Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_meLinDa_ tatlım diyim ben sana ufaktan ufaktan kıskanmaya başladım ya.... bu kadar sevilmek nasıl bir duygu ki acaba
Ben de mi bir kitaplık alsam....
Assolist edasıyla beni sizler yarattınız diyesim geliyor
Bi takım sorunlarım var ama sizler resmen hayatıma mutluluk kattınız
Ben de çok seviyorum her birinizi Papatyacım
Ne güzel olmuş bulmuşuz birbirimizi

Assolist edasıyla beni sizler yarattınız diyesim geliyor
Bi takım sorunlarım var ama sizler resmen hayatıma mutluluk kattınız
Ben de çok seviyorum her birinizi Papatyacım
Ne güzel olmuş bulmuşuz birbirimizi
Aaaaa senin o gülen yüzüne hüzün yakışmaz hiç.
Sorunların her ne ise inşallah en kısa zamanda çözersin canım
Ben de çok seviyorum. Özellikle de işimdeki samimiyetsiz samimiyetliklerden sonra buralarda nefes aldığımı hissediyorum

Aman allahım..
Çok çok teşekkür ederim
Ayyyy sevindirik oldum ben

Bir bardak su içsem şimdi
Yaralarımdan dökülür
Gün ki yıkımlar günüdür
Boştur ne söylesem şimdi...

Bunu çok seviyorum

Cemal Süreya,Sevda Sözleri bitti.
Ayse Kulin,Sevdalinka'ya basladım.40. sayfadayım.
Sevda Sözleri kitabi olanlar bi bakabilirler mi? Benim kitapta 163-192 arası iki kez basılmış. Yapı Kredi Yayınları. Sizinkiler nasıl?

Bayıldım:) acı çikolatayı okurken bize o tariflerden de yap basgan:))

Günaydın kızlar.
Mart ayının girmesi ile bende bir tembellik aldı başını gidiyor.
Dün biraz İnce Memed 4 okudum ama sayfa sayısını hatırlamıyorum.
Şimdi annemlerle kahvaltı zamanı.
Hepinize güzel haftasonu diliyorum

Bana dedi, bir isim ver, varlığım olsun. Durdu, aklından yeni bir şey geçti. Bana dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun. Bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun. Seni anan beni de ansın. Seni hatırlayan beni hatırlamadan olmasın. Bir "ile" koy aramıza bizi birbirimize bağlasın...

La&Sonsuzluk Hecesi ben böyle bir kitap görmedim. Okurken sanki ben okumuyorum da biri usulca kulağıma fısıldıyor hissine kapılıyorum. Herkesin bildiğini sandığı gerçek bir hikayeyi bu kadar ayrıntılı bu kadar güzel dille yazılmış olarak okumak ayrı bir keyif.

1Q84 syf 25 daha kitabın içine giremedim çünkü bir adam bir kadından bahsetti orada kaldım bakalım nasıl ilerleyecek

harika bir kitaptor. Cok guzel bir hediye. Gule gule oku.

tekrar hosgeldin, daha iyi olmana cidden sevindim. Umarim tamamen rahatlarsin.

Ne zaman bitirdiysen o ay yazilacak cnm..

Çarşamba dan beri nerdeyse.hiç okumadim dün zincirlerimi kirip ince memed 3 de 100 e geldim
Bugün 200 sayfa ikumayi planliyorum tüm gün evdeyim:)

Temzlik memizlik yapcam ama okurum heralde:)

Günaydın kızlar
ince memed 3 sayfa 168 deyim. kaplumbağa gibiyim çünkü ayın 26'sında nişanım var, onun hazırlıkları ile uğraşıyorum. şimdi kıyafet bakmaya gidiyorum mesela. benim olmasa da sizin keyifle okuduğunuz bir hafta sonu olsun. sevgiler benden hepinize

Tekrar hoşgeldin umarım sıkıntıların bir daha geri dönmemek üzere çoook uzaklara gitmişlerdir.

ooo hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…