- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.001
kesinlikle sana azEllerine sağlık.
40 hedef az mı olmuş ne
Fındık olmuş.Bu aralar çok strese soktum ama onu
hayırlı cumalar
eline sağlıkkalinkaselin canım,
C Calcifer , M Mavisu27 @__Dalida__ ,Cicoretti , bir garip oblomov __giz__ tebrik ederim kızlar
Sen de İnce Memedleri bitirmiştim değil mi.hayırlı cumalar
siparişlerim geldi çok sevindim kalın kalın kitaplar
La Sonsuzluk Hecesi'ne başladım syf 25 akşamda 1Q84e başlayacağım akşamları okuyacağım
evet canım güçte olsa bitirdim şükür eksik sayfalar çıktı kitabımda onları da pdf olarak indirip okudum kitabımın yenilenip gelmesini bekleyemedimSen de İnce Memedleri bitirmiştim değil mi.
Çok çok tebrikler ederim!! :)
Sokma annesi sokma.Fındık olmuş.Bu aralar çok strese soktum ama onu
melekeskisi @balkes89 ingenious_girl buraya gelip bildirim yapmanız gerekiyor ilk sayfada kurallar yazıyor ...
Regl donemim canim, bi de ustune kabuslar gorunce yoruldumHayırdır canım ? Yoluna girmiştir umarım her neyse sorun.
Fındık olmuş.Bu aralar çok strese soktum ama onu
Tesekkur ederim.hayırlı cumalar
C Calcifer , M Mavisu27 @__Dalida__ ,Cicoretti , bir garip oblomov __giz__ tebrik ederim kızlar
pardon:) ya nik resmini görünce tanıdımİki günde bir bildirim yapıyorum zaten. Diğer topiğe de okuduğum kitapları yazıyorum. Başka yapılması gereken ne var ki? Okuduğumu mu anlamadım acaba?
Tesekkur ederim.hayırlı cumalar
kalinkaselin ellerine saglik canim
En basta ilk üç olmak uzere herkesi tebrik ediyorum kitapkurtlari.Supersiniz
teşekkür ederim canım hep birlikte inşallahTesekkur ederim.
kalinkaselin ellerine saglik. M Mavisu27 C Calcifer @__Dalida__ bir garip oblomov __giz__ tebrik ederim. Nice guzel ve keyifli okumalara.
DonukPudra çığım ince memed 1-2-3-4 ü tek kitap olarak yazmışsın 4 tane yazmamı istermisin?
bide ortak okumamız olan 1q84 kimimzde üç tane kimimzde tek kitap onu tek kitap olarak mı yazalım 3 kitap olarak mı kişinin isteğine bağlı mı kalsın????
ne çok mesaj yazdım bugün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?