Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

alışveriş listelerine yetişmek zor oluyor :) iyi yatırım yaptın tebrikler

hemen not ediyorum teşekkürler

grinin 0 tonu candır :)))

dün devlet tiyatrosunda gulyabani müzikaline gittim şahane bir oyundu bilet bulursanız gidin keyifli 2 saat 40 dakika geçirin:) oyunun süresi uzun olsa da 1 dakika bile sıkılmıyorsunuz. müzikler , oyuncular ve şarkılar çok iyiydi :)

Ben ben ben cuma gününe bilet aldım çok çok mutluyum

Sana da filmini de izlemeni tavsiye ederin kuzum
Kitap çok daha güzel, filmde ufak tefek değişiklikler var ama film de çok tatlıydı
Charlieyi oynayan oyuncu çok yetenekli

Nazlı Eray- Aşık Papağan Barı bitti
Bir kere çooook değişik bir kitaptı ve absürtlük hastası olarak çok sevdim kitabın içindeki saçma sapan şeyleri
Sanırım kitaptaki kadın karakterle kendini özdeşleştirmiş Nazlı Eray (kızıl saç falan) kadın karakterin hayat dolu oluşu, çılgın oluşu, aklına eseni yapmasını çok sevdim kısaca kadın karaktere bayıldım
Sonra da Melek Hasan' ı sevdim çok tatlıydı
Sadece sonu daha net bir olayla bitseydi daha iyi olurdu diye düşündüm
Çok sürükleyici acayip merak uyandırıcı o sebeple elimden bırakamadım, kısa sürede okudum
_Cassandra_ ma çoook teşekkür ederim bu yazarla tanıştırdı beni N-A-R da Ayışığı Sofrası kitabını almıştı bana, onu da keyifle okuyacağım eminim
Nazlı Eray'la elektriğimiz tuttu, onu okumaya devam edeceğim

Kizlar ya basima ilkndefa boyle bisi geldi sinir oldum baksaniza

512den sonra 545.sayfaya geciyor.devami varmi diye baktim sonra 576dan 545e geciyor tekrar nasil is bu anlamadim

Ince memed kitaplarini kitapyurdundan aldiysaniz sizde baksaniza 4. Kitaba var mi sizde de boyle bir sey

bir garip oblomov ben baktım canım. Benim kitabım da böyle bir hata yok. Ne yapılabilir acaba.
Mail attim canim bugun degilse bile insallah yarin donus olur cunku daha once aksayan kitap tedariklerinde de mail atmistim hemen donuyorlardi. Bugun bitirmek kismet degilmis yarina birakayim dedim ama eve geldim sıkıldim okuyayim dedim ama baksana basima gelene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…