- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.461
canımm geçmiş olsunnnnİnşallah kuzum. 10-15 gün dedi doktor bakalım. O kadarla geçse yine razı olacağım.
Teşekkürler tatlım
Ne kadar da sürpriz:)))minerva1988 çok saçma bi ikili oldu ama şimdilik gidiyo
yarın @PambukPrensess ve diğer kankim ile buluşucam, bana süpriz doğum günü yapacaklar
Güle güle oku cnm benim:)http://i.hizliresim.com/ALg1j0.jpg
bazen sıkıntılı zamanlar gecirirsin gün içinde dostlardan gelen hediyeler sen, sevince boğar. seviyorum sizi ben ya
kalinkaselin N-A-R iyi ki varsınız :)
Günaydın kızlar
Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptımŞimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtimYavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim
güle güle oku kuzucumhttp://i.hizliresim.com/ALg1j0.jpg
bazen sıkıntılı zamanlar gecirirsin gün içinde dostlardan gelen hediyeler sen, sevince boğar. seviyorum sizi ben ya
kalinkaselin N-A-R iyi ki varsınız :)
Pilav yaparken sargilik duruma nasil geldin canim ya
Cok gecmis olsunn
Ama kuzu et keserken olsa ya da rende yaparken olsa tamam da tereyağı ya gülmek istiyorumTereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye
Gül gül çekinmeAma kuzu et keserken olsa ya da rende yaparken olsa tamam da tereyağı ya gülmek istiyorum
Buzluktan mı çıkarmıştın yağı tabi o da bir olasılık. En iyisi sizin bıçakları biraz köreltelim
Derken ben bir sakarlık yaparım şimdi
Ben kendimi dusundum de pilav yaparken bicakla isim olmuyor (sakarligim tutar simdi diye gerekmedikce bicak kullanmiyorum daTereyağı kesiyordum da elimdeydi işte tereyağı, öyle kestim
İşyerinde dalga geçiyorlar sabahtan beri, her önüne geleni ev hanımı yaparlarsa böyle oluyor işte. Kocasına yazık bunun diye
Ben kendimi dusundum de pilav yaparken bicakla isim olmuyor (sakarligim tutar simdi diye gerekmedikce bicak kullanmiyorum da), hic aklima gelmedi yani nasil sargiya alindigi
Is yerindekilere de kocam benden memnun siz kendi ev hanimliginiza bakin de
Benim de birinde annemin bicagi bileyesi tutmus da yikarken kesmistim parmagimi. Hastanede doktorlar dalga gecmisti, bi de universite hastanesi hepsi basima toplandi yok "mutfaga ilk girisin mi" yok "nasi becerdin cok komik hahaha". Asiri rezil olmus hissetmistim
Aman dikkat et canim bi dahakine
ne kadan da süprüz o öyleminerva1988 çok saçma bi ikili oldu ama şimdilik gidiyo
yarın @PambukPrensess ve diğer kankim ile buluşucam, bana süpriz doğum günü yapacaklar
geçmiş olsun çekirgeGünaydın kızlar
Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptımŞimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtimYavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim
geçmiş olsun çekirge
Senin bu psikolojik barajlar kitap bitene kadar devam ediyor galiba
Haklısın aslında devirdiğimiz her 100 sayfada bitti bitecek diyoruzTeşekkür ederim güzel anne
Her 100 sayfa benim için psikolojik baraj
Ama bu kitapta o barajlardan çok var ya
Haklısın aslında devirdiğimiz her 100 sayfada bitti bitecek diyoruz
Yani 1q84 te zor biraz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?