- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.101
hayırlısı olsunGünaydın kızlar
ince memed 3 sayfa 168 deyim. kaplumbağa gibiyim çünkü ayın 26'sında nişanım var, onun hazırlıkları ile uğraşıyorum. şimdi kıyafet bakmaya gidiyorum mesela. benim olmasa da sizin keyifle okuduğunuz bir hafta sonu olsun. sevgiler benden hepinize
Bir bardak su içsem şimdi
Yaralarımdan dökülür
Gün ki yıkımlar günüdür
Boştur ne söylesem şimdi...
Bunu çok seviyorum
Cemal Süreya,Sevda Sözleri bitti.
Ayse Kulin,Sevdalinka'ya basladım.40. sayfadayım.
Sevda Sözleri kitabi olanlar bi bakabilirler mi? Benim kitapta 163-192 arası iki kez basılmış. Yapı Kredi Yayınları. Sizinkiler nasıl?
Seninle aynı şehirde nefes almak onurdur basganim :)Günaydınlar
Bugün biz yine İstanbul yolcusu
Maça gitçek eşimle bi arkadaşımız
Hanımlar olarak arkadaşımla ben de takılıcaz kız kıza
Okuyamam muhtemelen
İyi haftasonları
Ben 3 ve 4 var bıraktımİnce Memed 4
Sayfa 62 deyim.
Kimler bitirmedi İnce Memed leri?
aa gidince bende bir bakayım daha başlamayı düşünmüyorum son hafta başlarım belkiBir bardak su içsem şimdi
Yaralarımdan dökülür
Gün ki yıkımlar günüdür
Boştur ne söylesem şimdi...
Bunu çok seviyorum
Cemal Süreya,Sevda Sözleri bitti.
Ayse Kulin,Sevdalinka'ya basladım.40. sayfadayım.
Sevda Sözleri kitabi olanlar bi bakabilirler mi? Benim kitapta 163-192 arası iki kez basılmış. Yapı Kredi Yayınları. Sizinkiler nasıl?
Ben bitirmedim henüz. 4. Kitap sayfa 73 deyim.İnce Memed 4
Sayfa 62 deyim.
Kimler bitirmedi İnce Memed leri?
Kızlar ya
Belki ayın 15 inden sonra kitap alışverişi yaparım.
Sizin beğenilerinizi dikkate alıyorum ama belki gözümden kaçmış olan vardır.
Çok çok beğendiğiniz kitaplar neler?
Hangi ay bitirirsen o aya yazarsın canımKızlar dereceye girenleri tebrik ediyorum
bir garip oblomov kredi kartı borçlarından kurtulmanın yolunu bana öğretsen. Feci diplerdeyim.
@_meLinDa_ tehlikeli oyunlar mart mı nisan mı demiştik? Ben satın aldım ama emin olamadım.
@kalinkaselin yukarıda da sormuştum ama gözden kaçmış olabilir. Yarım bırakıp devam ettiğimiz kitaplarda nasıl bir şey uyguluyoruz. Mesela ocakta başlayıp 200 sayfa okumuşum. Şimdi devam ediyorum. Kitap 350 sayfa. Onu sayıcak mıyız? :)
vikitap üyeliğin var mıydı? hangi kitapları okuyup okumadın bilmiyorum ama genel olarak yazar ismi söyleyebilirim. Zülfü Livaneli en birinci yazarım benim okuduğum kitaplarından hiçbir tane kötü kitabına rastlamadım. Buranın bana kazadırdığı ve çok beğendiğim yazarlardan Cengiz Aytmatov'un kitaplarını da çok beğendim. Ve şu an Nazan Bekiroğlunun kitabı La&Sonsuzluk hecesi muhteşem ötesi. bu bitince Nar Ağacına gelecek sıra bakalım onda da aynı tadı bulabilecek miyim?Kızlar ya
Belki ayın 15 inden sonra kitap alışverişi yaparım.
Sizin beğenilerinizi dikkate alıyorum ama belki gözümden kaçmış olan vardır.
Çok çok beğendiğiniz kitaplar neler?
Günaydınlar
Bahar yorgınluğuyla geldi, birkaç gündür ne okuyacağıma karar veremedim dolayısıyla yeni kitaba başlayamamıştım
Dün gece Alper Canıgüz- Cehennem Çiçeği'ne başladım
Hangi ay bitirirsen o aya yazarsın canım
Tehlikeli Oyunlar için mart dedik, 1q84 sizi zorlar belki ama ben bu ay okurum çünkü elimde onunla birlikte 4 Kitap var okunacak
Mecburum yani
Proust okudun mu? Bir de tehlikeli oyunları alacak mısın?
vikitap üyeliğin var mıydı? hangi kitapları okuyup okumadın bilmiyorum ama genel olarak yazar ismi söyleyebilirim. Zülfü Livaneli en birinci yazarım benim okuduğum kitaplarından hiçbir tane kötü kitabına rastlamadım. Buranın bana kazadırdığı ve çok beğendiğim yazarlardan Cengiz Aytmatov'un kitaplarını da çok beğendim. Ve şu an Nazan Bekiroğlunun kitabı La&Sonsuzluk hecesi muhteşem ötesi. bu bitince Nar Ağacına gelecek sıra bakalım onda da aynı tadı bulabilecek miyim?
Proust dan ben cok korkuyorum ya beynim yanar anlamam diye senin fikrin nedir ?Proust okudun mu? Bir de tehlikeli oyunları alacak mısın?
Proust dan ben cok korkuyorum ya beynim yanar anlamam diye senin fikrin nedir ?
Eki Görüntüle 1962201
Benim okunmayı bekleyenlerim + sapiens de var ki o eşimde olduğu için koyamadım. bir de hala alışveriş yapıyorum ya inanamıyorum. Sizlerle yapacağım ortak okumalar hariç kitap alımını durduruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?