- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.641
Günaydın kızlar
Dün sanzelize düğün salonunu bitirdim ve cok beğendim. Sonra netten yazarı araştırın bi gördüm ki izlemeyi yıllardır istediğim iki filmin senaristi:)Artık farz oldu izlemek.
İnce memed i ablamda unutmuşum bugün onu alırım diye yanıma başka kitap almadım. İstanbul kitapsiz hiç cekilmiyor
Çok sevdiğim bir kitaptı benim de. Hangi filmler? Bende izleyeyim bir koşuGünaydın kızlar
Dün sanzelize düğün salonunu bitirdim ve cok beğendim. Sonra netten yazarı araştırın bi gördüm ki izlemeyi yıllardır istediğim iki filmin senaristi:)Artık farz oldu izlemek.
İnce memed i ablamda unutmuşum bugün onu alırım diye yanıma başka kitap almadım. İstanbul kitapsiz hiç cekilmiyor
Begendin mi?KAsap Çırağı-173 deyim. Az kaldı belki bitirebilirim bugün.
Begendin mi?
Hangi filmmiş onlar?
Çok sevdiğim bir kitaptı benim de. Hangi filmler? Bende izleyeyim bir koşu
Merak ettim bu yorumundan sonra listeme ekledim..Kasap Çırağı-PAtrick McCABE bitti
Çok etkileyici bir kitap. Vahşi bir cinayet işleyen Francie nin nasıl bir süreç yaşadığını öyle bir anlatıyor ki, o kadar doğal bir şekilde yapıyor ki yazar bunu adeta Francie gibi olup onu anlıyorsunuz.
Kitaba başlarken çok beklentim yoktu, indirimdeyken öylesine atmıştım sepete ama iyi ki almışım. Ağır bir kitap ama üslup olarak değil, içerik olarak.
zevkler tartışılmaz ama okunabilir dediğim tek orhan pamuk kitabı masumiyet müzesi sanırım, o da Türk filmi sever yanımdan galibaGünaydıın kızlar
Masumiyet müzesinin puntoları bu kadar küçük olmak zorunda mı? Miyop gözlerime bi derece daha eklencek bu gidişle
72. Sayfadayım.
Tarık Tufan yeni dönemin en sağlam kalemlerinden benceGünaydın kızlar
1Q84 sayfa 600..
Her firsati degerlendirdim ama 15 dk okuyabildim...
Kitap gitgide daha da ilginc hale geliyor.Meraklandim iyice.
Sonunda 1Q84'ün birinci kitap bölümü bitti. Ayın ortasına geldim tabi bu arada
Bu ay bitmeden bu kitabı bitirebilecek miyim acaba
ben 490 dayım
yavaş okuyun
Ben de cok yavasim bu ay.ben 490 dayım
yavaş okuyun
zevkler tartışılmaz ama okunabilir dediğim tek orhan pamuk kitabı masumiyet müzesi sanırım, o da Türk filmi sever yanımdan galiba
Tarık Tufan yeni dönemin en sağlam kalemlerinden bence
Uzak ihtimal i izlemiştim, yozgat blues i de izleyeyim en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?