Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Cicoretti tekrar sınavlar başlamadan bi de daha da ağırlaşmadan okuyabildiğim kadar okumak istiyorum bi de benim iş yerinde çok vaktim oluyor. Lenin'in Mangası çok iyi başladı. 54 sayfa nasıl geçti anlamadım. bitince mutlaka yorum yapacağım. bu arada kitaplarıma hayran oldum. böyle kuleler gördükçe mutlu oluyorum

Cicoretti okunacak kitaplarından bi Tutunamayanlar'ı okumuşum tarzlarımız bayağı farklı demek ki.
Yardımcı olamayacağım.
sen genelde neleri tercih ediyorsun? Ben herseye acigim esasinda.

Yazarın En Mavi Göz kitabını okumuştum ve beğenmiştim. Okuduktan sonra yorum bekleriz
Insallah severek okurum ben de. Zaten sararsam her kitabini alip okumaya sararim kesin

Canım Aliye ruhum filiz çok güzel bence fazla bekletmeyin okuyun.
q
Elimde yok ama Sabahattin Ali 'nin butun yazdiklarini okumak gibi bir hedefim var. Aslinda her ay bir kitabini okumak da cok guzel olabilir. Her ay bir Sabahattin Ali bir Stefan Zweig ay cok guzel olur.

atlayasım geldi
lavin bizim bilimkurgu- fantastik- distopya kraliçemiz
çok ilgi çekici ve farklı kitaplar okuyor

atlayasım geldi
lavin bizim bilimkurgu- fantastik- distopya kraliçemiz
çok ilgi çekici ve farklı kitaplar okuyor
Distopia bayilirim, P PembePaltolu oneri bekliyorum kesinlikle. 1984, Biz, Swastika Geceleri ,Cesur Yeni Dunya suan aklima gelen okudugum distopik romanlar. Bilim kurgudan cok keyif alamadim ama gene onerilere acigim her zaman.

Aslinda ayni durumdayiz benim de girmeyi dusundugum bi sinavim var ama muhtemelen hazirligi bir yilimi alacak. Suanki işimde musaitligim cok oluyo benim de. Allah yardimcimiz olsun canim.

Ben her ay

1-Sabahattin ali
1-Dünya Klasiği
1-Türk klasiği
1-Taht oyunlar serisinin kitabı okumaya çalışıyorum.

Bilim-kurgu ve Fantastik severim çoğunlukla. Modern Klasikler, Dünya Klasikleri yine sevdiğim türler. Polisiyeyi de iyi yazarlardan okumayı severim. Türk Klasikleri en zayıf olduğum alan o yönümü geliştirmek için bir şeyler yapmam lazım.

Neil Gaiman, Hakan Günday,Murat Menteş Ursula Le Guin severim. Vikitap ta daha çok bilgi vardır sanırım böyle sorulunca tıkanıyorum

Distopia bayilirim, P PembePaltolu oneri bekliyorum kesinlikle. 1984, Biz, Swastika Geceleri ,Cesur Yeni Dunya suan aklima gelen okudugum distopik romanlar. Bilim kurgudan cok keyif alamadim ama gene onerilere acigim her zaman.

Swatstika Geceleri hariç okudukların zaten çok kült eserler. Fahrenheit 451 ve Mülksüzler'i önerebilirim bunlara alternatif olarak.

Bilimkurgu neleri okudun? Yaşlı Adamın Savaşı serisi başlangıç için hem sürükleyici hem de orjinal bir seridir tavsiye edebilirim.

Ben her ay

1-Sabahattin ali
1-Dünya Klasiği
1-Türk klasiği
1-Taht oyunlar serisinin kitabı okumaya çalışıyorum.
her ay okursan ne mutlu sana canım ya bende Türk klasiğine yönelmek istiyorum bir çoğunu okumuşluğum var lise zamanında ama yapacağım kütüphanemde de olsun istiyorum maddi imkanımı ayarlayınca toplu bir alışveriş yapacağım. kütüphanemde Mehmet Rauf, Halide Edip Adıvar,Ahmet Mithat,Reşat Nuri Güntekin, Yakup Kadri Karaosmanoğlu,Peyami Safa,Yaşar Kemal,Sabahattin Ali kitaplarıyla doldurduğumu düşününce heyecanlanıyorum

Bu arada Kırmızı Saçlı Kadın'da beni rahatsız eden bişey var. BAZEN değilde BAZAN olarak yazılmış. buna mı takıldın diyeceksiniz ama yanış yazımlara karşı hassasiyetim var. 40 sayfada o kadar çok BAZAN yazılmış ki Türk Dil Kurumu'na baktım ben mi yanlış biliyorum diye

ayy sen böyle söyleyince bende bi heyecanlandım canım yaa :) Ahmet Hamdi Tanpınar'ı da ekle mutlaka

ayy sen böyle söyleyince bende bi heyecanlandım canım yaa :) Ahmet Hamdi Tanpınar'ı da ekle mutlaka
daha kimler kimler var canım şimdi aklıma gelenleri yazdım bende düşününce heyecanlanıyorum inan. buraya hep farklı yazarları farklı tatları öğrenmek için gelmiştim nitekim düşüncemde yanılmadım kızların hep daha daha iyileri okuduklarını gördüm hatta aklım Murat Menteş, Alper Canıgüz,Hakan Günday Buket Uzuner kitaplarında onlarada sıra gelecek inşallah Elif Şafak'a bile bir şans daha vereyim diyorum 30lu yaşlarda belki daha farklı bir gözle bakarım

Evet her ay okuyorum. Reşat Nuri ve Halide edip külliyatını lisedeyken okumuştum. Toplu set halinde almaktansa okumak istediklerini sırayla almak daha mantıklı geliyor bana Daha çok hevesleniyosun. Ben toplu alışverişimi 3 ayda bir yapıyorum yetiyor. Zaten burdakii canıııım arkadaşlarım hediyeler yolluyolar bissürü kitabım oluyor tüm yıl yetiyor bana

hediyeleşmeniz çok güzel hepsi bir birinden değerliReşat Nuri, Sait Faik,Peyami Safa, kitaplarının bir çoğunu okudum okumadığım kitapları kaldı mı hatırlamıyorum ama kütüphanede kütüphane üyeliğim sayesinde okumuştum ee şimdi para kazanıyorum okumuş olsam da almamak için bir engel yok burasıda bunu gerçekleştirmek için harika bir fırsat sizlerden gördükçe iştahım daha çok kabarıyor

Eski yazım kullanmış muhtemelen. Bazı an dan türemiş bazan sözcüğü. Ben o kitabı bitiremedim ya sanki orhan pamuk yazmamış

H.P. Lovecraft Deliligin Daglarinda, Stanislav Lem Solaris okudum hic keyif almadim. Bir de Otostopcunun Galaksi Rehberine baslamistim ama ilerleyemeyince biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…