Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Şuraya bütün maaşını kitaplara yatıran bir garip oblomov çizelim valla helal olsun senin kitap alma hızına yetişemiyorum. bu arada seni de tebrik ederim canım
ay hiç sorma kredi kartına çalışıyorum kredimin bitmesine az kaldı 2 katını alırım heraldecanım bende seni tebrik ederim yetişmeye çalıştım ama yok olmadı İnce Memedler hızımı kesti

ay hiç sorma kredi kartına çalışıyorum kredimin bitmesine az kaldı 2 katını alırım heraldecanım bende seni tebrik ederim yetişmeye çalıştım ama yok olmadı İnce Memedler hızımı kesti

Valla helal olsun nasıl yetişiyorsun bu kadar kitabı almaya? Ben 2 ayda bir toplu alıyorum onda bile sarsılıyorum. Eğer birgün Hakim yada Savcı olursam yetişicem sana

Valla helal olsun nasıl yetişiyorsun bu kadar kitabı almaya? Ben 2 ayda bir toplu alıyorum onda bile sarsılıyorum. Eğer birgün Hakim yada Savcı olursam yetişicem sana
sadece kitap alışverişi ödemem var desemözel başka hiç harcamam yok kitap alımına başladığım ay tesadüfen diğer ödemelerim bitti. makyaj kıyafet (nadir olarak kredi kartıyla alırım) ve yemek harcamalarımı kesinlikle kredi kartından geçirmem. nakitim varsa alırım. aylık 200 tl ödemem var çok nadir 300 olur kredi kartı limitim 1000 liratemmuza kadar ödemem var. avukat maaşı da almıyorum asgari ücretlen geçiniyorum

Toplu rica mesaji:)

Rica.ederim kizlar ama bu ay genel anlamda okudugumuz kitap sayimiz azalmış... Ben bu ay kendime hiz vermeye karar verdim:) aksam bi okunacaklar listesi çikarip paylasirim:)
bende bu ay derslerime yoğunlaşacağım sanırım nisandan sonra daha iyi olur okumamızı genel olarak bu ay İnce Memedler yavaşlattı. Çoluk çocuk yokken okuyalım ben burada kitap okuyan anneleri hayranlıkla takip ediyorum ben 1 kitabı bile zor okurum heralde

O Kredi bitince evin halin merak ediyorum. kendine kitaplardan koltuk yaparsın artık ahh yok mu o Memed

Ay kızlar mesajlarınızı koşa koşa okudum resmen. Oğlum uyanmadan okuyayim diye.

Tebriklere teşekkürler,dereceye girenlere tebrikler ediyorum. Hepimiz daim kitap okuyanlardan oluruz umarım.
Ben de
Sevdalinka
Benim Adım Mayıs
Yeni Hayat
Güneş Cavmasi'ni okuyacagim.
Bunları bitirirsem başka ekleme de yapacağım inşaallah.

_meLinDa_ _asmunikal_ Basganla yardımcısını uzeni biz de uzeriz

ince memed4
Audrey'i bulmak
sevda sözleri
1Q84
clarissa
beş sevim apartmanı
kayıp gölgeler kenti
7 kitapmış

Clarissa harika. Zaten seni görünce aklıma hep Clarissa geliyor.

Allah bereket versin. Ben kredi kartı hiç sevmiyorum. İnternetten çok nadir alışveriş yapıyorum. Daha pahalı olmasına rağmen kitaplarımı genelde kitapçılardan alırım. Seviyorum kitapçı gezmeyi.

Şubat ayında hepimiz iyi okuduk bence. İnce Memedler sayı olarak az okumamıza sebep olmuş olabilir. Ama İnce Memed bu, 10 kitaba bedel.

Hepinizi seviyorum

1q84 3 kitap olsun çünkü kitabın içinde tek cilt olsa bile 1. Kitap 2. Kitap diye ayırıyor diye biliyoeum. En azından benim elimdeki pdf öyle. Yanılıyor da olabilirim şimdi şüphe ettim ama :) yine de 3 olsun çünkü çok uzun.

Kızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)

Kitap sayımız resmî sayılar değil neticede? Sen nasıl saymak istiyorsan öyle say bence.
Mesela bi kitaba martın 28 inde başladım nisanın 2 sinde bitirdim diyelim. Ben nisan derim herhalde. Bilmiyorum belki de geçen aylarda öyle yapmışımdır hatırlamıyorum.

Sonuçta dediğim. Resmi sayım yapılmıyor burda. Canın nasıl istiyorsa öyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…