- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.441
İnce mehmedle birlikt3 götürdün tebrikler basganimGünaydınlarrrr
Yaşasın cuma!
İnce Memed 4 248
1q84 312 falan
Günaydınlar
Başka Zaman Kütüphane'lerini bitirdim.
Fantastik ve ilgi çekici küçük hikayelerden oluşuyor kitap. Severek, zevkle okudum. Aslında biraz üzerinde düşününce Jose Samarago tarzı kurguların hikayeleştirilmiş hali gibi olduğunu söyleyebilirim. Ama üslup tamamen farklı.
Yoğun okumalardan sonra zihni dinlendirecek, yormayan güzel bir kitaptı diyebilirim.
Sıradaki kitabım Kasap Çırağı.
günaydın baykuşlar.
ince memed 4
sf 100hiç bitmeyecekmiş gibi.
yaşar kemali çok sevdiğim için bir şey demek istemiyorum ama azıcık bende sıkıldım sanki
xyzt-5544 çok geçmiş olsun canım.
sakar bebeğim benim, teletabimGünaydın kızlar
Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptımŞimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtimYavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah
Şimdilik benden bu kadar, ben işlerime geri döneyim
Günaydınlarrrr
Yaşasın cuma!
İnce Memed 4 248
1q84 312 falan
Günaydın kızlar
Dün pilav yapayım derken parmağıma ufak bir operasyon yaptımŞimdi sargılı geziyorum. Yaklaşık 10-15 gün sürermiş yaranın kapanması. Ama tabiki de bu sürede işe gelmek zorundayım
1Q84'te psikolojik 200 barajını da geçtimYavaş ama emin adımlarla ilerliyorum Gündüz çok okuyamıyorum ama akşamları yatmadan eşimle yarım saat 1 saat kitap okumaya çalışıyoruz bu ara. Alışkanlık oturtacağız kendimize inşallah
sakar bebeğim benim, teletabim
nazar var sende nazar, okut üflet kendini
geçmiş olsun
Geçmiş olsun dikkat et valla
Günaydın kızlar
İnşallah kuzum. 10-15 gün dedi doktor bakalım. O kadarla geçse yine razı olacağım.Geçmiş olsun canım, nefret ederim bir yerlerimi kesmekten ben de. Çabucak iyileşir inşallah.
günaydın kızlar İnce Memed 4 bitti dün akşam, bende peş peşe okuduğum için sıkıldım biraz bitsin istedim. akşam 1q84 e başlayacağım vaktim olursa. dün öğlen arası ihtimal'e başladım sayfa 24
xyzt-5544 geçmiş olsun
günaydın,
bu ara okuma yapamayacağım. bi kaç gün buralarda da olamayacağım özel nedenlerden dolayı.
iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?