- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.461
Evet hırs yaptım bu akşam bitti canım
Ben 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.Evet hırs yaptım bu akşam bitti canım
Ama yoruldum ben, aslında beyin yorucu bi yanı yok ama 3 cilt neredeyse üst üste (amok koşucusu okunmuştum arada) yordu beni
O sebeple direkt 4 e başlamayıp araya başka kitap alcam
Ben çok korkuyorum o kitaptanBen 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.
İnce memedi okumaktan çok zevk alıyorum ama hepsini.peşpeşe okumaya malesef sabrim yetmiyo kitabin dilinde anlatiminda konusunda hiçbir sıkıntı yok amaaaa bu kadar haksizliğa okurken dayanamiyorum beni duygusal olarak zorluyor bu yüzden araya farkli kitap almakla çok iyi yapmişsın ben de her kitap bittiğinde araya farkli kitap alip kafami dağittim:)Evet hırs yaptım bu akşam bitti canım
Ama yoruldum ben, aslında beyin yorucu bi yanı yok ama 3 cilt neredeyse üst üste (amok koşucusu okunmuştum arada) yordu beni
O sebeple direkt 4 e başlamayıp araya başka kitap alcam
Ben 1 ve 2 yi ard arda okuyup bi yil ara vermistim 3 ve 4 u de iddiaya girip oyle bitirmistim . Simdi Savas Ve Baris aldim onu da ortak okuma yapalim mi bi ara? Baska turlu baslamaya cekiniyorum.
xyzt-5544 bazı dostlar vardır sen seviyorsun diye kitap daha satışa çıkmadan önce siparişle alınıp yollanır. Çok çok teşekkür ederim . Dün geceden beri okuyup şimdi bitirdim. O kadar iyi geldi ki özlemişim puccayi:)) yüzüme gülümseten kadın tekrar teşekkürler
aynı yerdeymişiz"Pucca - Şimdi Biz Neyiz" 170li sayfalardayım. Bu akşam bitiririm sanırım.
İnce Memed 2 son 90 sayfa. Bugün bitiririm umarım. Sonra ara vereceğim.
Herkese keyifli günler
ben deeeeBen çok korkuyorum o kitaptan
su an acele etmiyorum zaten yeni aldim biraz yerine alissin, gozume gozume batsin da cesaretimi toplarim._asmunikal_ da var o kitap, minnak bi ortak okuma yapabilirsiniz onla
Elimde okunmayı bekleyen çok klasik var o sebeple ben onları hafifletmeden savaş ve barış almam sanki
aynı yerdeymişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?