- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.601
Bende üç sayfayla başladım :)) gündüz çok okuyamasamda Gece hızlanırım inşallah...ay çok heyecanlandım ne güzelmiş ortak okuma :))
çocukluğun soğuk geceleri, yaşamın ucuna yolculuk, kalanlar, eski bahçe eski sevgi okudumKızlar Tezer Özlünün hangi kitaplarını tavsiye edersiniz?
Ekliyorumçocukluğun soğuk geceleri, yaşamın ucuna yolculuk, kalanlar, eski bahçe eski sevgi okudum
hepsini sevdim ben
ama herkese hitap etmez çünkü oldukça karamsar
Gömülü Şamdan bitti. Simdiye kadar okuduklarim icinde en sevmedigim ZWEIG kitabi oldu malesef. Alismis oldugum Zweig tarzini goremedim kitapta. O yogun psikolojik analizlerin, anlık duygularin olabilecek en iyi sekilde tarif edildigi bir kitap degil. Daha cok soylence, masal gibi yazmis. Konusunu Yahudilerin kutsal kabul ettigi bir nesne ve bunun icin vakfedilen bir omur olarak tarif edebilirim.
Yanimda Tatar Cölü var ona baslayacagim insallah.
Tatar çölü okuduğum beğendiğim bir kitapTatar Çölü benim de okumak istediklerim listesinde.
Fareler ve İnsanlar'a giriş yaptım. 24. Sayfadayım.
Tatar çölü okuduğum beğendiğim bir kitap
Oo çok iyi okumussun.
Başın sağolsun, insan kanser vakalarında daha bir etkileniyor sanki.Sabah sabah çok üzücü bir vefat haberi aldık.
Kayınvalide ve kayınpederin 30 yıllık bir arkadaşları vardı. Ben de 5-6 yıldır tanıyorum. Çok seviyordum kadını. Çok iyiydi. Kanser tedavisi görüyordu ama yaşı gençti ve gezip tozan, hasta gibi yatmayan birisiydi.
Aşırı aşırı üzüldüm.
Neden anlattım bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Moralim sıfır.
Momo 128 deyim. Bakalım okuyabilecek miyim?
O yaş için çok uygun kesinlikle.Teşekkür ediyorum kızlar.
Bir de bir şey soracağım.
Momo'yu okuyanlara.
Sizce Momo 12 yaşındaki bir kız için iyi bir hediye olabilir mi?
Kuklasüreyya dan kitap kazandımm.
Aşırı aşırı mutlu oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?