- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.441
Supermis siz pdrci misiniz?Ortmen kadromuz var burda 2 pdr ci 1 sinifcimiz:) şimdi 2 pdrci 2 sınıfçı olduk .
Ya bir de edebiyatcimiz var nası yazmadım benOrtmen kadromuz var burda 2 pdr ci 1 sinifcimiz:) şimdi 2 pdrci 2 sınıfçı olduk .
Keşke ben de olsaydım
EvetSupermis siz pdrci misiniz?
Eski yazım kullanmış muhtemelen. Bazı an dan türemiş bazan sözcüğü. Ben o kitabı bitiremedim ya sanki orhan pamuk yazmamış
İlk ve tek okuduğum orhan pamukBen beğenmiştim.
Süper iyi günler çok hoşuma gitti iş yerinde 40 syf okuyabdim sadece evi toparlayip çayimida alip okumaya geçicem:)
Saksi Olmanin Faydalari 148.
Gunum asiri tempolu geciyor yazamiyorum.
Hepinizi opuyorum.
Benim de ilk okuduğum Orhan pamuk kitabı " Masumiyet Müzesi" Daha sonra "Kırmızı Saçlı Kadın"ı okudum. Masumiyet Müzesini daha çok sevdim
Ya kızlar
bu Saksı Olmanın FAydaları ve Süper İyi Günler i burada çok duyuyorum. Çok güzeller galiba. Ben de mi alsam?
Yok canim suan Elazigdayim ama ailem malatya' da dogma buyume Malatya aslen baskilliyim Malatyalilar pek sevmezler ama baskillileri
Eğer acil değilse birkaç gün bekle, işbankası yine satışa geçebilir. Ben Deliliğe Övgü'yü alacaktım kitapyurdunda yoktu, başka siteden sipariş verdim bugün baktım satışa girmiş kitapyurdunda. Bunun dışında da Can alıyorum ben genelde.
Hemen okumayacaksan iş bankasıni bekle derim
Iletisim alacagim sanirim. Bugun biraz cevirmen arastirmasi yaptim. Iletisimin cevirmeni Ergin Altay. Is Bankasindan Budala'yi da onun cevirisiyle okudum. Cevirisi guzel geldi. Internette de hakkinda cok guzel yorumlar var. Alayim en iyisi.istersen biraz daha bekle canım ama iletişim de güzel bir yayınevi
15 aylık oldu iki gün önce.
Ama ama beni unuttunuz ben de Turkçeciyim :)Ortmen kadromuz var burda 2 pdr ci 1 sinifcimiz:) şimdi 2 pdrci 2 sınıfçı olduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?