- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.381
saolasın canım aynen ağrısı başka dert yaptırması başka.bir garip oblomov çok çok geçmiş olsun canım. diş rahatsızlığı çok kötü bişey
Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu.Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem.
Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu.Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem.
biz de seni çok seviyoruzEki Görüntüle 1950083
Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi
__giz__ DonukPudra @Filozof_Prenses _asmunikal_ loliss @__Dalida__ minerva1988 @cesmi_naz kalinkaselin
İki hafta cnm kan tahliliyse bir hafta da çikiyo ama ikinci doğrulama testi isteyebikirlerkızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için
Eki Görüntüle 1950083
Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi
__giz__ DonukPudra @Filozof_Prenses _asmunikal_ loliss @__Dalida__ minerva1988 @cesmi_naz kalinkaselin
Kıskanmadım ki hayırlısı olsun çok güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?