Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

P PembePaltolu kesğnlikle katılıyorum. Ben hiç HAkan Günday okumadım. Ama çok merak ediyorum. Malafayı aldım. Onu okuyacağım ilk olarak.
Sonuçta bu yazarlar emek veriyorlar. İyi ya da kötü kitap yazıp, okuyucuya sunuyorlar. Emeğe saygı açısından nefret etmek çok ağır bir kelime.
Sevmemek daha yumuşak olurdı sanırım.

Cicoretti canım kusura bakma sana geç döndüm. Lenin'in Mangası Rusya da geçiyor. Rusya'da eski rejime dönmeye çalışanların darbe yapmaya çalışması ve diğer ülkelerin devreye girip planları bozmaya çalışmasıyla ilgili. Çok akıcı bir kitap. kişi sayısı çok fazla olduğu için bazen bu kimdi diyorsun ama okumanı tavsiye ederim

Umarım keyifle okursun. Çekilişte bana @DonukPudra almıştı en iyi kitabı diyemesem de severek okuduklarımdan.

Deliduman ı dün bitirdim.
İlk defa Emrah Serbes okudum. Konuşur gibi doğallıkla akan üslubunu sevdim, yer yer çok güzel ifade etmiş bazı noktaları ama bazı yerler de fazla uzatılmış gibi geldi bana.

Tabii yine de zevkle okudum, tekrar bir kitabını okumak isterim ilerde.

Jo Walton Ötekiler Arasında 'ya başlayacağım bugün, ara ara da Cemal Süreya Sevda Sözleri'ni tüm aya yayarak okumaya başlayacağım.

selam kızlar dün 9:30 da sızdım resmen ve hiç okuyamadım
bu akşam da nihayet Gulyabani müzikaline gideceğim bu akşam da okuyamam muhtemelen
aurey'yi bulmak sayfa 110
ince memed 4 sayda 117

Dinlenme ihtiyacı olunca insanın öylece sızıyor işte insan.
Olsun bundan sonra bol bol okursun ben de dün okuyamadım kızımın uyuyamamasından.

Dinlenme ihtiyacı olunca insanın öylece sızıyor işte insan.
Olsun bundan sonra bol bol okursun ben de dün okuyamadım kızımın uyuyamamasından.
aynen canım ya kız eve gelir gelmez sızdı sonra 9'a doğru uyandı başladı ağlamaya inmedi kucağımdan bende onu sakinleştireyim derken sızdım ama o ayıldı mutlu mesut oyun oynamış

P PembePaltolu geçenlerde bahsetmiştin aldım canım onu hemen.
Şimdi sepetimin limitini 75 e tamamlamak için bir kitap daha eklemek istiyorum dünden beri seçemedim

Erken Kaybedenler ve Hikayem Paramparça yı okumuştum. Erken Kaybedenler e bayılmıştım. Tavsiye ederim.

Günaydın..
Bana çoook eğlenceli kitap tavsiye edebilir misiniz?
Ya da Süper iyi günler gibi bir çocuğun dilinden de bir kitap olabilir..

Nermin Yıldırım Unutma Dersleri çok eğlenceli bir kitap bence. Favorilerimdeb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…