- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.061
Kitap sayımız resmî sayılar değil neticede? Sen nasıl saymak istiyorsan öyle say bence.
Mesela bi kitaba martın 28 inde başladım nisanın 2 sinde bitirdim diyelim. Ben nisan derim herhalde. Bilmiyorum belki de geçen aylarda öyle yapmışımdır hatırlamıyorum.
Sonuçta dediğim. Resmi sayım yapılmıyor burda. Canın nasıl istiyorsa öyle de.
Limitini dusuk turmaktan baska yolu yok malesef ve bazi urunlerde kesinlikle kart kullanmamak ozellikle gida alisverisinde disarda yemek yiyince. Ben baska care bulamadim malesef. Onsuz da olmuyorKızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
DonukPudra çığım ince memed 1-2-3-4 ü tek kitap olarak yazmışsın 4 tane yazmamı istermisin?
bide ortak okumamız olan 1q84 kimimzde üç tane kimimzde tek kitap onu tek kitap olarak mı yazalım 3 kitap olarak mı kişinin isteğine bağlı mı kalsın????
ne çok mesaj yazdım bugün:)
EVet tek ciltte de 1.kitap 2.kitap .... diye ayirmis ama ben Vikitap (sosyal kutuphane platformu) listemle ayni gitmesi acisindan tek kitap sayacagim.1q84 3 kitap olsun çünkü kitabın içinde tek cilt olsa bile 1. Kitap 2. Kitap diye ayırıyor diye biliyoeum. En azından benim elimdeki pdf öyle. Yanılıyor da olabilirim şimdi şüphe ettim ama :) yine de 3 olsun çünkü çok uzun.
Mart dedik canımKızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
Bende tek cilt hali var 1q84 ünYani ortada zaten bi yarış yok amaç kendimizi kontrol etmek istediğimiz kitapları daha kolay okuyabilmek. yine de merak ettm bu konuda aldığınız bi karar var mı diye :)
NettenCemal Süreya 'nın soyadı hikayesini biliyor musunuz kızlar?
Aslında soyadı Süreya degil,Süreyya'dır.
Sezai Karakoç'la bir iddiaya girerler. Kaybeden soyadından bir harf eksiltecektir.
Karakoç kaybederse Karkoç,Süreyya kaybederse Süreya olacaktır.
Kaybeden Süreyya olur.
Ve Süreyya olur Süreya..
Söylentilere gore bir kız içindir bu iddia.
Kim bilir. Olur mu olur :)
Yorumlarını bekliyorum canımselam kızlar dün 9:30 da sızdım resmen ve hiç okuyamadım
bu akşam da nihayet Gulyabani müzikaline gideceğim bu akşam da okuyamam muhtemelen
aurey'yi bulmak sayfa 110
ince memed 4 sayda 117
Erken kaybedenleri oku derim canım. Deliduman beni fazla sarmasını ondan daha iyisini beklerdim. Ama erken kaybedenlere bayılacaksın :)Deliduman ı dün bitirdim.
İlk defa Emrah Serbes okudum. Konuşur gibi doğallıkla akan üslubunu sevdim, yer yer çok güzel ifade etmiş bazı noktaları ama bazı yerler de fazla uzatılmış gibi geldi bana.
Tabii yine de zevkle okudum, tekrar bir kitabını okumak isterim ilerde.
Jo Walton Ötekiler Arasında 'ya başlayacağım bugün, ara ara da Cemal Süreya Sevda Sözleri'ni tüm aya yayarak okumaya başlayacağım.
EVet tek ciltte de 1.kitap 2.kitap .... diye ayirmis ama ben Vikitap (sosyal kutuphane platformu) listemle ayni gitmesi acisindan tek kitap sayacagim.
Yoksa uzunlugu sayfa sayisi vs pek birsey ifade etmiyor benim adima.
Bence herkes nasil isterse oyle saysin.
E hepiniz vikitapta mısınız?Bende tek cilt hali var 1q84 ün
Ben bir de vikitap listemle aynı gitsin istiyorum (kütüphanemdeki kitap sayısı, okuduğum kitap sayısı)
O sebeple ben 1 kitap sayacağım
Kim nasıl istiyorsa öyle saysın diyorum
Eki Görüntüle 1961822 Eki Görüntüle 1961823
Ben yine haftayı çok mutlu bir şekilde kapattım resmen
Ay ben sizleri naapsam naapsam yaaaa, çok ama çok mutlu ettiniz hepiniz beni
Canımnickelanjelo , eski dostum çok teşekkür ederim sana
Sartre yıllardır o 48273617 kitaplık listemde duruyo
Acı çikolata da sevdiğim bir instagram kullanıcısı önerdiği gibi eklemiştim, çok merak ediyordum
Harikasın
Gule gule oku basganEki Görüntüle 1961824 Bana kitap almalara doyamayanDonukPudra m da yeter artık koleksiyon yapma şu kitapları demiş ve bana kapanışı yapmak üzere bu bebeği almış
Sen tam bir kaçıksın dostum
Seni çok seviyorum
Yok listesen çıkmazsın canım, gözden kaçmıştır izin konusukalinkaselin canım okuyamıyorum birsüre izinli olabilirmiyim diye söylemiştim ama yinede listeden cikayormuyum?
Çıksam bile burada sizinle paylaşım yapsam kabul olurmu?
çok teşekkür ederim canım ...listede hala gözüküyorum ama ismim geçince korktum birden:))aranızda olmak iyi geliyor banaYok listesen çıkmazsın canım, gözden kaçmıştır izin konusu
Bakmadım ama çıktıysan da ekler yine selin, düzenleme yapacaktı pazartesi
Sıkıntılarının hafiflemesine sevindim
Tekrar hoşgeldin
Eki Görüntüle 1961822 Eki Görüntüle 1961823
Ben yine haftayı çok mutlu bir şekilde kapattım resmen
Ay ben sizleri naapsam naapsam yaaaa, çok ama çok mutlu ettiniz hepiniz beni
Canımnickelanjelo , eski dostum çok teşekkür ederim sana
Sartre yıllardır o 48273617 kitaplık listemde duruyo
Acı çikolata da sevdiğim bir instagram kullanıcısı önerdiği gibi eklemiştim, çok merak ediyordum
Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?