- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.141
Maalesef Türk Klasikleri çok zayıf olduğum bir alan. Bu yönümü de törpülemem lazım.
Saolasin canim amin insallah nerde varsa isteyen herkese nasip olur insallahHarika bir haber bu.
P PembePaltolu @Geveze_kelebek ve sen. 3 hamile oldunuz. Önümüzdeki sonbaharda şenlenecek buralar.
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Amin canim insallah en kisa zamanda sende guzel haberi verirsinHayırlı olsun oblomov gözünaydın darısı bizlerin başına :)
Saolasin canim amin insallah nerde varsa isteyen herkese nasip olur insallah
Amin canim insallah en kisa zamanda sende guzel haberi verirsin
Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.Benim biraz daha var planlara göre. ama yaş 28 oldu artık istiyorum bakalım
Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.
Ben de her yazardan en aZından bir kitap olsun okumaya çalışıyorum. Atlıyoruz çoğu zaman klasik türk edebiyatını.
Beninde 30 olmama az kaldi. Olmadikca insan strese giriyor ister istemez keske bende erken baslasaydim diyordum hep borc harc erteledik ama nasip isi. Ben daha oncede hamile kalmistim ama dustu nasip degilmis insallah bu seferkini bize bagislar Rabbim.
Yeni tatlim daha bugun test yaptimBenim bir arkadaşım var. O da her ayını bir yazara ayırıyor. Aziz Nesin okudu mesela geçenlerde
Ne kadarlık şimdi? Yeni mi?
Hayırlı olsun canım. Cok sevindim.Kizlar ben hamileyimdarisi isteyen insallah
Yeni tatlim daha bugun test yaptimcarsamba kan vericem kismetse.bata 3 gun var umidim yoktu ama 2. Cizgiyi gordum cok sukurEki Görüntüle 1962464
Ah canim benim ya duygulandirdin beni insallah hayirlisiyla sag salim gelirHayırlı olsun canım. Cok sevindim.
"Bir Küçük Oblomov" geliyor desene
Seni mutlu etmesine coook sevindim canim. Keyifle oku, iki hediyen daha gelmis onlari da keyifle okuBenim bitmeyen hediyelerimi de özlemişsinizdir diye düşündüm
Canım @The Black Pearl cüm beni çooook mutlu etti
Çarşamba geldi hediyem, can sıkıcı günümün ardından ilaç gibi geldi
Çok teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 1961647 Eki Görüntüle 1961649
Insallah rahatlarsin canim ya cok da kafaya takmamaya calisiş yerimiz sıkıntılı baya müdür sıkıntısı
2 ayda 23 kitapSelam kızlar
Ellerinize sağlık kuzularkalinkaselin _asmunikal_
Herkese teşekkür ederim. 2 ayda 23 kitap hiçte fena değil sanırım
@_meLinDa_ klasiklerin harika duruyorBanada gelir belki bir kaç tane
Ben de cok seviyorum ya liste yapmayi. Ama hic uymuyorumToplu rica mesaji:)
Rica.ederim kizlar ama bu ay genel anlamda okudugumuz kitap sayimiz azalmış... Ben bu ay kendime hiz vermeye karar verdim:) aksam bi okunacaklar listesi çikarip paylasirim:)
Hic kiskanmadimmmsadece kitap alışverişi ödemem var desemözel başka hiç harcamam yok kitap alımına başladığım ay tesadüfen diğer ödemelerim bitti. makyaj kıyafet (nadir olarak kredi kartıyla alırım) ve yemek harcamalarımı kesinlikle kredi kartından geçirmem. nakitim varsa alırım. aylık 200 tl ödemem var çok nadir 300 olur kredi kartı limitim 1000 lira temmuza kadar ödemem var. avukat maaşı da almıyorum asgari ücretlen geçiniyorum
Biraz da olsun rahatlamana sevindim canim. Tamamen kurtulursun insallah en kisa zamandaİyi akşamlar kızlar
Nasılsınız ?
Çok özledim ,burayı ,sizleri ve okumayı...
Rabbime çok şükür biraz olsun sorunlarımı hallettim ,En azından hiç birşey düşünemeyecek kadar hirpalamayacak boyuta getirdim.hayatın zor olduğunu biliyordum da ama hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim kendimi ... ben okumayı bıraktım ,çocuklarimda bıraktılar .Hemen okumaya başlamam lazım tabii sizin kadar çok okuyamasamda...
iyi akşamlar arkadaşlar uzun çabalarım sonucu sen ece ziyagilsin topla kendini kitabım bitti.. herzaman giremiyorum çocuklardan fırsatım olmuyor iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?