Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben Hakan Gündayın üç kitabını okudum üçünden de nefret ettim ama en çok nefret ettiğim Kinyas ile KAyra olmuştur.

Yalnız Boyalı Kuş kitabını çok ağır bulmuştum, güya eğlenceli bir kitap okumak istiyordum. Seçtiğim kitap en depresifleri sanırım

4 arkadaşım fanatik Hakan Gündaycı . İçelerinde biri de türk dili ve edebiyat mezunu . Ama ben sevmedim. Bende de sıkıntı olabilir. Ben çok uzun betimlemeleri sevmiyorum. Hakan betimliyor betimliyor betimliyor, bitmiyor o betimlemeler. Ben 4 ayda okudum. Kinyas ve Kayra'yı. Bir de acayip bir huyum var bir kitaba başlayınca sevmesem bile bırakamıyorum. İlk ay ağladım :))) Şimdi şapsaşllığıma gülüyorum

Aaa neden ki, büyük umutlarla aldım elime ama

Ben hakan gunday çok severim tüm kitaplarını keyifle okudum . Tabi ki kitap kişisel bi olay bazı kitapları sevmeyebiliriz ama bence seveceksin:)

Ben de sevmem pek betimleme ama bakalım, neyse ki sevmezsem direk bırakırım.

1Q84 2.kitap bitince 3e devam etmek istemedim. O en kalını gözümde büyüdü. Elimde yarım kalmış bir hüseyin rahmi romanı vardı. Ona devam edicem. Kitap 350 sayfa falan ben 200de bırakmışım. Bildirim topiğine yazabiliyor muyuz bunu?

Ben o kitabı çağan ırmakın klişelerle dolu filminde görünce kitaptan soğudum hiç okuyasım gelmedi :)

Merhaba kitapsever baykuşlar

Yeni kitabım;
Gustave Flaubert - Madame Bovary sayfa, 26
Bu gece biraz daha okurum inşallah

Günaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.

İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
@skosnob sorunun bir an önce çözülmesini dilerim.

Son düzenleme:
Ben o kitabı çağan ırmakın klişelerle dolu filminde görünce kitaptan soğudum hiç okuyasım gelmedi :)

Bana da biri doğum günü hediyesi olarak verdi o kitabı. Okusan bir türlü okumadan bir türlü. Ayhhh .Ama sonu denüşük son 100 sayfa sarıyor gibi kitap :) Sonunda hareketleniyor

Ben de sevmem pek betimleme ama bakalım, neyse ki sevmezsem direk bırakırım.

Cemal Süreya 'nın soyadı hikayesini biliyor musunuz kızlar?

Aslında soyadı Süreya degil,Süreyya'dır.
Sezai Karakoç'la bir iddiaya girerler. Kaybeden soyadından bir harf eksiltecektir.
Karakoç kaybederse Karkoç,Süreyya kaybederse Süreya olacaktır.

Kaybeden Süreyya olur.
Ve Süreyya olur Süreya..

Söylentilere gore bir kız içindir bu iddia.
Kim bilir. Olur mu olur :)

Demek ki Cemal Sureyya diyenler bir yerde dogru soyluyorlar :)) M Mavisu27
Gunaydin herkese bu ara burasi bi tenha gibi geliyor. Herkes yogun mu acaba?
Kevin WILSON'in Dunyanin Merkezine Tunel Kazmak adli kitabina baslicam bugun. Daha once Fang Ailesi' ni okumustum. Uslubunu ve hikayeyi sevmistim. Umarim bunu da begenirim.
Guzel gunler diliyorum.

Ben Hakan Gündayın üç kitabını okudum üçünden de nefret ettim ama en çok nefret ettiğim Kinyas ile KAyra olmuştur.

bir kitap ya da yazarın üslubu hoşumuza gitmese de böyle 'Nefret ettim' deyip yüzeysel yorumlar yapmıyoruz burada.
Benim de hiç sevmediğim yazarlar var ama burada seven arkadaşlarımız olabilir diye hiçbir zaman böyle doğrudan yorum yapmadım. Lütfen dikkat edelim bir eleştiri yapıyorsak bu daha detaylı ve yapıcı bir dille ifade edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…