- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.801
Ben Tehlikeli Oyunlar'i okuyorum. 418. sayfadayim.Selamlar kızlar,
birkaç gündür giremiyorum. Şifremi unutmuşum telefonu sıfırladım. Şifre gitti telefondan giremeyince de fırsat bulamadım. Bu arada tehlikeli oyunlar s.80 yapabildim ancak.!
Bir yandan Köpek Kalbi okuyorum. Geçen akşam Kadıköy'de bir arkadaşımı beklerken canım sıkılmasın diye kitap aldım hemen orada İş Kültür yayınevinden. yanımda kitabım yokmuş. Oturup okudum oracıkta. S.56'dayım onda da.
Bir yandan da deli gibi Sosyoloji vizelerime çalışıyorum. Blog açtım. Çalışırken çıkardığım özetleri oraya eklemek için. Ama onu da beceremedim. İlerletebilirsem bir şeyler çıkarsa sizle de paylaşırım linki. Mart sonuna gelirken Tehlikeli Oyunlar okuyabilen var mı? Eski mesajları pek okuyamadım şimdi dönüp oraları okuyacağım.
Dün Süreyya Operası'nda Faust'u izledim. 3 saat sürüyor. 3 perdelik bir opera. Öldüm sıkıntıdan. 2. perde çok durağan ve uzun orda baydım bayağı. 2.perdenin başında başrol hatunumuz elinde tabletle çıktı sahneye. Sözleri ezberleyememiş mi bilmiyorum neden öyleydi. İzleyen bilen var mı? O kısım tam fiyaskoydu. Sürekli ordan bakıyor sayfa falan değiştiriyordu. Onun dışında güzel geçti.
Benim anlatacaklarım bayağı birikmiş girmeye girmeye :)
Ben Tehlikeli Oyunlar'i okuyorum. 418. sayfadayim.
Çok güzel gidiyor. İlk yüz sayfada sıkıldım odaklanma sorunu da yaşadım.Maşallah :) nasıl gidiyor?
Pigme bende de var henüz bekliyor rafta. Günce yarım Yine Chuck'ın kitabı. Şu sıralar yeraltı edebiyatı okuyasım yok. Eğlenceli bişiler istiyorum.Chuck Palahniuk- Pigme
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens
O kadar kararsızım ki ne okusam? Yeni kitaplar alasım var.
Bu ikisinden önerdiğiniz var mı?
Genel olarak Chuck Palahniuk severim, bir kaç kitabını okudum ve beğendim.
Ama kurgu roman olsun da istemiyorum bu kez.
Bilemedim.
Öneriniz var mı?
M maviduvar1 eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın
Çok güzel gidiyor. İlk yüz sayfada sıkıldım odaklanma sorunu da yaşadım.
Ama sonrasında büyük bir ilgiyle okudum.
Şimdi biraz daha okudum sanırım 40 sayfa falan kaldı.
Sende nasıl?
TesekkurlerBen de senin yazdığını görmemişim. Yolculuk mu var? İyi yolculuklar
Günaydın kızlar
Dün tek kelime okuyamadım. Bugün yeni mobilyalarım var. Muhtemelen bugün de hiç okuyamam.
Chuck Palahniuk- Pigme
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens
O kadar kararsızım ki ne okusam? Yeni kitaplar alasım var.
Bu ikisinden önerdiğiniz var mı?
Genel olarak Chuck Palahniuk severim, bir kaç kitabını okudum ve beğendim.
Ama kurgu roman olsun da istemiyorum bu kez.
Bilemedim.
Öneriniz var mı?
M maviduvar1 eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?