- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.041
ay hiç sorma kredi kartına çalışıyorum kredimin bitmesine az kaldı 2 katını alırım heraldeŞuraya bütün maaşını kitaplara yatıranbir garip oblomov çizelim valla helal olsun senin kitap alma hızına yetişemiyorum. bu arada seni de tebrik ederim canım
Önemli diil:)kusura bakma bunu yazma sebebin benim farkındayımbiraz aceleci davranıp senin de işinin olduğunu düşünemedim canım yaa. beni mazur gör
ay hiç sorma kredi kartına çalışıyorum kredimin bitmesine az kaldı 2 katını alırım heraldecanım bende seni tebrik ederim yetişmeye çalıştım ama yok olmadı İnce Memedler hızımı kesti
listeni paylaşsana bizle tatlı kısbende bu ay çok kitap okuyamam gibi duruyor 6 kitaplık liste yaptım ama şimdilik hayal gibi hepsini okumak
listeni paylaşsana bizle tatlı kıs
sadece kitap alışverişi ödemem var desemValla helal olsun nasıl yetişiyorsun bu kadar kitabı almaya? Ben 2 ayda bir toplu alıyorum onda bile sarsılıyorum.Eğer birgün Hakim yada Savcı olursam yetişicem sana
bende bu ay derslerime yoğunlaşacağım sanırım nisandan sonra daha iyi olur okumamızı genel olarak bu ay İnce Memedler yavaşlattı. Çoluk çocuk yokken okuyalım ben burada kitap okuyan anneleri hayranlıkla takip ediyorum ben 1 kitabı bile zor okurum heraldeToplu rica mesaji:)
Rica.ederim kizlar ama bu ay genel anlamda okudugumuz kitap sayimiz azalmış... Ben bu ay kendime hiz vermeye karar verdim:) aksam bi okunacaklar listesi çikarip paylasirim:)
O Kredi bitince evin halin merak ediyorum. kendine kitaplardan koltuk yaparsın artıkay hiç sorma kredi kartına çalışıyorum kredimin bitmesine az kaldı 2 katını alırım heraldecanım bende seni tebrik ederim yetişmeye çalıştım ama yok olmadı İnce Memedler hızımı kesti
ince memed4
Audrey'i bulmak
sevda sözleri
1Q84
clarissa
beş sevim apartmanı
kayıp gölgeler kenti
7 kitapmış
sadece kitap alışverişi ödemem var desemözel başka hiç harcamam yok kitap alımına başladığım ay tesadüfen diğer ödemelerim bitti. makyaj kıyafet (nadir olarak kredi kartıyla alırım) ve yemek harcamalarımı kesinlikle kredi kartından geçirmem. nakitim varsa alırım. aylık 200 tl ödemem var çok nadir 300 olur kredi kartı limitim 1000 lira temmuza kadar ödemem var. avukat maaşı da almıyorum asgari ücretlen geçiniyorum
@DonukPudra çığım ince memed 1-2-3-4 ü tek kitap olarak yazmışsın 4 tane yazmamı istermisin?
bide ortak okumamız olan 1q84 kimimzde üç tane kimimzde tek kitap onu tek kitap olarak mı yazalım 3 kitap olarak mı kişinin isteğine bağlı mı kalsın????
ne çok mesaj yazdım bugün:)
Kızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?