Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar benim bildirim başlığına bildirim yapmam gerekiyor mu? 2 ay olmadığı için...
Bildirimleri yazmanda fayda olur. diğer sayfada listeyi düzenleyen arkadaşımıza hem kolaylık acısından hem de ay bazında sen okuduklarını takip edebilme rahatlığı açısından iyi olur.

Ortak okuma sayfasına öneriler sunup seçiyoruz ama aynı zamanda çoğu kişinin elinde aynı kitap olduğu için burda da kararlastırılıp o kitaplar okunuyor. hem fikir alısverişi hem de aynı anda aynı şeyi keşfetmek zevkli oluyor.

Günaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.

İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
bir an önce geçer inşallah keyifsizliğin

1q84'e baktım ve çok ilgimi çekti. Nasıl ilerliyor? Elimde okumak istediğim çok kitap var ama hazır herkes okuyorken ben de mi alıp başlasam diyorum. Ağır ilerliyorsa daha sonra okurum...

1q84'e baktım ve çok ilgimi çekti. Nasıl ilerliyor? Elimde okumak istediğim çok kitap var ama hazır herkes okuyorken ben de mi alıp başlasam diyorum. Ağır ilerliyorsa daha sonra okurum...
Ben henüz okumaya başlamadım. elimdeki kitap bitince başlayacağım ama okumaya devam eden ispanakliborek akıcı gidiyor demişti.

Ben dün başladım. Şu an 125. sayfadayım. 2 karakter üzerinden ilerliyor kitap, bölüm bölüm. Bir bölüm birini okuyup diğer bölümde diğer karaktere geçerek dönüşümlü olay gelişiyor. İki karakterin yolu kesişecek mi ya da ilerleyen bölümlerde neler olacak şu an merak ederek okuyorum. Benim için sürükleyici gidiyor. Karakterleri ve hayatlarını anlamaya çalışıyorum.

Günaydın
Kuşlar Yasına Gider'den sonra ne okusam bilemedim,içimde bi burukluk
Günaydın herkese

İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
feraha kavuşursun inşallah canım
Şanzelize yi çok sevmiştim ben, babası çok içine dokunuyor insanın
Tamam ben geç geldiğim için sanırım kouşulurken göremedim, bundan sonraki ortak okuma etkinliklerine katılmak isterim.
bu ay sevda sözleri okunacak, çok keyifli oluyor ortak okumalar uygun olduğun kitaplarda kaçırma derim
merhabalar
İnce Memed 3 sf 38 son günlerde pek okuyamıyorum
Çok yoruluyorum herhalde bugünlerde akşam yatmadan önce elime alıyorum 10 sf sonra gözlerim kapanıyor
ahh canım kolay mı iki çocukla hem çalışıp hep okumaya çabalamak
Bence biz çocuklıların ayda 2 Kitap bile bitirmesi büyük başarı

C Calcifer
canım bildirim topiğinde sohbet yasak
Kalinkaselin çalıştığı için haftaiçi yapamaz listeyi
Haftasonu takar sana birincilik madalyanı merak etme

Günaydın herkese

Şanzelize en sevdiğim kitaplardandır. Keyifle oku Canım.

Hayırdır neden keyifsizsin ?

Dün bütün gün koşuşturma içindeydim hiç kitap okuyamadım. Akşam yorgunluktan sızmışım zaten.
Bugünde işlerim biraz yığılmış. __giz__ hala bitiremedim Rıfat Amcamı.

Sakin kafayla başına oturduğun an biter hemen zaten kuzu. Rıfat amca bekler seni.

_bloom_ canım Karadenizin Kıyıcığında için çok teşekkür ederim. Çok severek okudum.

loliss inan onun için demedim. sohbetin yasak olduğunu da biliyorum da yanlışlıkla yazdım buraya yazıyorum diye sonra farkettim. Ayy birinci olsak sonuncu olsak ne maksat kitap okumak değil mi
kalinkaselin kusura bakma canım yanlış yere yazmışım
okuma yapmıyorum bu ara. kafamı toplamam lazım kızlar.

Ne kadınlar var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…