- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.161
yezdaasya Coook guzel heyecanlar canim allah tamamina erdirsin, kazasiz belasiz nisan surecini atlatin.
bir garip oblomov basligimizin bebikleri geliyor art arda saglicakla kucagina al insallah canim, darisi da tuuuum isteyenlere olsun
Amin canim saolasin. Benim aileme soylememe sebebim beklentiye girmemeleri olur zaten pek bebek istedigimizi bilmiyorlar. Diger turlu saklamam icin bir sebebim yok cok sukur. Ne kadar sakinirsan o kadar goze gelirsin ben buna inandim hep.bir garip oblomov hayirli olsun. insallah bu sefer Rabbim kavustursun.
Erkenden paylasmissinben kalp atisini duymadan cesaret edememistim ailelere ve cevreye soylemeye
Amin canim saolasinbir garip oblomov tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Haklısın tatlım ben bekarlığımdan beri bu topicteyim evlilik heyecanımda da önceki yaşadığım düşüğümde gebeliğimde de şimdiki gebeliğimde de özellikle buraya yansıtmamayı tercih ediyorum. Bu topiğin yeri benim için çok farklı ve havasını asla bozmak istemem. Hamilelik topicleri zaten bunun için var.Kızlar mutluluğunuzu anlıyorum ben de mutlu oluyorum ama burası genellikle kitap bazen de sanatsal şeyler konuştuğumuz bir sayfa . Ben bekarım çocuk vs ortamlarindan reel hayatta kaçtığım için bu sayfa özeldi ama yoruluyorum bazı şeylerden anlayisinizi bekliyorum . Yakında burdan da uzaklaşmak istemiyorum
Yok canim yorulma kacma gaflette bulundum sizlerle paylastim tabi sizleri dusunmem lazimdi cok pardonKızlar mutluluğunuzu anlıyorum ben de mutlu oluyorum ama burası genellikle kitap bazen de sanatsal şeyler konuştuğumuz bir sayfa . Ben bekarım çocuk vs ortamlarindan reel hayatta kaçtığım için bu sayfa özeldi ama yoruluyorum bazı şeylerden anlayisinizi bekliyorum . Yakında burdan da uzaklaşmak istemiyorum
Kızlar mutluluğunuzu anlıyorum ben de mutlu oluyorum ama burası genellikle kitap bazen de sanatsal şeyler konuştuğumuz bir sayfa . Ben bekarım çocuk vs ortamlarindan reel hayatta kaçtığım için bu sayfa özeldi ama yoruluyorum bazı şeylerden anlayisinizi bekliyorum . Yakında burdan da uzaklaşmak istemiyorum
Yanlış anlamamana sevindim .Yok canim yorulma kacma gaflette bulundum sizlerle paylastim tabi sizleri dusunmem lazimdi cok pardon
Yok canim işteki sıkıntı şu bu tabi ki konuşuruz ama evlilik hamilelik daha özel bisiler. Herkesin yaşadığı şeyler değil ve şu siraar iş yerinde vs sürekli evlilik şu bu muhabbetleri fazla geliyor . Yoksa sıkıntını paylaşabilirsin . Yanlış anladıysan üzgünümBen de geçen gün bilmeden işteki sıkıntılarımdan dert yandım kusura bakma. ben günlük olayları da konuşuyosunuz diye düşündüm hep. Evet sadece kitap konuşalım haklısın.
Bunu demek istedim yoksa tabi ki sizi tanımak sizinle paylaşımda bulunmayı seviyorumBen öyle sayfalarca değil de arada bir tek tük kimseyi sıkmadan boğmadan
kitap dışı şeyler konuşabiliriz diye düşünüyorum.
Ama hamilelik hassas konu. Ben hep çekinirim bahsetmekten. Belki hamile kalmak isteyip de kalamayanlar üzülür diye.
Ben de biraz abarttım galiba. Kusura bakmayın
Yok ben kolay kolay yanlis anlamam karsimdakinin kalbini kirarmiyim diye dusunurum direk ona hitaben bir sey soylerken haklisin dedigim gibi gaflete dustum burda paylasmamaliydim. Bu arada herkes kaderini yasar kimsenin bir sey demesine alinma evlenmek cocuk isi alnina yazilandir. En guzellerini sizler yasayin insallah bana bir veriyorsa karsimdakilere bin versin Rabbim.Yanlış anlamamana sevindim .
Kimmiş ki bu? 2.üyelik diyo
Hayrli olsun ... Sağlikla al kucağina inşallah...Kizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Bugün 150 sayfa daha okuyarak memed 3 ün 450 sine ulaştım:) hedefimden biraz gerideyim...
Yaşar kemal e ne desem az yahu... 300. Sayfaya kadar memed yoktu ve memedsiz 300 sayfa yazmış adam ve her satiri güzel bayildim bayildim
Yasar kemal uzmaniloliss yaşar kemalin ince memed haricinde hangi serisini önerirsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?