- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.401
sen genelde neleri tercih ediyorsun? Ben herseye acigim esasinda.Cicoretti okunacak kitaplarından bi Tutunamayanlar'ı okumuşum tarzlarımız bayağı farklı demek ki.
Yardımcı olamayacağım.
Insallah severek okurum ben de. Zaten sararsam her kitabini alip okumaya sararim kesinYazarın En Mavi Göz kitabını okumuştum ve beğenmiştim. Okuduktan sonra yorum bekleriz
qCanım Aliye ruhum filiz çok güzel bence fazla bekletmeyin okuyun.
atlayasım geldisen genelde neleri tercih ediyorsun? Ben herseye acigim esasinda.
Insallah severek okurum ben de. Zaten sararsam her kitabini alip okumaya sararim kesin
q
Elimde yok ama Sabahattin Ali 'nin butun yazdiklarini okumak gibi bir hedefim var. Aslinda her ay bir kitabini okumak da cok guzel olabilir. Her ay bir Sabahattin Ali bir Stefan Zweigay cok guzel olur.
Distopia bayilirim, P PembePaltolu oneri bekliyorum kesinlikle. 1984, Biz, Swastika Geceleri ,Cesur Yeni Dunya suan aklima gelen okudugum distopik romanlar. Bilim kurgudan cok keyif alamadim ama gene onerilere acigim her zaman.atlayasım geldi
lavin bizim bilimkurgu- fantastik- distopya kraliçemiz
çok ilgi çekici ve farklı kitaplar okuyor
Aslinda ayni durumdayiz benim de girmeyi dusundugum bi sinavim var ama muhtemelen hazirligi bir yilimi alacak. Suanki işimde musaitligim cok oluyo benim de. Allah yardimcimiz olsun canim.Cicoretti tekrar sınavlar başlamadan bi de daha da ağırlaşmadan okuyabildiğim kadar okumak istiyorum bi de benim iş yerinde çok vaktim oluyor. Lenin'in Mangası çok iyi başladı. 54 sayfa nasıl geçti anlamadım. bitince mutlaka yorum yapacağım. bu arada kitaplarıma hayran oldum. böyle kuleler gördükçe mutlu oluyorum
Aminnnnn CanımAslinda ayni durumdayiz benim de girmeyi dusundugum bi sinavim var ama muhtemelen hazirligi bir yilimi alacak. Suanki işimde musaitligim cok oluyo benim de. Allah yardimcimiz olsun canim.
sen genelde neleri tercih ediyorsun? Ben herseye acigim esasinda.
Insallah severek okurum ben de. Zaten sararsam her kitabini alip okumaya sararim kesin
q
Elimde yok ama Sabahattin Ali 'nin butun yazdiklarini okumak gibi bir hedefim var. Aslinda her ay bir kitabini okumak da cok guzel olabilir. Her ay bir Sabahattin Ali bir Stefan Zweigay cok guzel olur.
sen genelde neleri tercih ediyorsun? Ben herseye acigim esasinda.
q
Distopia bayilirim, P PembePaltolu oneri bekliyorum kesinlikle. 1984, Biz, Swastika Geceleri ,Cesur Yeni Dunya suan aklima gelen okudugum distopik romanlar. Bilim kurgudan cok keyif alamadim ama gene onerilere acigim her zaman.
atlayasım geldi
lavin bizim bilimkurgu- fantastik- distopya kraliçemiz
çok ilgi çekici ve farklı kitaplar okuyor
her ay okursan ne mutlu sana canım yaBen her ay
1-Sabahattin ali
1-Dünya Klasiği
1-Türk klasiği
1-Taht oyunlar serisinin kitabı okumaya çalışıyorum.
ayy sen böyle söyleyince bende bi heyecanlandım canım yaa :) Ahmet Hamdi Tanpınar'ı da ekle mutlakaher ay okursan ne mutlu sana canım yabende Türk klasiğine yönelmek istiyorum bir çoğunu okumuşluğum var lise zamanında ama yapacağım kütüphanemde de olsun istiyorum maddi imkanımı ayarlayınca toplu bir alışveriş yapacağım. kütüphanemde Mehmet Rauf, Halide Edip Adıvar,Ahmet Mithat,Reşat Nuri Güntekin, Yakup Kadri Karaosmanoğlu,Peyami Safa,Yaşar Kemal,Sabahattin Ali kitaplarıyla doldurduğumu düşününce heyecanlanıyorum
daha kimler kimler var canım şimdi aklıma gelenleri yazdımayy sen böyle söyleyince bende bi heyecanlandım canım yaa :) Ahmet Hamdi Tanpınar'ı da ekle mutlaka
her ay okursan ne mutlu sana canım yabende Türk klasiğine yönelmek istiyorum bir çoğunu okumuşluğum var lise zamanında ama yapacağım kütüphanemde de olsun istiyorum maddi imkanımı ayarlayınca toplu bir alışveriş yapacağım. kütüphanemde Mehmet Rauf, Halide Edip Adıvar,Ahmet Mithat,Reşat Nuri Güntekin, Yakup Kadri Karaosmanoğlu,Peyami Safa,Yaşar Kemal,Sabahattin Ali kitaplarıyla doldurduğumu düşününce heyecanlanıyorum
hediyeleşmeniz çok güzel hepsi bir birinden değerliEvet her ay okuyorum.Reşat Nuri ve Halide edip külliyatını lisedeyken okumuştum. Toplu set halinde almaktansa okumak istediklerini sırayla almak daha mantıklı geliyor bana Daha çok hevesleniyosun. Ben toplu alışverişimi 3 ayda bir yapıyorum yetiyor. Zaten burdakii canıııım arkadaşlarım hediyeler yolluyolar bissürü kitabım oluyor tüm yıl yetiyor bana
Bu arada Kırmızı Saçlı Kadın'da beni rahatsız eden bişey var. BAZEN değilde BAZAN olarak yazılmış. buna mı takıldın diyeceksiniz ama yanış yazımlara karşı hassasiyetim var. 40 sayfada o kadar çok BAZAN yazılmış ki Türk Dil Kurumu'na baktım ben mi yanlış biliyorum diye
H.P. Lovecraft Deliligin Daglarinda, Stanislav Lem Solaris okudum hic keyif almadim. Bir de Otostopcunun Galaksi Rehberine baslamistim ama ilerleyemeyince biraktim.Swatstika Geceleri hariç okudukların zaten çok kült eserler. Fahrenheit 451 ve Mülksüzler'i önerebilirim bunlara alternatif olarak.
Bilimkurgu neleri okudun? Yaşlı Adamın Savaşı serisi başlangıç için hem sürükleyici hem de orjinal bir seridir tavsiye edebilirim.
Eski yazım kullanmış muhtemelen. Bazı an dan türemiş bazan sözcüğü. Ben o kitabı bitiremedim ya sanki orhan pamuk yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?