Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydınlarrrrr
İnce Memed 4 358
1q84 490

iş yerindeki bi iki arkadaşım da doğum günüm için kitap almak istediler ama bana kitap almak zor pişti olma sebebiyle
ben de 5 kitaplık liste yapmıştım birine
hangi kitabı seçtiğimi bilirsen bi kitap daha ödül demişti
bildim 6. hisli bir balığım ben çünkü
Güne güzel başladım, böyle gider umarım

Gunaydin güzel hanımlar
Gününüz aydın olsun
Dün feci başım ağrıdı ama yinede biraz olsun okudum ,kendimi şahsen tebrik ediyorum önceden olsa bahaneyle yatardım iyiki varsınız elenaferrante iyiki sende varsın canım valla sana ayıp olcak diye okudum ,Şimdi çok huzurluyum ,okumak çok güzell:)))

Fareler ve insanlar sayfa 58

Çok tebrik ederim dün gördüm ben de. Güle güle oku. Bak uğurlu geldi sana topik
Çok teşekkür ederimm kakikayen öyle oldu
Günaydın baykuşlar
ince memed 4 - 444
1q84 - 140 falan

Keyifle oku Demek ki kitap çıkabiliyormuş
Çıkmaz ama demiştim dememek lazımmış
Vaayy hissi güzel kendi güzel arkadaşım beniim

Günaydın kızlar
Dün sanzelize düğün salonunu bitirdim ve cok beğendim. Sonra netten yazarı araştırın bi gördüm ki izlemeyi yıllardır istediğim iki filmin senaristi:)Artık farz oldu izlemek.

İnce memed i ablamda unutmuşum bugün onu alırım diye yanıma başka kitap almadım. İstanbul kitapsiz hiç cekilmiyor

Günaydın kızlar, tutunamayanlar elimde sürünüyor 20sayfa falan okuyaniliyorum en fazla bir kerede. çok zor kitap sakin kafa istiyor. Bir yandan da açıköğretim sosyoloji olayları var benim vizelere çalışıyorum. O dersler çok zevkli ya keşke mühendislik okumasaydım bende kesinlikle sayısal zeka yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…