitaplarını almayı düşünüyorum. biraz araştırdım dediğin gibi yayın evlerinde tamamı yok. karışık mı alsam ki acep
henüz tamamlayamadım yerleştirmeyi, bu akşam bitireyim atıcam canım_meLinDa_ kitaplığın fotoğrafını atmadin değil mi kacirmadim yani? Merakla bekliyorum cunku :)
Bu arada güzel güzel kitapların olsun güzel kutuphaneni dolduran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?