Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bak gene boş buralar.

İki gündür hiç kitap okuyasım yok.
Gecenin Sonuna Yolculuk a başladım. 5 sayfa sonra vazgeçtim. Eğlenceli bir kitap okuyasım var. Elimde olanlara baktım , şimdilik beni çeken bir kitap olmadığı için başlayamadım. Yeni kitaplar mı alsam?

Selamlar kızlar,
birkaç gündür giremiyorum. Şifremi unutmuşum telefonu sıfırladım. Şifre gitti telefondan giremeyince de fırsat bulamadım. Bu arada tehlikeli oyunlar s.80 yapabildim ancak.!
Bir yandan Köpek Kalbi okuyorum. Geçen akşam Kadıköy'de bir arkadaşımı beklerken canım sıkılmasın diye kitap aldım hemen orada İş Kültür yayınevinden. yanımda kitabım yokmuş. Oturup okudum oracıkta. S.56'dayım onda da.
Bir yandan da deli gibi Sosyoloji vizelerime çalışıyorum. Blog açtım. Çalışırken çıkardığım özetleri oraya eklemek için. Ama onu da beceremedim. İlerletebilirsem bir şeyler çıkarsa sizle de paylaşırım linki. Mart sonuna gelirken Tehlikeli Oyunlar okuyabilen var mı? Eski mesajları pek okuyamadım şimdi dönüp oraları okuyacağım.
Dün Süreyya Operası'nda Faust'u izledim. 3 saat sürüyor. 3 perdelik bir opera. Öldüm sıkıntıdan. 2. perde çok durağan ve uzun orda baydım bayağı. 2.perdenin başında başrol hatunumuz elinde tabletle çıktı sahneye. Sözleri ezberleyememiş mi bilmiyorum neden öyleydi. İzleyen bilen var mı? O kısım tam fiyaskoydu. Sürekli ordan bakıyor sayfa falan değiştiriyordu. Onun dışında güzel geçti.
Benim anlatacaklarım bayağı birikmiş girmeye girmeye :)

Selam kızlar.
İnce memed 4 sf 500 bugün biter inşallah.
M maviduvar1 hayırlı olsun
@mambur ben de kuyucaklı yusuf okumak istiyorum
Ben cok cok begendim ,sanirim simdiye dek en sevdigim kitap kuyucakli yusuf tu.ben analiz, kisilik ve ruhsal tasvir yapan kitaplari cok seviyorum .

Ben cok cok begendim ,sanirim simdiye dek en sevdigim kitap kuyucakli yusuf tu.ben analiz, kisilik ve ruhsal tasvir yapan kitaplari cok seviyorum .

Ben de lisedeyken okumuştum tam okurken trt de filmi denk gelmişti bir de onu izlemiştim. Nasıl sevmiştim kitabı ya. Nerdeyse 15 yıl olmuş okuyalı hala aklıma kazılı ayrıntıları, betimlemeri.

Iyi aksamlar bilge hanimlar
Cocuklu olunca sanirim haftasonlari ,haftaicinden daha yogun geciyor .gunduzleri pek okuyamadim ama aksamlari gec saatlere kadar okudum .
Sonsuza kadar yasamanin yollari ve pal sokagi cocuklari nı bitirdim.

Pal sokagi cocuklarinda ilk 40sayfa cok sıkıldım ama sonra cok begendim ,cocuklarimada mutlaka okutucam .

Simdi ahmet altan -gece yarısı sarkilarini okuyorum.aslinda denemeleri sevmem ama kutuphanemdekileri okuyorum mecbur...

M maviduvar1 iyi gunlerde ,musmutlu ,huzurlumu huzurlu gunlerde eskit canim

Ben de lisedeyken okumuştum tam okurken trt de filmi denk gelmişti bir de onu izlemiştim. Nasıl sevmiştim kitabı ya. Nerdeyse 15 yıl olmuş okuyalı hala aklıma kazılı ayrıntıları, betimlemeri.
Unutulabilecek bir kitap degilki .kitabin her cumlesi betimleme ve yalinlikla yapilmis ,sade cumlelerle yapilmis betimlemeler.insanin icsel sikintilarini ,celiskilerini ,sevdayı ,olumu bu denli dogru ve icten anlatamazdı sanirim hala etkisindeyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…