- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.981
nasıl gidiyor?
Güzel gidiyor şu an için, böyle parçaları birleştirmeye çalışıyorum sürekli. Acaba tutuyor mu diye de heyecanla bölümleri okuyorum. Aslına bakarsan çok bir şey yokmuş gibi ama bir cümle başka bşr olayı çağrıştırıyor, o kısmı sevdim.
ekinezyaaaa -Kristal- sermin1982 bertan ege S superisi96 M mambur
Şubat ayında bildirim yapmamamışsiniz listeden çikartiyorum...
Oyy bebegiyle beraber yaziyor artik. Ben anlamistim zaten okudugun kitaplardan. Allah kolaylik versin canim. Bilgilendirme ocin de ayrica tesekkur ediyorum.Günaydın Kızlar,
bu hafta kitap okuması yapamıyorum maalesef. inşallah haftaya başlayacağım. bu arada yabancı değilim eski nickim
( her03sey01 ).
ben de sonunda bir şey çıkmayacak da boşuna heyecanlanıyorum sanırım diyorum. Ama okutuyor meraktan
Merhaba kizlaar. Ben cok felaket bi gece gecirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Sizler nasilsiniz?
Grinin Elli Tonu 304.sayfa. Okumaya pek firsatim olmuyor malesef gun icinde. Temizlik islerine giristim bu ara
Oyy bebegiyle beraber yaziyor artik. Ben anlamistim zaten okudugun kitaplardan. Allah kolaylik versin canim. Bilgilendirme ocin de ayrica tesekkur ediyorum.
canım hiç önemli değil bazen oluyor etiket çıkmıyor. bu arada ben hedefimi 60 yapmıştımhanımlar listeyi yayınladım
__giz__ ve bir garip oblomov sizi bildirim topüğünde etiketleyemedim akşam biraz daha uğraşcam
hanımlar listeyi yayınladım
__giz__ ve bir garip oblomov sizi bildirim topüğünde etiketleyemedim akşam biraz daha uğraşcam
Ay senin bebişin 2 gramlık mı şimdi :)Cicoretti canım kusura bakma sana geç döndüm. Lenin'in Mangası Rusya da geçiyor. Rusya'da eski rejime dönmeye çalışanların darbe yapmaya çalışması ve diğer ülkelerin devreye girip planları bozmaya çalışmasıyla ilgili. Çok akıcı bir kitap. kişi sayısı çok fazla olduğu için bazen bu kimdi diyorsun ama okumanı tavsiye ederim
Fındık olmuş.Ay senin bebişin 2 gramlık mı şimdi :)
Yerim ben o minnoşu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?