Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Elif Şafak,Semspare bitti.
Yazarın gazete yazılarından oluşan bir kitap.
Beni pek tatmin etmedi basit geldi.
Ama içinde güzel denemeler de yok değil.
Bir de adını ne hikmet Semspare koymuş anlam veremedim. İçerikle başlık arasında en ufak bir alaka yok.
Sems'ten yararlanıp dikkati çekmek, satisi artirmaksa çok cook ayıp doğrusu.

belirli sayfaları takip edince ve arkadaşları etiketleyince takip isteği çok oluyor. onlardan biridir mutlaka

Elimde okunmayi bekleyen birkaç kitabım var sadece.Pek fazla seçenek kalmadi yani.
Sanırım biraz alışveriş yapmam lazım ya da memlekete annemlere gidip okumadiklarimi getirmem gerek.

Eki Görüntüle 1958053
Bu da benim küçük kütüphanem. Daha az ama inşallah zamanla çoğalacak
Çok güzel kütüphanen güzel güzel kitaplarla dolsun inşallah
Benimki seninkinin yarısı kitaplar iki sıra halinde duruyor nasıl el atacağımı da bilmiyorum. Şu an aklımda olan bir şey var bir türlü hayata geçiremedim gümüşlüğü kitaplık yapma derdindeyim
Rafları cam, camın üzerine de sanki hoş olmayacak gibi mobilyama uygun desen bulsam kestirip rafları değiştireceğim

bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Camın üstünde çok da kötü durmamış aslında

bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Camın üstünde çok da kötü durmamış aslında

Eki Görüntüle 1958087

Gümüşlük çok güzel olmuş. Benim bir arkadaşım gümüşlüğü beyaza boyadı. Cam raflar duruyordu. Kapaktaki camları kaldırıp oraya da güzel kumaştan perde yaptı. Bebek dolabı olmuş oldu, bebeğinin elbiselerini koydu. Çok da şirin olmuştu.
Kitaplık da olabilir bence

Eki Görüntüle 1958053
Bu da benim küçük kütüphanem. Daha az ama inşallah zamanla çoğalacak
maşallah canım çok güzel ah evde yerim olsada bende güzel bir kütüphane yapabilsem ama yatak odama kendi çapımda bir şey yapacağım araştırma geliştirme yapıyorum aklımda çok orjinal şeyler var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…