Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kizlar gunaydin, haftalardir uykumu alamadan geciriyorum gunlerimi dun de gec yatmak zorunda kaldim, surekli sicak yatagimda uyumayi hayal ediyorum yaa.
Dun Gomulu Samdan (ZWEIG) 3-5 syf okudum bugun bitirmeyi planliyorum.
xyzt-5544 canim gecmis olsun. Sende gelecekteki halimi gordum. Ne kadar kuru tutarsan o kadar cabuk iyilesir. Opuyorum.

Haftaiçleri geçmişe dönük yazdıklarınızı pek okuyamıyorum güzel hatunlar.
Tehlikeli oyunların pdf ini bulabilen var mı? Ben bişey buldum da dandikti?

Kanama durmayınca acile gidip pansuman yaptırdık zaten canım. Şuan sargılı, 10-15 gün de böyle devam edecekmiş. Ev işi yapmam zaten bu ara, banyo işine de bulurum bi çözüm ıslatmam

Merhaba kızlar

xyzt-5544 gecmiş olsun canım benim... Allah beterinden korusun.
işyerindekilere bişi derdim de anladın sen onu

Anladım ben onu
Ben gerekli cevabı verdim zaten onlara

Eczanelerde su geçirmeyen flaster satıyorlar galiba. Dedem de minik bir operasyon geçirmişti de banyo yaparken kullanmasi için bundan almıştık

Eczanelerde su geçirmeyen flaster satıyorlar galiba. Dedem de minik bir operasyon geçirmişti de banyo yaparken kullanmasi için bundan almıştık

Hastane bize yakın zaten canım, pansuman için oraya gideceğiz sürekli. Sorarım vardır belki onlarda, olmazsa eczaneden alırım. Sağol verdiğin bilgi için

Tereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye
Dövelim mi onları seninle evlenmek her kula nasip olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…