- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.941
Ben o zaman 1q84'ü daha sonraya saklayayım.
Elimde okunmayı bekleyen öncelikli kitaplar:
Sapiens
Havva'nın üç kızı
1984
Kinyas ve Kayra
Korkma Ben Varım
Abim Deniz
Gün Olur Asra Bedel
Kuyucaklı Yusuf
Patasana
Uçurtma Avcısı
Kelebek
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
Kafamda Bir Tuhaflık Var
Beyaz Gemi
Psikoanalist
Ferrarisini satan bilge
22/11/63
var
Aaa neden ki, büyük umutlarla aldım elime amaBen Hakan Gündayın üç kitabını okudum üçünden de nefret ettim ama en çok nefret ettiğim Kinyas ile KAyra olmuştur.
Ben hakan gunday çok severim tüm kitaplarını keyifle okudum . Tabi ki kitap kişisel bi olay bazı kitapları sevmeyebiliriz ama bence seveceksin:)Aaa neden ki, büyük umutlarla aldım elime ama
Aaa neden ki, büyük umutlarla aldım elime ama
Ben hakan gunday çok severim tüm kitaplarını keyifle okudum . Tabi ki kitap kişisel bi olay bazı kitapları sevmeyebiliriz ama bence seveceksin:)
Ben de sevmem pek betimleme ama bakalım, neyse ki sevmezsem direk bırakırım.4 arkadaşım fanatik Hakan Gündaycı . İçelerinde biri de türk dili ve edebiyat mezunu . Ama ben sevmedim. Bende de sıkıntı olabilir. Ben çok uzun betimlemeleri sevmiyorum. Hakan betimliyor betimliyor betimliyor, bitmiyor o betimlemeler. Ben 4 ayda okudum. Kinyas ve Kayra'yı. Bir de acayip bir huyum var bir kitaba başlayınca sevmesem bile bırakamıyorum. İlk ay ağladım :))) Şimdi şapsaşllığıma gülüyorum
4 arkadaşım fanatik Hakan Gündaycı . İçelerinde biri de türk dili ve edebiyat mezunu . Ama ben sevmedim. Bende de sıkıntı olabilir. Ben çok uzun betimlemeleri sevmiyorum. Hakan betimliyor betimliyor betimliyor, bitmiyor o betimlemeler. Ben 4 ayda okudum. Kinyas ve Kayra'yı. Bir de acayip bir huyum var bir kitaba başlayınca sevmesem bile bırakamıyorum. İlk ay ağladım :))) Şimdi şapsaşllığıma gülüyorum
@skosnob sorunun bir an önce çözülmesini dilerim.Günaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.
İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.
Ben o kitabı çağan ırmakın klişelerle dolu filminde görünce kitaptan soğudum hiç okuyasım gelmedi :)
Ben de sevmem pek betimleme ama bakalım, neyse ki sevmezsem direk bırakırım.
Ben Hakan Gündayın üç kitabını okudum üçünden de nefret ettim ama en çok nefret ettiğim Kinyas ile KAyra olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?