- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.901
Bildirimleri yazmanda fayda olur. diğer sayfada listeyi düzenleyen arkadaşımıza hem kolaylık acısından hem de ay bazında sen okuduklarını takip edebilme rahatlığı açısından iyi olur.Kızlar benim bildirim başlığına bildirim yapmam gerekiyor mu? 2 ay olmadığı için...
harika bir Cengiz Aytmatov kitabıbende bugün Cemileyle Bir Kadının Bilinmeyen Mektubu arasında kaldım sonra elim 2.ye gitti yarın da Cemileyi okuyacağım
bir an önce geçer inşallah keyifsizliğinGünaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.
İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
Ben henüz okumaya başlamadım. elimdeki kitap bitince başlayacağım ama okumaya devam eden1q84'e baktım ve çok ilgimi çekti. Nasıl ilerliyor? Elimde okumak istediğim çok kitap var ama hazır herkes okuyorken ben de mi alıp başlasam diyorum. Ağır ilerliyorsa daha sonra okurum...
1q84'e baktım ve çok ilgimi çekti. Nasıl ilerliyor? Elimde okumak istediğim çok kitap var ama hazır herkes okuyorken ben de mi alıp başlasam diyorum. Ağır ilerliyorsa daha sonra okurum...
feraha kavuşursun inşallah canımGünaydın herkese
İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
bu ay sevda sözleri okunacak, çok keyifli oluyor ortak okumalar uygun olduğun kitaplarda kaçırma derimTamam ben geç geldiğim için sanırım kouşulurken göremedim, bundan sonraki ortak okuma etkinliklerine katılmak isterim.
ahh canım kolay mı iki çocukla hem çalışıp hep okumaya çabalamakmerhabalar
İnce Memed 3 sf 38 son günlerde pek okuyamıyorum
Çok yoruluyorum herhalde bugünlerde akşam yatmadan önce elime alıyorum 10 sf sonra gözlerim kapanıyor
Şanzelize en sevdiğim kitaplardandır. Keyifle oku Canım.Günaydın herkese
Dün bütün gün koşuşturma içindeydim hiç kitap okuyamadım. Akşam yorgunluktan sızmışım zaten.
Bugünde işlerim biraz yığılmış.__giz__ hala bitiremedim Rıfat Amcamı.
hayırdır neden banlandın kiherkese selam kızlar,
günlerdir banlıydım bildirimde bulunamadım. şubatı 4 kitapla tamamladım. şu an, pelikan çıkmazı 150. sayfadayım
herkese iyi okumalar.
hayırdır neden banlandın ki
polemiğe girdim kuzum, tecavüze uğrayan ırmak bebek konusu vardı biliyorsundur
babası annesi ve küçük kardeşini katletmiş biri de neredeyse adamı haklı çıkaracak mesajlar yazınca biraz şalterlerim arttı sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?