- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.701
Canim basganim hayırlısı. inşallah verecegin karar gUzel seyler getirir. Seni çok seviyoruz bizgünaydınlar, iyi haftalar
bu haftam çok aşırı yoğun o sebeple sanırım anca evde okuyabileceğim
dün İnce Memed 4 e başladım ama çok az okudum, yanımda getirdim ama tamamen kitapsız gezememekten, yoksa okuyabileceğimi hiç sanmıyorum
bu hafta bir şeye karar verip adım atmam lazım ama yapamıyorum o sebeple köşeye sıkışmış hissediyorum
çok da yoğunum işte dediğim gibi, kafadan bu hafta motivasyonum düşük olacak benim
10 küçük zenci bitti. Değişik ve keyifli bir kitaptı.
Yen'i kitabım kafka - dönüşüm.
İyi geceler herkese
Kopyalanmış adam bitti
Yani caaanım kitabı okurken kitabin başina gelmeyen kalmadıbir haftadan fazla durdu elimde araya kitap girdi , her elime aldiğimda iki sayfa okudum bi işim çikti ama bitti:)
Jose saramago 'nun dili mükemmel ötesi anlatım8 bir üçüncü kişinin agzindan bir karakterin kendisinden anlatiyor ama gećisleri ne zaman yapiyo yakalayamadim... 300 sayfa olmasina rağmen çok kolay bir kitap değildi 3 günde rahat okunurdu ama:) puntolari küçük ve hiç paragraf yapmamislar ... Kitap zaten konu olarak enteresan başliyor, biraz felsefik boraz durgun gidiyo falan çok olmasa da akıcı asla sıkmıyo ama son 20 sayfa kala öyle bişey oluyo ki taaaaaak diye böle kaldım ... Kesinlikle tavsiye ediyorum çok iyi.... Kaliteyi hemen anlarsınız yani... On üzerinden dokuz....
Veeee filmi de varmış adı da düşman mış izlemedim sanirim ben hiç hatirlamiyorum ama yarin izlemeyi düşünüyorum:)
günaydınlar, iyi haftalar
dün İnce Memed 4 e başladım ama çok az okudum, yanımda getirdim ama tamamen kitapsız gezememekten, yoksa okuyabileceğimi hiç sanmıyorum
bu hafta bir şeye karar verip adım atmam lazım ama yapamıyorum o sebeple köşeye sıkışmış hissediyorum
çok da yoğunum işte dediğim gibi, kafadan bu hafta motivasyonum düşük olacak benim
Canım benim rica ederim:) güle güle oku okuyalim hattakalinkaselin min hediyesi kuşlar yasina gidere başladım. Kitabı loliss ve kalinkaselin le başladık başka katılmak isteyen varsa beklerim.
Yazarın dili başlar başlamaz acayip sariyor. Kalinkacim tekrar teşekkürler:)
günaydınlar, iyi haftalar
Sinavinda basarilar, istedigin gibi gecer insallahGünaydın hatunlar, nasılsınız?
Türkan Tek ve Tek Başına bitti. Bitmesini istemedim ama bitti. Son sayfada bekledim biraz ama gerçekten bitmiş.
Şimdi sizden yüksek müsaadelerinizle 1 aylık izin istiyorum. Sınavıma bir ay kaldı ve eğer böyle kitap okumaya devam edersem çok pişman olacağım. Son bir ayımda sadece ders çalışmak zorundayım. İki günde bir gelir, hatrınızı sorar, geçmişimi okur giderim. Beni unutmamanızı, bir ay sonra okuyacağım kitapların hayaliyle yanıp tutuştuğumu bilmenizi ister, kocaman öperim.
Bir de ben yokken, çok kitap tavsiyesi vermeyin, bir ay sonra toplu verirsiniz emi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?