Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar
Başka Zaman Kütüphane'lerini bitirdim.
Fantastik ve ilgi çekici küçük hikayelerden oluşuyor kitap. Severek, zevkle okudum. Aslında biraz üzerinde düşününce Jose Samarago tarzı kurguların hikayeleştirilmiş hali gibi olduğunu söyleyebilirim. Ama üslup tamamen farklı.

Yoğun okumalardan sonra zihni dinlendirecek, yormayan güzel bir kitaptı diyebilirim.

Sıradaki kitabım Kasap Çırağı.

Harika. Bayıldım yorumuna. Listeme ekleyim hemen

Günaydın kızlar

Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptım Şimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtim Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim

Saol kuzum
Siz İnce Memed'le ilgili böyle deyince iyiki ara vermişim diyorum.
Aslında hikayenin devamını çok merak ediyorum ama aynı sıkılmayı yaşardım büyük ihtimalle. Bikaç ay ara iyi gelecek.

sakar bebeğim benim, teletabim
nazar var sende nazar, okut üflet kendini
geçmiş olsun

Günaydınlarrrr
Yaşasın cuma!
İnce Memed 4 248
1q84 312 falan

Gerçekten zor bir ikili gibi duruyor.
Kolay gelsin

Geçmiş olsun dikkat et valla

Geçmiş olsun canım, nefret ederim bir yerlerimi kesmekten ben de. Çabucak iyileşir inşallah.

Geçmiş olsun canım, nefret ederim bir yerlerimi kesmekten ben de. Çabucak iyileşir inşallah.
İnşallah kuzum. 10-15 gün dedi doktor bakalım. O kadarla geçse yine razı olacağım.

Teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…