- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.041
Hayırdır canım nolduCok kotu bir haftasonu gecirdim. Kitap falan okumadim tek guzelligi havanin harika olmasi idi.
Ben izledim diye araya girsem :)Benim de sana hayranlığım katlandı şu an. Nasıl bitti ya nasıl ben gözümde çok büyüttüm kitabı. Ama inat ettim okuyacam :) vişne bahçesinin oyununu izlemiş miydin?
evet bi yerde ne diyor bu adam demedim değil :) ama sakin kafayla okuyabilirsen göz korkutucu değil aslındaBenim de sana hayranlığım katlandı şu an. Nasıl bitti ya nasıl ben gözümde çok büyüttüm kitabı. Ama inat ettim okuyacam :) vişne bahçesinin oyununu izlemiş miydin?
Canım benim çok uzun zamandan beri almak istediğim ancak hep başka romanları görüp ertelediğim bir roman çok merak ediyorum kitap hakkındaki yorumlarınızı :))
topiğimize hoş geldin hediyesiEN güzel pazartesilerden birini yaşıyorum. Canım ciğerimm_meLinDa_ bu bebekleri yollamış bana. Nasıl mutlu oldum anlatamam .Melina mı da unutmamış kuzum. Seni çok seviyorumm
Hehe şaşırmadım desemBen izledim diye araya girsem :)
evet bi yerde ne diyor bu adam demedim değil :) ama sakin kafayla okuyabilirsen göz korkutucu değil aslında
Hayır oyunu izlemedim maalesef
Sen izledin mi? İzledinse nasıldı
PambukPrensess keyifle oku
Kesene bereket can.basgan .
* Tesbih agacinin golgesinde kitabina basladim.sayfa 80
Bülbülü Öldürmek kitabini cok begenmistim. Bu kitap ona nazaran biraz daha yavan gibi geldi.Çoook severim ben o kitabı
Nisan ayında neyi okuyoruz liste dışında o halde :))Hoş geldiniz. Ortak okuma aylarında sadece o ayın kitabını okumuyoruz. Nisan ayına bekleriz efendim
Aaa tamam şimdi anladım çok özür dilerim ya yanlış anlamışım ben :)) tamam ben de katılıyorum sizlere bu arada Kafka'nın neredeyse tüm romanlarını okudum dönüşüm harikaydı kesinlikle okumalısın :))Hoşgeldin aramıza
Kısa bir açıklama geçeyim, kızlar da yazmış zaten gerçi ama yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ayda 1 kitap okumuyoruz tabi ki deOkuduğumuz kitapları bildirdiğimiz topiği incelediğinde daha iyi anlaşılırız
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ulusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/page-47
Ortak okuma topiğimiz de önceden belirliyoruz hangi kitapları okuyacağımızı. Hatta bu sene her ay farklı bir tarz olsun dedik, öyle olunca da görmüş olduğun liste çıktı ortaya. Mesela Nisan ayında "Bayan Peregreine'ın Tuhaf Çocukları" serisi okunacak. Toplam 3 kitaptan oluşuyor. Onun dışında kendi kütüphanenden okumak istediklerini de okuyorsun tabi ki.
Bu ay ki 1Q84 ortak okuması şu şekilde gelişti mesela. Bir grup arkadaşımızda bu kitap vardı, ancak kitap 1200 küsür sayfa olduğu için cesaret edemiyorduk, burda birbirimizi motive ettik ve kitabı okumaya karar verdik.
Veya mesela ben diyorum ki "Franz Kafka - Dönüşüm " var elimde onu okuyacağım, bana katılmak isteyen var mı" diyorum, birileri de çıkıp ben katılrıım derse ortak okuma oluyor, demezse tek başıma okuyorum.
Şimdilik bu kadar, umarız keyif alırsın bizimle kitap okumaktan
Aaa tamam şimdi anladım çok özür dilerim ya yanlış anlamışım ben :)) tamam ben de katılıyorum sizlere bu arada Kafka'nın neredeyse tüm romanlarını okudum dönüşüm harikaydı kesinlikle okumalısın :))
zorba (sanırım 4 kişiyiz)Nisan ayında neyi okuyoruz liste dışında o halde :))
Yarın çıktığımda bunlar arasından birine karar veriyim bir de ayrı olarak Saatleri Ayarlama Enstitüsine bakıyım o zaman :))zorba (sanırım 4 kişiyiz)
algernon'a çiçekler (sanırım 4 kişiyiz yine)
bitiremeyenler tehlikeli oyunlara devam edecek
ve bayan peregrine de zaten nisanın ana ortak okuma kitabı
bunun dışında anlık gelişen durumlar olabilir
sapiens var mesela bir çoğumuzda, ona ne zaman sıra gelir bilemedim
Neden ?
Sordugunuz icin tesekkur ederim kizlar. Yapilan bir hareket cok agirima gitti! Canim cok sıkkındı. Hala da moralsizim. Hicbirsey de okumak istemiyor canim. Belki cerez birseyler okumaliyim.Hayırdır canım noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?