- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.921
Günaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.
İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
nacizane tavsiyem kitaplarını kitapyurdundan alıyorsan burda ismini duyduğun tavsiye edilen kitapları orada favorilerine ekle. ben vikitapta ekliyordum okumak istediklerim diye ama alışveriş yaparken oraya bakmayı unutuyordum böylesi daha iyi oldu benim içinBen de bu gunlerde cok yorgunum, gunler nasil geciyor hic farkinda degilim yogunluktan. Dun eve erken gittim kitabimi okurum diye sevinirken sizmis kalmisim. Bugun Gercek ve Diger Yalanlar 'i bitirdim. Epeydir polisiye okumuyordum. Kitap tabi ki rahat ve hizli ilerliyor. Sonunu merak ediyorsunuz ama katil zaten belli.
Ben bu sayfa icin soyle bir prensip edinmeye calisiyorum. Sahsim adina soylemeliyim ki burada okunup begenilmis olan kitaplari not etmezsem unutuyorum. Halihazirda kafamda bir suru baska kitap ismi de olunca karisiyor ya da unutup gitmis oluyorum. O yuzden ay sonu degerlendirmesi yapmak istedim kendi capimda.
Subatta okuyup da en begendigim YAZAR ve kitabi Mihail BULGAKOV Kopek Kalbi oldu. Toni MORISON'dan Merhamet'i okumustum ve onu da cok begendim. Ve Mark HADDON Super Iyi Gunler tabiki. Ilk uc siralamam bunlar. Idefixde olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap listesinde gorup gorup de sonunda okudugum Teneke Trampet ise benim icin hayal kirikligiydi.
Kesinlikle haklisin. Artik oyle yapacagim ben genelde d&r ve idefixi tercih ediyorum ama orada da var favoriler listesi. Yoksa unutuyorumnacizane tavsiyem kitaplarını kitapyurdundan alıyorsan burda ismini duyduğun tavsiye edilen kitapları orada favorilerine ekle. ben vikitapta ekliyordum okumak istediklerim diye ama alışveriş yaparken oraya bakmayı unutuyordum böylesi daha iyi oldu benim için
Ben henüz başlamadım. Hepimizden önce bitirmiş olacaksın. MaaşAllah1Q84 2. Kitap bitti. Bugün iş yerinde bayağı okudum. Müdüre bile yakalandım artık ama 10 dk ara verdiydim yaaa diye geçiştirdim
Ben henüz başlamadım. Hepimizden önce bitirmiş olacaksın. MaaşAllah
Ben size yetşemem hızlı okuyosunuz diye erken başladm ama kitap çok heyecanlı :)
Bende İnce Memed bitince epub olarak indiririm belki sen yazdıkça merak ettim.
Canım bir sey soracağım.Günaydın
Kuşlar Yasına Gider'den sonra ne okusam bilemedim,içimde bi burukluk
feraha kavuşursun inşallah canım
Şanzelize yi çok sevmiştim ben, babası çok içine dokunuyor insanın
bu ay sevda sözleri okunacak, çok keyifli oluyor ortak okumalar uygun olduğun kitaplarda kaçırma derim
ahh canım kolay mı iki çocukla hem çalışıp hep okumaya çabalamak
Bence biz çocuklıların ayda 2 Kitap bile bitirmesi büyük başarı
@Geveze_kelebek
canım bildirim topiğinde sohbet yasak
Kalinkaselin çalıştığı için haftaiçi yapamaz listeyi
Haftasonu takar sana birincilik madalyanı merak etme
Ben bugün başlayacağım şiir kitabı olduğu in akşamları sakin sakin yarım saatimi ayırmayı düşünüyorum. Herkes kitap yoğunluğuna göre o ay içinde uygun zamanda okuyor.Canım bir sey soracağım.
Hani Sevda Sözleri ni okuyoruz ya.
Ben dun basladım ama kimse başlamamış galiba.
Ortak okuma derken o ay içinde ne zaman olursa mı yoksa belli bir vakitte herkes mi başlıyor?
Ay başında genelde herkes yani katılacaklar başlardı. Ama bu ay İnce Memed sarktı biraz. Başka ortak okuma niyetleri de oldu. Bir de o şiir kitabı ya tüm aya serilebilir diye düşündüm ben.Canım bir sey soracağım.
Ortak okuma derken o ay içinde ne zaman olursa mı yoksa belli bir vakitte herkes mi başlıyor?
Hngisinden yana gidiyor elinBen o zaman 1q84'ü daha sonraya saklayayım.
Elimde okunmayı bekleyen öncelikli kitaplar:
Sapiens
Havva'nın üç kızı
1984
Kinyas ve Kayra
Korkma Ben Varım
Abim Deniz
Gün Olur Asra Bedel
Kuyucaklı Yusuf
Patasana
Uçurtma Avcısı
Kelebek
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
Kafamda Bir Tuhaflık Var
Beyaz Gemi
Psikoanalist
Ferrarisini satan bilge
22/11/63
var
Kinyas ve Kayra'ya gidiyor direkHngisinden yana gidiyor elin
ay içerisinde istediğin zaman okuyabilirsin canımCanım bir sey soracağım.
.Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti .
Birşeylerin değişmeye çalışırken nasıl aslında sarpa sardığını "eğreti" durduğunu yansıttığı gibi insanoğlunun "kılıfına uyma" yı ne güzel becerebildiğini çok güzel ifade etmiş yazar.
Tespitlerini ironi katarak dile getirip nokta atışı yapmış. Ne kadar da yaşadığımız bir sistem hala değil mi?
**
bu güzel eseri okumama vesile olan_Cassandra_ tekrar teşekkür ediyorum. yazarın yıllar önce birşeyleri görüp zekice dile getirilmesi çok hoştu. Naif anlatım dilini çok sevdim . ayrı bir tat bırakıyor bende.
**
makamlar ve koltuklara selam olsun diyorum
hep bir boş işler müdürlüğü
hep bir top 3 sevdası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?