- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.361
Arkadaşlarım gidip hiç sevmemişler asla gitme dedilerİstanbul kirmizisi na giden oldu mu acaba ya bisi anlayan:) kitabıni alıp okursam anlar miyim ki ? Beynim de film gibi allak bullak oldu
Ya film bitti öle perdeye baktım kaldım. Parça parça film çok güzeldi ama birleşince havada kalan milyon tane şey var. Ben Nejat ve mehmetcigim için gittim :) ama bol miktarda Halit vardıArkadaşlarım gidip hiç sevmemişler asla gitme dediler
Onların zevkine güveniyorum, gitmicem
Kitabını okumuştum. Çok anlaşılır gibi değildi kitabı da.
1q84 bitti. Söylenecek çok şey var, bitirince konuşalım mutlaka. Beni aydınlatın.
İstanbul kirmizisi na giden oldu mu acaba ya bisi anlayan:) kitabıni alıp okursam anlar miyim ki ? Beynim de film gibi allak bullak oldu
Ben de kaç gündür hiç okumadım. Malum 1. sınıf, ilk dönem yoğundum 2. dönem rahat ederim dedim ama daha beter oldu. Okuma yazmayı öğrenince neyi öğretsem şaştım
Ritmik saymalar-okuma-anlama- test çözme-okuma hızlandırma- dil bilgisi derken eve hep başım ağrıyarak geliyorum.
Gizli sayılar ve parçalanmış güzeldi canım.Hey maşallahh
İlk 148 sayfayla ilgili sorun varsa beyin fırtınası yapabilirim. Sonrası için henüz bişey diyemeyeceğim
Halit Ergenç'i hiç sevmiyorum ben yaa
Sırf onun yüzünden gitsek mi acaba dedi eşim de yok gitmem ben dedim. İyiki de öyle demişim demek, aferin bana
Vizyonda hiç güzel film bulamıyorum bu ara. İki tane bedava sinema biletimiz var, bedava olunca kıyıp da kötü filme de gidemiyor insan
ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorumEveeet bekliyorum kitabı eşime anlatıyorum şu an nasılsa okumaz o roman falan
biz veliler de 2.dönem rahat olur diye ummuştukBen de kaç gündür hiç okumadım. Malum 1. sınıf, ilk dönem yoğundum 2. dönem rahat ederim dedim ama daha beter oldu. Okuma yazmayı öğrenince neyi öğretsem şaştım
Ritmik saymalar-okuma-anlama- test çözme-okuma hızlandırma- dil bilgisi derken eve hep başım ağrıyarak geliyorum.
sen bizi iki güne geçersin bile canım
Gizli sayılar ve parçalanmış güzeldi canım.
geçmiş olsun canım. şimdi durumu naıslGünaydın
Dün tüm günü hastanelerde geçirdik, salgın var kızlar bebelere dikkat edin
Yorgunluktan 1 sayfa dahi okuyamadım
ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum
Ama artık benimki anlatma ben de okurum diyo
Hiç kitap aşkı aşılamasaydım keşke
biz veliler de 2.dönem rahat olur diye ummuştuk
xyzt-5544 ahaha o kadar sayfada soracaklarım yok kuzu, ilerledikçe beyin yandı bende.
Tehlikeli Oyunlara başlamıyorum, sizle aynı zamanda okuyacağım. Tatlı Rüyalar kitabını okuyup biraz dinlenmek istiyorum. Bugün gezmeye gideceğim, yolda fırsat olursa başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?