Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin hanimlar
Korkma ben varim 93. Sayfa.

Kizlar tum gun okulda oldugum icin sizler kadar giremiyorum ama gecmisi okuyorum mutlaka.

Bu arada kitap sarmadi nedense ama yarim da birakmak istemiyorum,ayy neden boyle oldu anlamadim

Süper iyi günler syf:88

Bir saat okudum sadece , punto büyük akici konusu oldukça güzel ve tam sevdiğim tarzda...
P PembePaltolu sen ne durumdasin???

Canım ben de 125. sayfadayım şimdi. Bölümler kısa olduğundan fırsat buldukça okuyabiliyorum.

epsilon ve ötüken den var canım, epsilon un kitapları biraz dar
Zaten bu ara daha çok ötüken in basımları satılıyor
Cevap veren olmuştur ama görünce yazmadan edemedim
Açıkçası ben senin cevap vermeni beklerdim zaten, aytmatov uzmanı olarak.

Skosnob kesene bereket, yüreğine emeğine sağlık _meLinDa_ güle güle oku.

Ben dün hiç kitap okuyamadım.

Ben rastgele seciyorum kimisini, kimisini de onceden karar veriyorum. Aslinda o kitap kulesinin karsisina oturup karar vermek de cok heyecanli oluyo. Iste boyle heyecanli bol adrenalinli bi hayat

Günaydın Kızlar,
Lenin'in Mangası Syf.54
Kırmızı Saçlı Kadın Syf. 44
Kuzu valla hizina yetisemiyorum , Lenin'in Mangasi hakkindaki yorumlarini merakla bekliyorum.

Günaydın kızlar :) Dün Sabahattin alinin Yeni dünya kitabını okudum. Ben bu adamı çok seviyorum Her ay bir kitabını okuyorum.Bazen ikide olabiliyor Sanırım son 2 kitabı kaldı
Yeni Dunya ve Canim Aliye Ruhum Filiz'i okumadim. Sabahattin Ali'yi ben de cok seviyorum. Hatta butun yazdiklarini okuduktan sonra tekrar 2. okumaya gecebilirim.

Toni MORISON Merhamet kitabina baslayacagim bugun. Ben bu yazari Ingiliz saniyordum Ohio luymus. :) Daha evvel elime SEVILEN adli kitabi gecmisti. Ingilizce bolumunde okuyan bi arkadasim vermisti demek ki edebi degeri var diye baslayip bir turlu ilerleyememistim. Sevilen bir kosede sirasini bekliyor. Merhamet'e baslayalim bakalim.
Hepinize mutlu gunler.

Yazarın En Mavi Göz kitabını okumuştum ve beğenmiştim. Okuduktan sonra yorum bekleriz

Canım Aliye ruhum filiz çok güzel bence fazla bekletmeyin okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…