- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.081
Okurgezerim de gördüm ben canımBu kadar çok sevilmek
hangi instagram kullanıcısı acaba?
Assolist edasıyla beni sizler yarattınız diyesim geliyor_meLinDa_ tatlım diyim ben sana ufaktan ufaktan kıskanmaya başladım ya.... bu kadar sevilmek nasıl bir duygu ki acaba
Ben de mi bir kitaplık alsam....
Aaaaa senin o gülen yüzüne hüzün yakışmaz hiç.Assolist edasıyla beni sizler yarattınız diyesim geliyor
Bi takım sorunlarım var ama sizler resmen hayatıma mutluluk kattınız
Ben de çok seviyorum her birinizi Papatyacım
Ne güzel olmuş bulmuşuz birbirimizi
Aman allahım..kalinkaselin ve _asmunikal_ ellerinize sağlık.
Bütün kitapsever baykuşlarımızı tebrik ederim.Okuma aşkımız daim olsun inşallah.
@The Black Pearl ,DonukPudra ve nickelanjelo kesenize bereket, yüreğinize sağlık. _meLinDa_ güle güle oku , keyifle!
M maviduvar1 Bu duyguyu iyi biliyor olman lazım, sen de çok seviliyorsun
Bildirimimi de yapayım
Gustave Flaubert - Mademe Bovary / Sayfa 76[/USER]
Bayıldım:) acı çikolatayı okurken bize o tariflerden de yap basgan:))Eki Görüntüle 1961822 Eki Görüntüle 1961823
Ben yine haftayı çok mutlu bir şekilde kapattım resmen
Ay ben sizleri naapsam naapsam yaaaa, çok ama çok mutlu ettiniz hepiniz beni
Canımnickelanjelo , eski dostum çok teşekkür ederim sana
Sartre yıllardır o 48273617 kitaplık listemde duruyo
Acı çikolata da sevdiğim bir instagram kullanıcısı önerdiği gibi eklemiştim, çok merak ediyordum
Harikasın
harika bir kitaptor. Cok guzel bir hediye. Gule gule oku.Eki Görüntüle 1961824 Bana kitap almalara doyamayanDonukPudra m da yeter artık koleksiyon yapma şu kitapları demiş ve bana kapanışı yapmak üzere bu bebeği almış
Sen tam bir kaçıksın dostum
Seni çok seviyorum
tekrar hosgeldin, daha iyi olmana cidden sevindim. Umarim tamamen rahatlarsin.İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?
Çok özledim ,burayı ,sizleri ve okumayı...
Rabbime çok şükür biraz olsun sorunlarımı hallettim ,En azından hiç birşey düşünemeyecek kadar hirpalamayacak boyuta getirdim.hayatın zor olduğunu biliyordum da ama hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ... ben okumayı bıraktım ,çocuklarimda bıraktılar .Hemen okumaya başlamam lazım tabii sizin kadar çok okuyamasamda...
Ne zaman bitirdiysen o ay yazilacak cnm..Kızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
Görmemişim:) pazartesi listeye eklerim şubata yok yazarim.kalinkaselin canım okuyamıyorum birsüre izinli olabilirmiyim diye söylemiştim ama yinede listeden cikayormuyum?
Çıksam bile burada sizinle paylaşım yapsam kabul olurmu?
Tekrar hoşgeldin umarım sıkıntıların bir daha geri dönmemek üzere çoook uzaklara gitmişlerdir.İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?
Çok özledim ,burayı ,sizleri ve okumayı...
Rabbime çok şükür biraz olsun sorunlarımı hallettim ,En azından hiç birşey düşünemeyecek kadar hirpalamayacak boyuta getirdim.hayatın zor olduğunu biliyordum da ama hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ... ben okumayı bıraktım ,çocuklarimda bıraktılar .Hemen okumaya başlamam lazım tabii sizin kadar çok okuyamasamda...
ooo hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallahGünaydın kızlar
ince memed 3 sayfa 168 deyim. kaplumbağa gibiyim çünkü ayın 26'sında nişanım var, onun hazırlıkları ile uğraşıyorum. şimdi kıyafet bakmaya gidiyorum mesela. benim olmasa da sizin keyifle okuduğunuz bir hafta sonu olsun. sevgiler benden hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?