- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.961
P PembePaltolu kesğnlikle katılıyorum. Ben hiç HAkan Günday okumadım. Ama çok merak ediyorum. Malafayı aldım. Onu okuyacağım ilk olarak.
Sonuçta bu yazarlar emek veriyorlar. İyi ya da kötü kitap yazıp, okuyucuya sunuyorlar. Emeğe saygı açısından nefret etmek çok ağır bir kelime.
Sevmemek daha yumuşak olurdı sanırım.
Hakan Günday'a laf yokBen Hakan Gündayın üç kitabını okudum üçünden de nefret ettim ama en çok nefret ettiğim Kinyas ile KAyra olmuştur.
selam kızlar dün 9:30 da sızdım resmen ve hiç okuyamadım
bu akşam da nihayet Gulyabani müzikaline gideceğim bu akşam da okuyamam muhtemelen
aurey'yi bulmak sayfa 110
ince memed 4 sayda 117
aynen canım ya kız eve gelir gelmez sızdı sonra 9'a doğru uyandı başladı ağlamaya inmedi kucağımdan bende onu sakinleştireyim derken sızdım ama o ayıldı mutlu mesut oyun oynamışDinlenme ihtiyacı olunca insanın öylece sızıyor işte insan.
Olsun bundan sonra bol bol okursun ben de dün okuyamadım kızımın uyuyamamasından.
Günaydın..
Bana çoook eğlenceli kitap tavsiye edebilir misiniz?
Ya da Süper iyi günler gibi bir çocuğun dilinden de bir kitap olabilir..
Deliduman ı dün bitirdim.
İlk defa Emrah Serbes okudum. Konuşur gibi doğallıkla akan üslubunu sevdim, yer yer çok güzel ifade etmiş bazı noktaları ama bazı yerler de fazla uzatılmış gibi geldi bana.
Tabii yine de zevkle okudum, tekrar bir kitabını okumak isterim ilerde.
Jo Walton Ötekiler Arasında 'ya başlayacağım bugün, ara ara da Cemal Süreya Sevda Sözleri'ni tüm aya yayarak okumaya başlayacağım.
Günaydın..
Bana çoook eğlenceli kitap tavsiye edebilir misiniz?
Ya da Süper iyi günler gibi bir çocuğun dilinden de bir kitap olabilir..
Erken Kaybedenler ve Hikayem Paramparça yı okumuştum. Erken Kaybedenler e bayılmıştım. Tavsiye ederim.
Nermin Yıldırım Unutma Dersleri çok eğlenceli bir kitap bence. Favorilerimdeb
Bi bakayım Erken Kaybedenler'e ben
Vikitapta ekliymiş zatenErken Kaybedenler bir kaç hikayeden oluşuyor. Erkek çocukların ağzından hikayeler. Çok da keyifli bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?