Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Körlüğü okumadım şu anda baskisi da yok malesef ve sahaflara sorduğumda 100 tl dediler
Baskiya girmesini bekliyorum

_meLinDa_ her insanin ertelediği korktuğu , incineceğini bildiği için yapamadiği şeyler vardir...
Sorunlarin üstüne gitmezsen yer bitirir bende 3 yıldır ertelwdiğim bir seyi yaptim sonunda çok korkuyorum , çok tedirginim ama ilk adimi attim artik o düşünceler kafamda yer almayacak ve bana kocaaaaaman bir boşluk kalacak:)

Günaydın kızlar,
Hafta sonu kitap okuyamadım. sanırım bu ay Lenin'in mangasını bitireceğim sadece.
Lenin'in Mangası Syf. 303

Günaydın kızlar,
Hafta sonu kitap okuyamadım. sanırım bu ay Lenin'in mangasını bitireceğim sadece.
Lenin'in Mangası Syf. 303

Nasıl gidiyor hamileliğin? Kaç artı kaç oldun şimdi?

Bidd takvim yapmayacak mısın?

Ben de ekim kasım gibi düşük yaptım.

Ben de gittim o oyuna çok eğlenceliydi kesinlikle , bir daha bile gidebilirim yani.

Cumartesi gittim doktora canım. 16 Ekim olarak görünüyor doğum. 7 haftaya girdik. fındık olmuş bizimki :) şu anlık bir sıkıntımız yok ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım bu gidişle Yarın inşallah testlerimiz var onları yaptıracağız. takvim konusunda kararsız kaldımçok geçmiş olsun

Uzun bir süre özüm doğru sözüm doğru korkutma beni gözümün nuru diye dolaşıyordum ortalarda:)

@The Black Pearl hamile olan benim :)
ispanakliborek Şehir tiyatrolarına mutlaka her a giderim ama senin dediğim gibi bayık bir oyuna denk gelmedim ben. Hatta Cuma günü GEÇ KALANLAR'a gittim. çok çok iyi bir oyundu kesinlikle tavsiye ederim. hatta eşinizle gidin

Aa cok uzuldum canim cok gecmis olsun

Hayirli kolay dogumlar canim, saglikla kucaginiza alin insallah, buyuk heyecanlar

Öyle değil demek istediğim bu ciddi eğlenceliydi. Hani çehovlar falan bayıyor yahu. Ağır oyunlar oynuyorlar özel tiyatrolar gibi şov amaçlı değil sonuçta. Uykusu geliyor insanın.

İnşallah zorlanmazsın ama bulantılar bende 6-7 den sonra başladı. İştah azaldı falan. Herkesin hamileliği farklı. İnşallah rahat geçirirsin

Aa cok uzuldum canim cok gecmis olsun

Hayirli kolay dogumlar canim, saglikla kucaginiza alin insallah, buyuk heyecanlar

Teşekkür ediyorum

Kızlar hafta sonu muayeneye gittim. resmen hastaneden kovdular taahhütname imzalattılar fotokopisini istedim diye para iadesi yapıp göndermeye kalktılar Muayene olmam gerektiğinden es geçtim ama ne hikmetse ben ortalığı karıştırınca 18TL indirim yaptılar. çok moralim bozuldu

Hangi hastane ve neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…