Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben Tehlikeli Oyunlar'i okuyorum. 418. sayfadayim.

Chuck Palahniuk- Pigme
Hayvanlardan Tanrılara Sapiens

O kadar kararsızım ki ne okusam? Yeni kitaplar alasım var.

Bu ikisinden önerdiğiniz var mı?

Genel olarak Chuck Palahniuk severim, bir kaç kitabını okudum ve beğendim.

Ama kurgu roman olsun da istemiyorum bu kez.
Bilemedim.

Öneriniz var mı?

M maviduvar1 eşyalarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın

Köpek kalbi bitti. Çok farklı bir öykü. Sovyetler döneminin yasaklı kitaplarından. Öykü zaten çok yaratıcı. Onun dışında alt metinde verilen olaylar başlı başına başka hikaye zaten. Rus tarihinden biraz anlasam daha farklı bir gözle okuyabilirdim kitabı eminim. Köpekten insan olsa sovyet döneminde neler yapar? Mizah ve kinaye dolu. Okunmalı :)

Pigme bende de var henüz bekliyor rafta. Günce yarım Yine Chuck'ın kitabı. Şu sıralar yeraltı edebiyatı okuyasım yok. Eğlenceli bişiler istiyorum.

Çok güzel gidiyor. İlk yüz sayfada sıkıldım odaklanma sorunu da yaşadım.

Ama sonrasında büyük bir ilgiyle okudum.
Şimdi biraz daha okudum sanırım 40 sayfa falan kaldı.
Sende nasıl?

O eşiği geçemediğim için sanırım okuyamıyorum. Bugün devam etmeye çalışacağım

Ben de senin yazdığını görmemişim. Yolculuk mu var? İyi yolculuklar
Tesekkurler izne cikip aileleri ziyarete geldik canim konyaya.
Günaydın kızlar
Dün tek kelime okuyamadım. Bugün yeni mobilyalarım var. Muhtemelen bugün de hiç okuyamam.

Ne guzel olmus hayirli olsun, gule gule saglikla mutlulukla kullanin insallah canim

Güya tüm haftasonunu kitap okuyarak geçirecektik. İki gün de dışarılardaydık
1Q84'te sayfa 666dayım ancak. İş yoğun olur bugün okuyamam sanırım, akşam da tiyatroya gideceğiz geç geliriz eve. Sanırım bu ay bu kitap bitmeyecek
Mart ayını boş geçmemiş olmak için işyerinde fırsat buldukça Sevda Sözleri'nde birkaç sayfa da olsa ilerleyeyim bari. Bu ayı boş geçmek istemiyorum

İkisini de okumadığım için yardımcı olamayacağım maalesef

Günaydınlar. Ben de okuyamayanlardanım. Diş sıkıntım ve bebişimin diş sıkıntısı vardı. Bir de cuma akşamı Haldun Dormen'in tiyatro oyunana gittik, oyuna verdiğim paranın ve harcadığım zamanın pişmanlığını atamadım üstümden. Hepinizi öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…