- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.661
alışveriş listelerine yetişmek zor oluyor :) iyi yatırım yaptın tebriklerben dayanamadım yine kitap aldımBayan Peregrine'nin Tuhaf Çocuklarının diğerlerini zaten alacaktım 1q84 siz başlıcaksınız diye aldım Yüzyıllık Yalnızlığıda Gabriel amcaya ayıp olmasın diye aldım diğer kitaplarını hep almışım bir bu kalmış
Eki Görüntüle 1958826
hemen not ediyorum teşekkürlerBugün şehir tiyatrolarında komik i şehir naşit bey oyununa gittim kızlar. Kesinlikle şehir tiyatrolarının bayık oyunlarından değil gayet eğlenceli müzikli kantolu güldürmeli. Adile naşitin babası naşit özcanın hayatınını anlatıyor. Vakit bulursanız mutlaka gidin..
bu arada kitabım halide edip adıvar sevda sokağı komedyası s.50 :)
grinin 0 tonu candır :)))Ohh be sonunda Selvinin Golgesi iskencesi bitti.
Malesef hic sevemedim ben. Çin ve Çinlilerle ilgili olaylarla dolu bir kitapti. Cok yabancisi oldugum bi ulke ve millet, ustelik pek de hoslanmiyorum acikcasi yonetim sekilleri olsun yedikleri seyler olsun bana itici gelen bi ulke. Kitaba baslarken cok zorlanmistim. Sonradan biraz iyi ilerlemeye basladi dedim, demez olsaydim. Iteleye iteleye okudum, kitaplari yarim birakmayi sevmedigim icin. Yazar sonlara dogru surekli ayni konusmalari evirip cevirip tekrar tekrar yazmis. Ogrendigim konular da oldu ama eglenerek ogrenmedim malesef. Subat ayimi yedi bitirdi resmen kitap.
Siradaki kitabim Grinin Elli Tonu
Sadece cinsellik degil yogun duygular iceren bi kitap oldugu soyleniyor. Merak edip kutuphaneden aldim bakalim.
Ben ben ben cuma gününe bilet aldım çok çok mutluyumdün devlet tiyatrosunda gulyabani müzikaline gittim şahane bir oyundu bilet bulursanız gidin keyifli 2 saat 40 dakika geçirin:) oyunun süresi uzun olsa da 1 dakika bile sıkılmıyorsunuz. müzikler , oyuncular ve şarkılar çok iyiydi :)
Sana da filmini de izlemeni tavsiye ederin kuzumStephen Chbosky__Saksı Olmanın Faydaları bitti.
Üst üste çocuk ağzından yazılan kitap okuyorum, benden mutlusu olamaz. Kitap Charlie'nin tanımadığı birine yazdığı mektuplardan oluşuyor, bir nevi günlüğünü okuyoruz gibi oluyor hayatına dair her şeyi mektuplarla anlatıyor. Kime yazdığını bilmediğiniz için o kişinin kendiniz olduğunu düşünüyorsunuz ve Charlie'nin her özel anını bilip de ona yardım edememek gerçekten sinir bozucu oluyor. Keşke arkadaşın olsam da hayat belki biraz daha kolay olur diyebilmek istiyor insan. Kitabın basit anlatımından olsa gerek sayfalar akıp gidiyor, Charlie'nin mektuplarında bahsettiği kitapları tanıyor olmak da onla aranızdaki samimi duyguyu arttırıyor. Birçok şarkı ismi geçiyor kitapta, kimini bilmeme rağmen birçoğunu duymamışım, onları ara ara açıp o satırları yaşamak güzeldi.
Kitapla ilgili aklıma takılan bir nokta şuydu, kitaptaki anlatım bozuklukları. Anlayamadığım çevirmenin yetersizliği mi yoksa Charlie'nin kendisinin yaptığı hatalar mıydı, çünkü kitabın bir yerinde öğretmeni dilbilgisine dikkat etmesi gerektiğini söyledi, orijinal metni görmeden buna karar vermek zor sanırım.
Kısacası ben sevdim, tavsiye ederim.
Burdaki tavsiyelere yetismek icin guzel olan hicbir kitabi kacirmamak icin calisiyorum. Kredi kartim dolu olmasa daha neler alacagim en guzel yatirim kitabaymis keske daha onceden burda olsaydimalışveriş listelerine yetişmek zor oluyor :) iyi yatırım yaptın tebrikler
Mail attim canim bugun degilse bile insallah yarin donus olur cunku daha once aksayan kitap tedariklerinde de mail atmistim hemen donuyorlardi. Bugun bitirmek kismet degilmis yarina birakayim dedim ama eve geldim sıkıldim okuyayim dedim ama baksana basima gelenebir garip oblomov ben baktım canım. Benim kitabım da böyle bir hata yok. Ne yapılabilir acaba.
Kizlar ya basima ilkndefa boyle bisi geldi sinir oldum baksaniza
Eki Görüntüle 1959230
512den sonra 545.sayfaya geciyor.devami varmi diye baktim sonra 576dan 545e geciyor tekrar nasil is bu anlamadim
Eki Görüntüle 1959231
Ince memed kitaplarini kitapyurdundan aldiysaniz sizde baksaniza 4. Kitaba var mi sizde de boyle bir sey
Basim hatasi sanirim bakalim insallah donus yaparlar yoksa arayip soyleyecegim yeni bir tane kitap yollasinlarİnce Memed 3
Sayfa 460
İnşallah şubat bitmeden bitiririm
Neden öyle oldu ki
Basim hatasi sanirim bakalim insallah donus yaparlar yoksa arayip soyleyecegim yeni bir tane kitap yollasinlar
Basim hatasi sanirim bakalim insallah donus yaparlar yoksa arayip soyleyecegim yeni bir tane kitap yollasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?