Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar ig de arkakapakdergi diye bir sayfa çekiliş yapmış katılmayı düşünürseniz diye haber vereyim dedim. can yayınlarının mini kitap kütüphanesini hediye ediyor

Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu. Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem.

Senden heveslenip okuyasım geldi. Ama param olunca

Ben mesela kitapta inek şaban karakterine şaşırmıştım.Filmdeki gibi değildi.Birebir uyarlamamışlar ama ben de film derim

kızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için
İki hafta cnm kan tahliliyse bir hafta da çikiyo ama ikinci doğrulama testi isteyebikirler
Eğer kitle bakilcaksa idrardan yani iki hafta

Aaa. Çok ince düşünceliler. Allahım ben neden bu kadar naif olamadım. Keşke benim de bir tuzum olsaydı.

Güle güle oku hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…