Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar.

Ben Hababam Sınıfı serisine devam. Bu aralar kendimce külliyat yapıyorum.
Her ay 1 tane Sabahattin Ali, 1 tane Klasik, 1 tane Rıfat Ilgaz, 1 Tane George Martın,1 tane Agatha
Hımmm karışık türler okuma. tam sevdiğim gibi. çok güzel bir külliyat olmuş tebrik ederim

on küçü zenciyi beğendin mi sonunu tahmin etmişmiydin?
Biraz daha kurgu olsaydı daha hoş olabilirdi diye düşündüm açıkçası, ama beğendim sonunu da pek tahmin edemedim
İşin garip tarafı ben bu kitabı yıllar önce okudum diye düşünüyordum okudukça küçük zencilerden ve deniz kenarındaki şato gibi evden başka hiç bir şey kalmamış B12 vitaminime baktırmam lazım

Kitapyurdunda Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları serisinin ilk kitabını almıştım ama Gölge Şehir ve Ruhlar Kütüphanesi bitmişd&r ve idefixte var ama pahalı

Son düzenleme:
kitapyurdundan alacaksan, iş bankasında kısıtlı sayıda kitapları var..can yayınlarında daha fazla kitabı var. hangilerini alacaksın?
bütün kitaplarını almayı düşünüyorum. biraz araştırdım dediğin gibi yayın evlerinde tamamı yok. karışık mı alsam ki acep

Dün gece çocuğu uyuturken ben de uyyakalmışım:)
Halbuki memed in birincisini bitircektim
Sabah da işe geć kaldim yarim saat :) uyyakaldim:)

Bu gece geç uyurum heralde uykumu aldim :)

_meLinDa_ kitaplığın fotoğrafını atmadin değil mi kacirmadim yani? Merakla bekliyorum cunku :)
Bu arada güzel güzel kitapların olsun güzel kutuphaneni dolduran.
henüz tamamlayamadım yerleştirmeyi, bu akşam bitireyim atıcam canım
senin aracılığınla da herkese teşekkür edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…