Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın
İnce Memed 3
Sayfa 525.
İnşallah şubat bitmeden bitecek.

Ayrıca buradaki beğenilere göre kendime bir alışveriş listesi oluşturuyorum.

Canim basganim hayırlısı. inşallah verecegin karar gUzel seyler getirir. Seni çok seviyoruz biz

günaydın kızlar mutlu haftalar
bu sabah hemen Amok koşucusuna başladım şubat bitmeden yollarda bitirmeyi planlıyorum
akşam da misafir var ama yine de başlayabilirsem ince memed 4 e başlayacağım

_meLinDa_ canım hakkında hayırlısı, seni çoooook güzel şeylerin beklediğine inanıyorum, ilerde bugünleri hatırlayıp gülümseyeceğiz inşallah

10 küçük zenci bitti. Değişik ve keyifli bir kitaptı.
Yen'i kitabım kafka - dönüşüm.
İyi geceler herkese

Ben beğenmiştim Dönüşüm kitabını. Sen de beğenirsin inşallah

Saramago nun Körlük, Ölümlü Nesneler ve Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş kitaplarını okudum. Favorim açık ara Körlük. Tavsiye ederim okumadı isen.

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar olur?

Günaydın hatunlar, nasılsınız?
Türkan Tek ve Tek Başına bitti. Bitmesini istemedim ama bitti. Son sayfada bekledim biraz ama gerçekten bitmiş.

Şimdi sizden yüksek müsaadelerinizle 1 aylık izin istiyorum. Sınavıma bir ay kaldı ve eğer böyle kitap okumaya devam edersem çok pişman olacağım. Son bir ayımda sadece ders çalışmak zorundayım. İki günde bir gelir, hatrınızı sorar, geçmişimi okur giderim. Beni unutmamanızı, bir ay sonra okuyacağım kitapların hayaliyle yanıp tutuştuğumu bilmenizi ister, kocaman öperim.

Bir de ben yokken, çok kitap tavsiyesi vermeyin, bir ay sonra toplu verirsiniz emi?

Günaydın kızlar, herkese keyifli ve mutlu haftalar

İş yerine gelir gelmez yapacağım işleri bi sıraladılar bana off ki off Geçmişe de çok bakamadım. Herkesler iyidir inşallah
Hızlıca yapmak ve biraz boş kalmak istiyorum. Pazartesi sendromum çok ağır geçiyor bugün. Dün dinlenmem yarım kaldı ondan herhalde, psikolojik olarak çöküğüm
İşleri toparlarsam bugün 1Q84'e giriş yaparım. Mart ayında bitirebilmem için biran önce başlamam şart. Ben bu hızla ancak mart sonunu tek kitapla bitiririm zaten

Canım benim rica ederim:) güle güle oku okuyalim hatta
Dün kitabi birakip yatamadim sicacik , o kadar bizden o kadar içimizden ki 3. Sayfadan itibaren direk konuya girdim zaten çok değişik bi konusu yok şimdilik henüz 106. Sayfadayim ama basit bir konuyu bile bu kadar güzel işleyebilmek yetenek bu zaten bence
bugün bitiririm heralde sonunu çok merak ediyorum henüz tam yorum da yapmim :)

En kotu karar kararsizliktan belirsizlikten iyidir bence canim. Hayirlisi olsun hakkinda, baslamak bitirmenin yarisi
Konu ne bilmiyorum ama biraz gaz vermek istedim

Sinavinda basarilar, istedigin gibi gecer insallah

Günaydın kızlar, herkese keyifli ve mutlu haftalar

İş yerine gelir gelmez yapacağım işleri bi sıraladılar bana off ki off Geçmişe de çok bakamadım. Herkesler iyidir inşallah
Hızlıca yapmak ve biraz boş kalmak istiyorum. Pazartesi sendromum çok ağır geçiyor bugün. Dün dinlenmem yarım kaldı ondan herhalde, psikolojik olarak çöküğüm
İşleri toparlarsam bugün 1Q84'e giriş yaparım. Mart ayında bitirebilmem için biran önce başlamam şart. Ben bu hızla ancak mart sonunu tek kitapla bitiririm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…