Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Pilav yaparken sargilik duruma nasil geldin canim ya

Cok gecmis olsunn

Pilav yaparken sargilik duruma nasil geldin canim ya

Cok gecmis olsunn

Tereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye

İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye
Ama kuzu et keserken olsa ya da rende yaparken olsa tamam da tereyağı ya gülmek istiyorum
Buzluktan mı çıkarmıştın yağı tabi o da bir olasılık. En iyisi sizin bıçakları biraz köreltelim
Derken ben bir sakarlık yaparım şimdi

Gül gül çekinme
Buzluktan da değildi bide düşün, yumuşaktı tereyağı Fazla yumuşaktı diye yağ gibigitti galiba bıçak
Hep o kocam olacak adam yüzünden, gidip biliyor bıçakları kafasına göre. Şimdi 15 gün yemekleri o yapsın da görsün gününü

Ben kendimi dusundum de pilav yaparken bicakla isim olmuyor (sakarligim tutar simdi diye gerekmedikce bicak kullanmiyorum da), hic aklima gelmedi yani nasil sargiya alindigi

Is yerindekilere de kocam benden memnun siz kendi ev hanimliginiza bakin de

Benim de birinde annemin bicagi bileyesi tutmus da yikarken kesmistim parmagimi. Hastanede doktorlar dalga gecmisti, bi de universite hastanesi hepsi basima toplandi yok "mutfaga ilk girisin mi" yok "nasi becerdin cok komik hahaha". Asiri rezil olmus hissetmistim

Aman dikkat et canim bi dahakine

Tereyağ atıyordum içine, ne bileyim kesiverdim işte
Sanırım benim de artık bıçakla olan münasebetimi azaltmam lazım
Acilde doktor bana direk nerde bu parmağın devamı ben ne dikeceğim şimdi dedi Eve gidip arayalım mı dedim ben de
Bu kadarla geçireyim inşallah. Çok sakarım ben ya ne kadar dikkat etsem de illa bişeyler yapıyorum

Günaydınlar
minerva1988 çok saçma bi ikili oldu ama şimdilik gidiyo

yarın @PambukPrensess ve diğer kankim ile buluşucam, bana süpriz doğum günü yapacaklar
ne kadan da süprüz o öyle
geçmiş olsun çekirge
Senin bu psikolojik barajlar kitap bitene kadar devam ediyor galiba

Haklısın aslında devirdiğimiz her 100 sayfada bitti bitecek diyoruz
Yani 1q84 te zor biraz o

Daha 10 tane psikolojik baraj var
Aslında ayrı kitaplar okusak gözümüze bu kadar çok gelmez de kucağıma bir alıyorum kitabı tuğla gibi
Ya uykum geliyor ya kollarım yoruluyor yatakta onu tutmaya çalışmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…