- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.001
Başladığım kitabı bitirme inadım yüzünden şu anda hiç keyif almadığım bir kitabı ittire kaktıra okumaya çalışıyorum
Yolların başlangıcıAy hangi kitap o?
Ben çok geride kaldım bu aralar buradan.
Yolların başlangıcı
Bir amin maalouf kitabı ama sevmedim. Hayatımda ilk kez bir kitabı yarım bıraktım. Koydum dolaba. Belki ileri de okurum.
Yeni kitabım malafa olacak sanırım
İlk kez Hakan Günday okuyacağım. Çok merak ediyorum.Amin Maalouf un bir kaç kitabını okudum ama bu kitabını ne duydum, ne okudum.
Malafa çok güzeldir, diğer Hakan Günday kitapları gibi bundan da çok güzel film olur
Merhaba hoşgeldinBu sayfayı yeni keşfettim ve bayıldım.
Şu an okuduğum roman bittiğinde ben de ortak okumaya katılmak istiyorum ne okuyoruz bana da söylerseniz çok sevinirim.
Şu anki romanım Khaled Hosseini'nin Ve Dağlar Yankılandı syf. 329
merhaba hoş geldinBu sayfayı yeni keşfettim ve bayıldım.
Şu an okuduğum roman bittiğinde ben de ortak okumaya katılmak istiyorum ne okuyoruz bana da söylerseniz çok sevinirim.
Şu anki romanım Khaled Hosseini'nin Ve Dağlar Yankılandı syf. 329
Merhaba hoşgeldin
Bir grup 1q84 okuyoruz, bir grup tehlikeli oyunlar
Bir grup da sevda sözleri
Kalabalık olduğumuz için doğaçlama ortak okumalarımız çok oluyor
Bir ortak okuma sayfamız var ayrıca, orada her ayın kitabı belli
Zorba yok elimde ama önümüzdeki aya kadar edinebilirim benim elimde hep okuyup bitirdiklerim var başlamadığım hiç yok henüz :)merhaba hoş geldin
şu an elinde hangi kitaplar var
genelde plansız şekilde oluşuyor ortak okumalar
önümüzdeki ay için zorba okuyacağız mesela 3 5 kişi
edinebilirsen al koltuğunu altına gel hemen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/Teşekkür ederiim
Ortak okuma sayfanız nerde acaba birlikte ilerlemek daha keyifli olcaktır :))
Teşekkürler benim de biraz doğaçlama gelişcek gibi sanki bu listeye göre içinde okuduklarım var okumadıklarımdan da çok ilgimi çekmeyenler var hem 1 ayda 1 kitap az sanki ama kendi okuduğum kitaplarla yazarım buraya ben de belki okumayanlara teşvik olur ya da ben sizden yola çıkarak merak edip okurum ama sanırım düzenli buradayım benim ilgilimi çeken bir konuhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/
Ortak okuma da burada
Ama bunun dışında doğaçlama çok gelişiyor ortak okumalar, daimi olmanı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?