Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ayrıca eksik sayfaların fotoğrafını yollamamızı ister misin? En azından arada boşluk olmaz. Araya zaman girmeden okursun. Biraz zor olur ama
Kitapyurdundan aldim canim.fatura saklama huyum yok ama zaten sayfasinda kayitli aldigim burun kitaplar. Az buz sayfa degil ki canim ya 513ten 545e kadar hangi birinin fotosunu cekeceksiniz

Slm hatunlar cok yogun oldugum icin pek giremiyorum. İstanbul hatirasi 415. Sayfadayim.

Kitapyurdundan aldim canim.fatura saklama huyum yok ama zaten sayfasinda kayitli aldigim burun kitaplar. Az buz sayfa degil ki canim ya 513ten 545e kadar hangi birinin fotosunu cekeceksiniz
cnm cok gecmis olsun benimde benzer bisey basima gelmisti piraye kitabini almistim internetten kurtce yazilmis olani gelmisti ama geride yollayamadim oyle elimde kaldiydi ins sen haledebilirsin sorunu

bir garip oblomov inşallah yapıcı bir çözüm bulurlar.

Kitapların faturalarını ben de hiç saklamıyorum. Kutusuyla beraber atıyorum

Maile e fatura olarak geliyor o nedenle kagit kalabaligi yapmasin diye bende yirtip atiyorim genelde

Saolasin canim insallah cozulur kolaylikla ugrastirmazlar beni

Ah teneke.. hele o son sayfalar.. bir kadın vardı adı neydi Fatma girdik gibi :) bende çok severek okumuştum.

Ay çok fena olmuş. Kesin yollarlar. Ama sendeki kitabı geri istemeseler keşke. Bi de onu geri göndermekle uğraşmazsan güzel olur.

Bende yazayım o zamannn Goriot Baba bitti
Aşkname bitti şimdi Gündüzsefası'nı okuyorum :))

10 küçük zenci bitti. Değişik ve keyifli bir kitaptı.
Yen'i kitabım kafka - dönüşüm.
İyi geceler herkese
Dönüşüm eşim çok etkilenmiş o kitaptan bende ilk fırsatta okuyacagım :) keyifli okumalar canım sonundaki yorumunu dusüncelerini merak ediyorum :)

Kopyalanmış adam bitti

Yani caaanım kitabı okurken kitabin başina gelmeyen kalmadı bir haftadan fazla durdu elimde araya kitap girdi , her elime aldiğimda iki sayfa okudum bi işim çikti ama bitti:)

Jose saramago 'nun dili mükemmel ötesi anlatım8 bir üçüncü kişinin agzindan bir karakterin kendisinden anlatiyor ama gećisleri ne zaman yapiyo yakalayamadim... 300 sayfa olmasina rağmen çok kolay bir kitap değildi 3 günde rahat okunurdu ama:) puntolari küçük ve hiç paragraf yapmamislar ... Kitap zaten konu olarak enteresan başliyor, biraz felsefik boraz durgun gidiyo falan çok olmasa da akıcı asla sıkmıyo ama son 20 sayfa kala öyle bişey oluyo ki taaaaaak diye böle kaldım ... Kesinlikle tavsiye ediyorum çok iyi.... Kaliteyi hemen anlarsınız yani... On üzerinden dokuz....

Veeee filmi de varmış adı da düşman mış izlemedim sanirim ben hiç hatirlamiyorum ama yarin izlemeyi düşünüyorum:)

Günaydın kızlar
Ben burada yaklaşık 3 yıldır düzenli kitap okuyorum. Genelde aklımda olan kitapları da kitap yurdunda alışveriş listeme ekliyorum. Listem öyle kabarık ki
Dün listeyi gözden geçirdim ve şunu farkettim okumak istediğim kitaplar önce sarah jio, kristin hannah gibi kiraplarken şimdi klasikler, Yaşar Kemal, Hakan Günday, amin maalouf vs yazarların yazdığı gibi daha kaliteli, daha yapıcı, daha insana birşeyler katan kitaplar olmuş. Bendeki bu değişime sebeb olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Dönüşüm eşim çok etkilenmiş o kitaptan bende ilk fırsatta okuyacagım :) keyifli okumalar canım sonundaki yorumunu dusüncelerini merak ediyorum :)
Ben de uzun zamandır okumak istiyordum ancak fırsat oldu. Mutlaka yazarım.

günaydınlar, iyi haftalar
bu haftam çok aşırı yoğun o sebeple sanırım anca evde okuyabileceğim
dün İnce Memed 4 e başladım ama çok az okudum, yanımda getirdim ama tamamen kitapsız gezememekten, yoksa okuyabileceğimi hiç sanmıyorum
bu hafta bir şeye karar verip adım atmam lazım ama yapamıyorum o sebeple köşeye sıkışmış hissediyorum
çok da yoğunum işte dediğim gibi, kafadan bu hafta motivasyonum düşük olacak benim

Jose Samarago'yu çok severim. Özellikle bu kitabı benim de favorilerimden. Beğenmene sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…