Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_meLinDa_ İnce Memed 3 'un bitmiş ne guzel.
Ben de 3 'ten sonra zorlandim. 4 hala elimde malesef.
Evet hırs yaptım bu akşam bitti canım
Ama yoruldum ben, aslında beyin yorucu bi yanı yok ama 3 cilt neredeyse üst üste (amok koşucusu okunmuştum arada) yordu beni
O sebeple direkt 4 e başlamayıp araya başka kitap alcam

Ben 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.

İnce memedi okumaktan çok zevk alıyorum ama hepsini.peşpeşe okumaya malesef sabrim yetmiyo kitabin dilinde anlatiminda konusunda hiçbir sıkıntı yok amaaaa bu kadar haksizliğa okurken dayanamiyorum beni duygusal olarak zorluyor bu yüzden araya farkli kitap almakla çok iyi yapmişsın ben de her kitap bittiğinde araya farkli kitap alip kafami dağittim:)

Günaydın kızlar
İnce memed 3 bende pek ilerlemedi. Bu aralar evdeki eşyaları yenileme derdindeyim. Sürekli mobilya siteleri geziyorum. Kitabı pek okuyamıyorum. Ama bitirince 4 e başlamayacağım. Gitmeyecek çünkü. Amaaaaaaa çok çok güzel kitap

Ben 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.
_asmunikal_ da var o kitap, minnak bi ortak okuma yapabilirsiniz onla
Elimde okunmayı bekleyen çok klasik var o sebeple ben onları hafifletmeden savaş ve barış almam sanki

Çünkü benim kadar beklediğini düşündüm ve okuyarak eğlenmek istedim, sanırım da başarılı oldum ne mutlu bana
Pucca ahirete hazırlanıyor kitabına kadar ortak okumaya devam o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…