Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar hayırlı cumalar bilgeler
İnce Memed 3 sf 450 deyim.
Memedlerin arasına bende Algernonumu alsam ki Bitirebilirsem hayırlısıyla bakarım Mart ayı çok verimsiz daha 1 kitap bile olmadı

selam baykuşlar
ince memed ve 1q84e devam

Ve ince memed biter... içimde tuhaf bir duygu var. Sanırım onlardan ayrılmak zor geldi... sanki onlarla beraber yaşıyormuşum gibi hissediyorum
ah bende görecekmiyim o günler

kitap paylaşımı yaptın
Farklı birşey olursa atabilirim

O

O kesin atar beni :)
aşk olsun böyle bir izlenim mi bıraktım

Paradoks syf 58. Bilim icerikli oldugu icin kafamda oturmasi adina yavas ilerliyorum. Ama cok zevkli. 9 tane belli basli paradoksu ele aliyor ama dili cok keyifli. Paradokslari fizikci olmayanlarin anlayabilecegi sekilde anlatirken bir yandan da bir suru dip not ve bilgi sunuyor kitap.

Selam kızlar.

1q84 bugün evde bıraktım. Büroda Şeker Portakalı okuyorum biter birazdan

Herkese Bol okumali aksamlar

Sabahattin ali -kuyucakli yusuf bitti.simdiye kadar okudugum en muhtesem kitaptı.hem toplumsal hemde kisisel betimlemeleri ne guzeldi ..

Sonsuza kadar yasamanin yolları -sally nicholls okuyorum.sanirim son 20 sayfam kaldi.cocuklar kutuphanelerinden almislar .ismiyle cok alakali degil.konusu ;kanser tedavisi goren bir cocugun yazmaya basladigj bir kitap ... bos olmayan ,anlamli genclik kjtaplarini okumayi seviyorum boylece cocuklarimla iletisimim ve paylasimim artiyor...

Mutlu haftasonları kızlar
Dün tüm gün boştum ama doğru düzgün kitap okumadım. 1Q84'te 565. sayfaya geldim. Sevda Sözlerinde de 150.
Eşim dün tüm haftasonu evden çıkmayalım kitap okuyalım diyordu ama kesin kurtlanır o okuyamayız o kadar Keşke okusak da şu 1Q84 bitse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…