Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydn hatunlar:) uyanali çok oldu ama yataktan resmi çikişimi yeni yaptim sayilir:)

Dün kendime 200 sayfa ince memed hedefi koymuşyum başardim:) ince memed 3 309. Sayfadayım:) bugünde kendime 200 sayfa hedefi koyuyorum ince memed 4 ü de hafta içi bitirmeyi başarabilirsem:) kendi aćimdan süper olcak:)

Benim biraz daha var planlara göre. ama yaş 28 oldu artık istiyorum bakalım
Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.

İşte bizim de öyle bişeyler iş borç ev falan daha erteliyoruz. Bakalım ne olacak. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. :)

Ben de her yazardan en aZından bir kitap olsun okumaya çalışıyorum. Atlıyoruz çoğu zaman klasik türk edebiyatını.

Benim bir arkadaşım var. O da her ayını bir yazara ayırıyor. Aziz Nesin okudu mesela geçenlerde

Ne kadarlık şimdi? Yeni mi?

Benim bir arkadaşım var. O da her ayını bir yazara ayırıyor. Aziz Nesin okudu mesela geçenlerde

Ne kadarlık şimdi? Yeni mi?
Yeni tatlim daha bugun test yaptim carsamba kan vericem kismetse.bata 3 gun var umidim yoktu ama 2. Cizgiyi gordum cok sukur

Seni mutlu etmesine coook sevindim canim. Keyifle oku, iki hediyen daha gelmis onlari da keyifle oku
iş yerimiz sıkıntılı baya müdür sıkıntısı
Insallah rahatlarsin canim ya cok da kafaya takmamaya calis
2 ayda 23 kitap
Toplu rica mesaji:)

Rica.ederim kizlar ama bu ay genel anlamda okudugumuz kitap sayimiz azalmış... Ben bu ay kendime hiz vermeye karar verdim:) aksam bi okunacaklar listesi çikarip paylasirim:)
Ben de cok seviyorum ya liste yapmayi. Ama hic uymuyorum
Hic kiskanmadimmm

Biraz da olsun rahatlamana sevindim canim. Tamamen kurtulursun insallah en kisa zamanda

Benim bir suru alintim vardi daha yapacak ama tablet beni cildirtti. Bir sey yaziyorum imlec kendi kafasina gore baska yerlere ucup gidiyor. Siliyorum imlec en sonlara gidip birinizin alintisi olan mesaji silmeme sebep oluyor falan sinirden bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…