- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.501
Sen ne öğretmeniydin canım?Günaydın baykuşlar
bizi unutmuş hainminerva1988
Aaa niye çaldılar ki
Bilinen bi hesap mıydı? Takipçi sayısı çok olan hesaplara yapıyorlar maalesef
belirli sayfaları takip edince ve arkadaşları etiketleyince takip isteği çok oluyor. onlardan biridir mutlakayok canım ya kendi halinde tırın mırın giden bir hesaptı ama son 2 gün aşırı takip isteği aldım hesap gizli olunca baya birikti tanımadıklarımı eklemiyordum acaba eklemediklerimden biri mi bir şey yaptı anlamadım kibaya ara vermiştim yoktu hesabım tam aldım takılıyom derken gitti hesabım elimden
Ekledim sonradan utandım çokGünaydın baykuşlar
bizi unutmuş hainminerva1988
Aaa niye çaldılar ki
Bilinen bi hesap mıydı? Takipçi sayısı çok olan hesaplara yapıyorlar maalesef
AtanamayanSen ne öğretmeniydin canım?
eklediğini gördüm canım, takılıyorum sanaEkledim sonradan utandım çok
Çok şirin çok güzel.
Çok güzel kütüphanen güzel güzel kitaplarla dolsun inşallah
bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplıkÇok güzel kütüphanen güzel güzel kitaplarla dolsun inşallah
Benimki seninkinin yarısı kitaplar iki sıra halinde duruyor nasıl el atacağımı da bilmiyorum. Şu an aklımda olan bir şey var bir türlü hayata geçiremedim gümüşlüğü kitaplık yapma derdindeyim
Rafları cam, camın üzerine de sanki hoş olmayacak gibi mobilyama uygun desen bulsam kestirip rafları değiştireceğim
Süper ya su takımları fincan vs yerine kitap. Harikasin :)bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Camın üstünde çok da kötü durmamış aslında
Eki Görüntüle 1958087
Çok güzel kütüphanen güzel güzel kitaplarla dolsun inşallah
Benimki seninkinin yarısı kitaplar iki sıra halinde duruyor nasıl el atacağımı da bilmiyorum. Şu an aklımda olan bir şey var bir türlü hayata geçiremedim gümüşlüğü kitaplık yapma derdindeyim
Rafları cam, camın üzerine de sanki hoş olmayacak gibi mobilyama uygun desen bulsam kestirip rafları değiştireceğim
bak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Eki Görüntüle 1958087
benim değil canım ama çok akıllıca geldi bana daSüper ya su takımları fincan vs yerine kitap. Harikasin :)
süper olmuş yaa bayıldımbak bu gümüşlükten evrilmiş bi kitaplık
Eki Görüntüle 1958087
maşallah canım çok güzel ah evde yerim olsada bende güzel bir kütüphane yapabilsem ama yatak odama kendi çapımda bir şey yapacağım araştırma geliştirme yapıyorum aklımda çok orjinal şeyler var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?