- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.481
Ya cok tatlisin amaSenin için İnce Memed ten hemen sonra başlarım. Yarın ya da öbür gün.
Ben bulgakovun genç bir doktorun anıları nı okumuştum. Harikaydı. Dizisi de varmış
Ya cok tatlisin ama
Kizlar gunaydin, haftalardir uykumu alamadan geciriyorum gunlerimi dun de gec yatmak zorunda kaldim, surekli sicak yatagimda uyumayi hayal ediyorum yaa.
Dun Gomulu Samdan (ZWEIG) 3-5 syf okudum bugun bitirmeyi planliyorum.
xyzt-5544 canim gecmis olsun. Sende gelecekteki halimi gordum. Ne kadar kuru tutarsan o kadar cabuk iyilesir. Opuyorum.
Merhaba kızlar
xyzt-5544 gecmiş olsun canım benim ... Allah beterinden korusun.
işyerindekilere bişi derdim deanladın sen onu
Çookk teşekkür ederim kızlar
Noldu kuzu sana?
Kanama durmayınca acile gidip pansuman yaptırdık zaten canım. Şuan sargılı, 10-15 gün de böyle devam edecekmiş. Ev işi yapmam zaten bu ara, banyo işine de bulurum bi çözüm ıslatmam
Anladım ben onu
Ben gerekli cevabı verdim zaten onlara
Eczanelerde su geçirmeyen flaster satıyorlar galiba. Dedem de minik bir operasyon geçirmişti de banyo yaparken kullanmasi için bundan almıştık
Sen yokken bana çok kötü şeyler yaptılar buralardaPArmağımı ahanda böyle doğradılar
Ayyyyy nasıl kestin o kadar
Dövelim mi onları seninle evlenmek her kula nasip olmaz :)Tereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye
Dövelim mi onları seninle evlenmek her kula nasip olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?