- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.721
Körlüğü okumadım şu anda baskisi da yok malesef ve sahaflara sorduğumda 100 tl dedilerBen beğenmiştim Dönüşüm kitabını. Sen de beğenirsin inşallah
Saramago nun Körlük, Ölümlü Nesneler ve Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş kitaplarını okudum. Favorim açık ara Körlük. Tavsiye ederim okumadı isen.
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar olur?
Körlüğü okumadım şu anda baskisi da yok malesef ve sahaflara sorduğumda 100 tl dediler
Baskiya girmesini bekliyorum
Günaydın kızlar,
Hafta sonu kitap okuyamadım. sanırım bu ay Lenin'in mangasını bitireceğim sadece.
Lenin'in Mangası Syf. 303
Ben de gittim o oyuna çok eğlenceliydi kesinlikle , bir daha bile gidebilirim yani.dün devlet tiyatrosunda gulyabani müzikaline gittim şahane bir oyundu bilet bulursanız gidin keyifli 2 saat 40 dakika geçirin:) oyunun süresi uzun olsa da 1 dakika bile sıkılmıyorsunuz. müzikler , oyuncular ve şarkılar çok iyiydi :)
Cumartesi gittim doktora canım. 16 Ekim olarak görünüyor doğum. 7 haftaya girdik. fındık olmuş bizimki :) şu anlık bir sıkıntımız yok ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım bu gidişleNasıl gidiyor hamileliğin? Kaç artı kaç oldun şimdi?
Bidd takvim yapmayacak mısın?
Ben de ekim kasım gibi düşük yaptım.
Uzun bir süre özüm doğru sözüm doğru korkutma beni gözümün nuru diye dolaşıyordum ortalarda:)dün devlet tiyatrosunda gulyabani müzikaline gittim şahane bir oyundu bilet bulursanız gidin keyifli 2 saat 40 dakika geçirin:) oyunun süresi uzun olsa da 1 dakika bile sıkılmıyorsunuz. müzikler , oyuncular ve şarkılar çok iyiydi :)
Aa cok uzuldum canim cok gecmis olsunNasıl gidiyor hamileliğin? Kaç artı kaç oldun şimdi?
Bidd takvim yapmayacak mısın?
Ben de ekim kasım gibi düşük yaptım.
@The Black Pearl hamile olan benim :)
ispanakliborek Şehir tiyatrolarına mutlaka her a giderim ama senin dediğim gibi bayık bir oyuna denk gelmedim ben. Hatta Cuma günü GEÇ KALANLAR'a gittim. çok çok iyi bir oyundu kesinlikle tavsiye ederim. hatta eşinizle gidin
@The Black Pearl hamile olan benim :)
ispanakliborek Şehir tiyatrolarına mutlaka her a giderim ama senin dediğim gibi bayık bir oyuna denk gelmedim ben. Hatta Cuma günü GEÇ KALANLAR'a gittim. çok çok iyi bir oyundu kesinlikle tavsiye ederim. hatta eşinizle gidin
Cumartesi gittim doktora canım. 16 Ekim olarak görünüyor doğum. 7 haftaya girdik. fındık olmuş bizimki :) şu anlık bir sıkıntımız yok ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım bu gidişleYarın inşallah testlerimiz var onları yaptıracağız. takvim konusunda kararsız kaldım çok geçmiş olsun
Aa cok uzuldum canim cok gecmis olsun
Hayirli kolay dogumlar canim, saglikla kucaginiza alin insallah, buyuk heyecanlar
biz de kızlarla dans ede ede dolaştık :)))Uzun bir süre özüm doğru sözüm doğru korkutma beni gözümün nuru diye dolaşıyordum ortalarda:)
not alıyorum@The Black Pearl hamile olan benim :)
vişne bahçesinde ruhumu teslim ediyordum :)Öyle değil demek istediğim bu ciddi eğlenceliydi. Hani çehovlar falan bayıyor yahu. Ağır oyunlar oynuyorlar özel tiyatrolar gibi şov amaçlı değil sonuçta. Uykusu geliyor insanın.
Kızlar hafta sonu muayeneye gittim. resmen hastaneden kovdulartaahhütname imzalattılar fotokopisini istedim diye para iadesi yapıp göndermeye kalktılar Muayene olmam gerektiğinden es geçtim ama ne hikmetse ben ortalığı karıştırınca 18TL indirim yaptılar. çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?