Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Eski yazım kullanmış muhtemelen. Bazı an dan türemiş bazan sözcüğü. Ben o kitabı bitiremedim ya sanki orhan pamuk yazmamış

İlk ve tek okuduğum orhan pamuk Ben beğenmiştim.

Benim de ilk okuduğum Orhan pamuk kitabı " Masumiyet Müzesi" Daha sonra "Kırmızı Saçlı Kadın"ı okudum. Masumiyet Müzesini daha çok sevdim

Süper iyi günler çok hoşuma gitti iş yerinde 40 syf okuyabdim sadece evi toparlayip çayimida alip okumaya geçicem:)

Saksi Olmanin Faydalari 148.
Gunum asiri tempolu geciyor yazamiyorum.
Hepinizi opuyorum.

Ya kızlar
bu Saksı Olmanın FAydaları ve Süper İyi Günler i burada çok duyuyorum. Çok güzeller galiba. Ben de mi alsam?

xyzt-5544 bazı dostlar vardır sen seviyorsun diye kitap daha satışa çıkmadan önce siparişle alınıp yollanır. Çok çok teşekkür ederim . Dün geceden beri okuyup şimdi bitirdim. O kadar iyi geldi ki özlemişim puccayi:)) yüzüme gülümseten kadın tekrar teşekkürler

Benim de masumiyet müzesi ardından kafamda bir tuhaflık var sonra kırmızı saçlı kadını alınca afalladım biraz:)

Kızçeler hamileyim bu aralar sıkıntıdan kendimi kitpalara vurdum bu ay iki kitap bitirdim "öyle bir bedel kı " - "sefiller " neden böyle bir dram okudum bilmem hamiş hamiş morelcağızım bozuldu zaten ağzına kadar karışık duygu yüklüyüm elimde sırlar uçurumu Var nasıl acaba okusammi

Yok canim suan Elazigdayim ama ailem malatya' da dogma buyume Malatya aslen baskilliyim Malatyalilar pek sevmezler ama baskillileri
Malatyayla Elazig arasinda bi husumet var ama cozemedim nedenini. Neyse sen Malatya dogumlusun Malatyali sayiliyorsun hemsehrim. Seni tanidigima memnun oldum.

Hemen okumayacaksan iş bankasıni bekle derim

istersen biraz daha bekle canım ama iletişim de güzel bir yayınevi
Iletisim alacagim sanirim. Bugun biraz cevirmen arastirmasi yaptim. Iletisimin cevirmeni Ergin Altay. Is Bankasindan Budala'yi da onun cevirisiyle okudum. Cevirisi guzel geldi. Internette de hakkinda cok guzel yorumlar var. Alayim en iyisi.

1q84 1.kitap s.238.
Ekşide falan yorumlarını okumuştum kitabın. Sıkıcı demişlerdi. Bana öyle gelmedi. Akıyor bayağı. Ben buraya kadar çok rahat geldim. Vaktim olsa ilk kitap bitmişti muhtemelen. Ama cidden hep küçük aralara sıkıştırıyorum. Öğle arası. İşten sıkıldığım 15 dklık molalar. Akşam yemeği sonrası çayımı içerken gibi :)
Bu akşam işlerimi erken hallettim kitabı da bugün 100 sayfaya yakın okumuşum. Bence artık yatabilirim. Haftanın tam ortası yorgunluk başladı bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…