- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.421
Aksam olsun eve gideyim okuyayım ya dün biraz okudum çok mutlu oldum :))Sherlock Holmes - Kızıl Takip bitti. Keyifle okuyacağım bu seriyi belli ki
Kitabı bitirdikten sonra dün geceminerva1988 cığım ile birlikte okuyacağımız Pucca - Şimdi Biz Neyiz'e başladım. Henüz başlarındayım ama eğlencelik kitap olarak seviyorum bu kadının tarzını
Ortmen misin branş nedirGunaydin hanimlar
Korkma ben varim 93. Sayfa.
Kizlar tum gun okulda oldugum icin sizler kadar giremiyorum ama gecmisi okuyorum mutlaka.
Bu arada kitap sarmadi nedense ama yarim da birakmak istemiyorum,ayy neden boyle oldu anlamadim
Aksam olsun eve gideyim okuyayım ya dün biraz okudum çok mutlu oldum :))
ayy demek ki ondanmışEski yazım kullanmış muhtemelen. Bazı an dan türemiş bazan sözcüğü. Ben o kitabı bitiremedim ya sanki orhan pamuk yazmamış
benimde ilk okuduğum Orhan Pamuk kitabı. bir arkadaş mutlaka okumam gerektiğin söylemişti ondan dolayı okuyorumİlk ve tek okuduğum orhan pamukBen beğenmiştim.
D&r da is bank. %35 indirimli bir bak istersen http://www.dr.com.tr/Kitap/Karamazo...biyat/Roman/Dunya-Klasik/urunno=0000000240594Selam kizlar.
Karamazov Kardesleri alicam fakat kitapyurdunda Is Bankasi temin edilemiyor diyor. Can ve Iletisim yayinlari var. Sizce hangisinden alayim? Can 1088 syf. Iletisim 1002 syf. Hangisinin cevirisi daha iyidir bilemedim.
Sagol baktim canim. Kitapyurdunda da ayni fiyat. Ordan puan veriliyor diye almak istiyorum. Bir de kargo bedavaya geleecek. Senin yorumundan sonra Can yayinlari okumaya korkuyorumD&r da is bank. %35 indirimli bir bak istersen http://www.dr.com.tr/Kitap/Karamazo...biyat/Roman/Dunya-Klasik/urunno=0000000240594
Zaten ince kapak dr de de tukenmis. Ben kitapyurduna ne zaman baksam 3-5 tl de olsa pahali geliyor o yuzden pek bakmiyordum. Valla gene yorumlara bi bakalim dilersen butun cevirileri de kotu olamaz Can'in ama Iletisim i bilemicem.Sagol baktim canim. Kitapyurdunda da ayni fiyat. Ordan puan veriliyor diye almak istiyorum. Bir de kargo bedavaya geleecek. Senin yorumundan sonra Can yayinlari okumaya korkuyorumYoksa Can alcaktim. Iletisim Yayinlarinin cevirmeni Ergin Altay mış. Onun cevirileri iyiydi diye hatirliyorum.
Evet ortmenim hem de sinif ortmeniOrtmen misin branş nedir
Ay sen Malatya da mı yaşiyorsun? Yoksa hemşehrim misin?Evet ortmenim hem de sinif ortmeni
Yok canim suan Elazigdayim ama ailem malatya' da dogma buyume Malatya aslen baskilliyim Malatyalilar pek sevmezler ama baskillileriAy sen Malatya da mı yaşiyorsun? Yoksa hemşehrim misin?
Kitap topiginde bile hemsehri muhabbeti yaparim
Selam kizlar.
Karamazov Kardesleri alicam fakat kitapyurdunda Is Bankasi temin edilemiyor diyor. Can ve Iletisim yayinlari var. Sizce hangisinden alayim? Can 1088 syf. Iletisim 1002 syf. Hangisinin cevirisi daha iyidir bilemedim.
Hemen okumayacaksan iş bankasıni bekle derimSagol baktim canim. Kitapyurdunda da ayni fiyat. Ordan puan veriliyor diye almak istiyorum. Bir de kargo bedavaya geleecek. Senin yorumundan sonra Can yayinlari okumaya korkuyorumYoksa Can alcaktim. Iletisim Yayinlarinin cevirmeni Ergin Altay mış. Onun cevirileri iyiydi diye hatirliyorum.
Ortmen kadromuz var burda 2 pdr ci 1 sinifcimiz:) şimdi 2 pdrci 2 sınıfçı olduk .Evet ortmenim hem de sinif ortmeni
Ortmen kadromuz var burda 2 pdr ci 1 sinifcimiz:) şimdi 2 pdrci 2 sınıfçı olduk .
istersen biraz daha bekle canım ama iletişim de güzel bir yayıneviSagol baktim canim. Kitapyurdunda da ayni fiyat. Ordan puan veriliyor diye almak istiyorum. Bir de kargo bedavaya geleecek. Senin yorumundan sonra Can yayinlari okumaya korkuyorumYoksa Can alcaktim. Iletisim Yayinlarinin cevirmeni Ergin Altay mış. Onun cevirileri iyiydi diye hatirliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?