- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.481
O kadar çok doldudruk ki aslında ben de istiyorum ama seneye kadar anca :))Ben 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.
ay ne bileyim canım ya sinir oldum ilk defa başıma geldi şok oldum yenide almıştım ne güzel
zor değil aslında ama araya kitap almak daha iyi geliyor. misal benim araya kitap almamın amacı olaylardan etkilenmem oldu ölümler ayrılıklar köylüye uygulanan şiddet açlık kıtlık ağa zulmu vs vs çok etkiliyor. ama doğa tasviri köylü konuşmaları İnce Memedin atının tasviri o kadar güzel ki arada nefes almak için alan da koymuş kitaba Yaşar Kemal.Kızlar sanrım İnce Memed' i okumaya başladığımda peş peşe değil de araya başka kitaplar alarak okumak lazım sanırım. 4 kitabı peş peşe okumak zor mu oluyor ??
İnce memedi okumaktan çok zevk alıyorum ama hepsini.peşpeşe okumaya malesef sabrim yetmiyo kitabin dilinde anlatiminda konusunda hiçbir sıkıntı yok amaaaa bu kadar haksizliğa okurken dayanamiyorum beni duygusal olarak zorluyor bu yüzden araya farkli kitap almakla çok iyi yapmişsın ben de her kitap bittiğinde araya farkli kitap alip kafami dağittim:)
Kızlar sanrım İnce Memed' i okumaya başladığımda peş peşe değil de araya başka kitaplar alarak okumak lazım sanırım. 4 kitabı peş peşe okumak zor mu oluyor ??
Günaydın
Sözde kızlar bitti. Noel kekinin gizemine başlıcam.
Ben zorlanmadim . musait olma durumu cok etken bir.gunde 300sayfa okuyabildigim de oldu.Kızlar sanrım İnce Memed' i okumaya başladığımda peş peşe değil de araya başka kitaplar alarak okumak lazım sanırım. 4 kitabı peş peşe okumak zor mu oluyor ??
Şubat bitmek üzere ama seriyi tek bitiren sensin. Tebrikler canım.Ben zorlanmadim . musait olma durumu cok etken bir.gunde 300sayfa okuyabildigim de oldu.
Gun.icindeki okuma orani da etkiliyor.bence. yoksa sikilinacsk bir kitap degil ama olay orgusu bazen "nefes"alma istegi uyandiriyor insanda
bizi unutmuş hainAma ama beni unuttunuz ben de Turkçeciyim :)
Aaa niye çaldılar kigünaydın kızlar
çok yorgunum bitkinim başım değil beynim ağrıyorhem okuyup hem çalışanları bir kez daha takdir ettim valla gece kursu bana göre değilmiş sabah kalktım birde ne göreyim instagram hesabım çalınmış heralde hemen kapattım bişiler olmuş anlamadım beni takip eden hatunlar listenizde yokum dimi ya ben unutmuşum sosyal hesapları
Satranç bitti
İnce Memed 4 syf 250
Kitap isimleri çok ilginç geldi.Konuları ne?
yok canım ya kendi halinde tırın mırın giden bir hesaptı ama son 2 gün aşırı takip isteği aldım hesap gizli olunca baya birikti tanımadıklarımı eklemiyordum acaba eklemediklerimden biri mi bir şey yaptı anlamadım kiGünaydın baykuşlar
bizi unutmuş hainminerva1988
Aaa niye çaldılar ki
Bilinen bi hesap mıydı? Takipçi sayısı çok olan hesaplara yapıyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?