Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yani ortada zaten bi yarış yok amaç kendimizi kontrol etmek istediğimiz kitapları daha kolay okuyabilmek. yine de merak ettm bu konuda aldığınız bi karar var mı diye :)

Limitini dusuk turmaktan baska yolu yok malesef ve bazi urunlerde kesinlikle kart kullanmamak ozellikle gida alisverisinde disarda yemek yiyince. Ben baska care bulamadim malesef. Onsuz da olmuyor

Tesekkur ederim.. ince memedi ben tek cilt almistim. vikitap profilimle ayni gitmesi adina tek sayacagim.

ONemli olan sayilari zorlamak degil dimi

Benim 1Q84 de tek cilt ben.onu da tek kitap sayacagim.

Kalin kitap okumayi seviyorum zaar.

EVet tek ciltte de 1.kitap 2.kitap .... diye ayirmis ama ben Vikitap (sosyal kutuphane platformu) listemle ayni gitmesi acisindan tek kitap sayacagim.
Yoksa uzunlugu sayfa sayisi vs pek birsey ifade etmiyor benim adima.

Bence herkes nasil isterse oyle saysin.

Mart dedik canım
Ama 1q84 kalın ya sarkabilir sanki tehlikeli oyunlar

Yani ortada zaten bi yarış yok amaç kendimizi kontrol etmek istediğimiz kitapları daha kolay okuyabilmek. yine de merak ettm bu konuda aldığınız bi karar var mı diye :)
Bende tek cilt hali var 1q84 ün
Ben bir de vikitap listemle aynı gitsin istiyorum (kütüphanemdeki kitap sayısı, okuduğum kitap sayısı)
O sebeple ben 1 kitap sayacağım
Kim nasıl istiyorsa öyle saysın diyorum

Netten
selam kızlar dün 9:30 da sızdım resmen ve hiç okuyamadım
bu akşam da nihayet Gulyabani müzikaline gideceğim bu akşam da okuyamam muhtemelen
aurey'yi bulmak sayfa 110
ince memed 4 sayda 117
Yorumlarını bekliyorum canım

Erken kaybedenleri oku derim canım. Deliduman beni fazla sarmasını ondan daha iyisini beklerdim. Ama erken kaybedenlere bayılacaksın :)

Bende tek cilt hali var 1q84 ün
Ben bir de vikitap listemle aynı gitsin istiyorum (kütüphanemdeki kitap sayısı, okuduğum kitap sayısı)
O sebeple ben 1 kitap sayacağım
Kim nasıl istiyorsa öyle saysın diyorum
E hepiniz vikitapta mısınız?
Ben 1000kitap kullanıyorum. Taşısam mı oraya tası tarağı? Daha mı iyi? Bir de taşımanın kolay yolu bar mı

Ben yine haftayı çok mutlu bir şekilde kapattım resmen
Ay ben sizleri naapsam naapsam yaaaa, çok ama çok mutlu ettiniz hepiniz beni
Canım nickelanjelo , eski dostum çok teşekkür ederim sana
Sartre yıllardır o 48273617 kitaplık listemde duruyo
Acı çikolata da sevdiğim bir instagram kullanıcısı önerdiği gibi eklemiştim, çok merak ediyordum
Harikasın

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?
Çok özledim ,burayı ,sizleri ve okumayı...
Rabbime çok şükür biraz olsun sorunlarımı hallettim ,En azından hiç birşey düşünemeyecek kadar hirpalamayacak boyuta getirdim.hayatın zor olduğunu biliyordum da ama hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ... ben okumayı bıraktım ,çocuklarimda bıraktılar .Hemen okumaya başlamam lazım tabii sizin kadar çok okuyamasamda...

Acı çikolata harika eğlenceli bi kitap burda kimse bu kadını kitaplarını okumuyor mu derken sende çıktı. Lupita ütü yapmayı seviyor var o da çok tatlış. Ama bunun hikayesi güzel :)

kalinkaselin canım okuyamıyorum birsüre izinli olabilirmiyim diye söylemiştim ama yinede listeden cikayormuyum?
Çıksam bile burada sizinle paylaşım yapsam kabul olurmu?
Yok listesen çıkmazsın canım, gözden kaçmıştır izin konusu
Bakmadım ama çıktıysan da ekler yine selin, düzenleme yapacaktı pazartesi
Sıkıntılarının hafiflemesine sevindim
Tekrar hoşgeldin

çok teşekkür ederim canım ...listede hala gözüküyorum ama ismim geçince korktum birden:))aranızda olmak iyi geliyor bana

Bu kadar çok sevilmek

hangi instagram kullanıcısı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…