Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim de sana hayranlığım katlandı şu an. Nasıl bitti ya nasıl ben gözümde çok büyüttüm kitabı. Ama inat ettim okuyacam :) vişne bahçesinin oyununu izlemiş miydin?
evet bi yerde ne diyor bu adam demedim değil :) ama sakin kafayla okuyabilirsen göz korkutucu değil aslında

Hayır oyunu izlemedim maalesef
Sen izledin mi? İzledinse nasıldı

Canım benim çok uzun zamandan beri almak istediğim ancak hep başka romanları görüp ertelediğim bir roman çok merak ediyorum kitap hakkındaki yorumlarınızı :))

Hafta sonu cevap veremedim kusura bakma :) Kitabı eğlenerek okuyorum. Akıcı ilerliyor. Kelimeler eski Türkçe fakat anlaşılır şekilde yazıldığından hiç zorlanmadan okuyorum. Okuduysan eğer biraz günümüz Murat Menteş'i gibi geldi bana. Kitabın şekli, kalınlığı ve ismi beni korkutmuştu ama kesinlikle tavsiye ederim.

EN güzel pazartesilerden birini yaşıyorum. Canım ciğerimm _meLinDa_ bu bebekleri yollamış bana. Nasıl mutlu oldum anlatamam .Melina mı da unutmamış kuzum. Seni çok seviyorumm
topiğimize hoş geldin hediyesi
can dostum ben de seni çok seviyorum

Ben izledim diye araya girsem :)
Hehe şaşırmadım desem
evet bi yerde ne diyor bu adam demedim değil :) ama sakin kafayla okuyabilirsen göz korkutucu değil aslında

Hayır oyunu izlemedim maalesef
Sen izledin mi? İzledinse nasıldı

Yıllar önce şehir tiyatrolarında izlediydim izlenmesi gerekli klasiklerden bence. Klasik çehov uzun sıkıcı ama oyunculuklar kostümler konu güzeldi :) ben de okuyup tekrar izlemek istiyorum.

Aaa tamam şimdi anladım çok özür dilerim ya yanlış anlamışım ben :)) tamam ben de katılıyorum sizlere bu arada Kafka'nın neredeyse tüm romanlarını okudum dönüşüm harikaydı kesinlikle okumalısın :))

merhabalar
Cengiz hana küsen bulut bitti Cengiz Aytmatov kitabı yine çok güzeldi.
Yeni kitabım Kamelyalı Kadın- Alexandre Dumas yalnız oğul Alexandre Dumas'ınmış bakalım nasıl Babasının Monte Kristo Kontuna bayılmıştım

Sıkı kitap kurtları vardır bu grupta, tek kitapla geçirmeyiz genelde ayı.
Gerçi bu ay 1250 sayfalık kitaba niyet ettik, tek kitapla ayı kapatabilirim ben
Dönüşüm elimde var henüz okumadım. Şu tuğla biterse inşallah sıradaki kitabım o olacak, ordan aklıma geldi sabah zaten
Sen şuan ne okuyorsun?

Nisan ayında neyi okuyoruz liste dışında o halde :))
zorba (sanırım 4 kişiyiz)
algernon'a çiçekler (sanırım 4 kişiyiz yine)
bitiremeyenler tehlikeli oyunlara devam edecek
ve bayan peregrine de zaten nisanın ana ortak okuma kitabı

bunun dışında anlık gelişen durumlar olabilir
sapiens var mesela bir çoğumuzda, ona ne zaman sıra gelir bilemedim

Yarın çıktığımda bunlar arasından birine karar veriyim bir de ayrı olarak Saatleri Ayarlama Enstitüsine bakıyım o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…