Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Arkadaşlarım gidip hiç sevmemişler asla gitme dediler
Onların zevkine güveniyorum, gitmicem
Ya film bitti öle perdeye baktım kaldım. Parça parça film çok güzeldi ama birleşince havada kalan milyon tane şey var. Ben Nejat ve mehmetcigim için gittim :) ama bol miktarda Halit vardı

1q84 bitti. Söylenecek çok şey var, bitirince konuşalım mutlaka. Beni aydınlatın.

Hey maşallahh
İlk 148 sayfayla ilgili sorun varsa beyin fırtınası yapabilirim. Sonrası için henüz bişey diyemeyeceğim

İstanbul kirmizisi na giden oldu mu acaba ya bisi anlayan:) kitabıni alıp okursam anlar miyim ki ? Beynim de film gibi allak bullak oldu

Halit Ergenç'i hiç sevmiyorum ben yaa
Sırf onun yüzünden gitsek mi acaba dedi eşim de yok gitmem ben dedim. İyiki de öyle demişim demek, aferin bana
Vizyonda hiç güzel film bulamıyorum bu ara. İki tane bedava sinema biletimiz var, bedava olunca kıyıp da kötü filme de gidemiyor insan

Günaydın güzel topiğin güzel insanları
Dün işyerinde inanılmaz boğucu bir gün geçirdim. Sayıya bakarsak çok işim yoktu ama çok oyalayıcı ve kafa yorucu işlerim vardı. Bugün o kadar beynim yanmaz umarım
İşyerinde çok okuyamadım ama akşam yattıktan sonra uykum gelene kadar biraz okuma fırsatım oldu.
1Q84 sayfa 148'e geldim. Merak ediyorum konu nasıl gelişecek, ikisinin hayatları nasıl kesişecek Ama okuma hızım kaplumbağa ile eşdeğer olduğu için sanırım seneye falan öğrenebileceğim ancak cevapları
Keyifli, dertsiz bir gün dilerim hepimize

Gunaydin millet
Sogukkanlilikla syf 336 istedigim gibi okuyamadim basta ama dun biraz yardirmaya calistim bazen diyorum ki ne bu hiz sakin sakin oku iste sonra diyorum ki daha bir suru kitap var okumak istedigim bunu da bitiriyim onu da sunu daa....
1q84 u herkes bitirince yorumlarinizi bekliyorum ben 2-3 yil once okumustum.
PambukPrensess hosgeldin. Eski temponu yakalarsin umarim.

Merhaba Koalina. Hoşgeldin, uzun zamandır görüşmüyoruz iyisindir umarım. Seni tekrardan kitap topiklerinde görmek güzel..

Gizli sayılar ve parçalanmış güzeldi canım.

Günaydın
Dün tüm günü hastanelerde geçirdik, salgın var kızlar bebelere dikkat edin
Yorgunluktan 1 sayfa dahi okuyamadım

Eveeet bekliyorum kitabı eşime anlatıyorum şu an nasılsa okumaz o roman falan
ahh eskiden ben de anlatırdım hep, içimde kalınca, hele ki ilginç bir kitap okuyorsam, şişiyorum
Ama artık benimki anlatma ben de okurum diyo
Hiç kitap aşkı aşılamasaydım keşke
biz veliler de 2.dönem rahat olur diye ummuştuk

geçmiş olsun canım. şimdi durumu naısl
hep unutuyorum yaşar kemalin hangi serisini okuyalım demiştik? vikitapa ekleyeceğim

İhtiyaç olursa yardım edebilirim bak
Ohhh iyi gezmeler kuzu Bizim yerimize de tadını çıkar o güzel yerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…