Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sıkma canını. Her şey hallolur, inan kendini üzdüğüne değmez. Bazı şeyler düğünden sonraya kalsa da önemli değil. Sen o güzel güne odaklan

Haruki Murakami - 1Q84 yerinde sayıyor.

yeni kitabım; 99 sayfada Migren ve Baş Ağrısı ( Prof. Dr. F. Cankat TULUNAY Söyleşi: Didem Ünsal)

Bu kitabı 7-8 sene önce okudum. Normalde bir kitabı ikinci kere okumuşluğum yoktur ama bu başvuru / kaynak kitap tarzı olduğu için geçen hafta da migren beni yorduğu için belki bir ipucu , çözüm vs yakalarım diye tekrardan okuyayım dedim.

Ne güzel demiş şair :

"Yollar ne kadar güzel olsa
Gece ne kadar serin olsa
Beden yorulur
Baş ağrısı yorulmaz

..."
Orhan Veli KANIK

Cicoretti sıkıntın her neyse geçmesini dilerim. Gerçi bazı şeyler geçmiyor; alışıyorsun, yok sayıyorsun, sindirmeye çalışıyorsun.

Son düzenleme:

Her şey tam olmak zorunda değil. Zamanla evle ilgili işler oturur. kendini de çok yorma her şeyi mükemmel yapıcam diye. Temel ihtiyaçları gider. Gerisini sonra rahat kafayla da yaparsın. Kolay gelsin :)

Merhaba, bir kaç sayfa geri gidip okudum, başlığı, sadece okuduğumuz kitapları mı yazıyoruz yoksa kitaba dair yorum da yapabiliyor muyuz? (ilk sayfada cevabı varmış :) )
-Hangi internet sitelerinden memnunsunuz kitap alışverişinde, hızlı gönderim yapan ve bol seçenek olan siteler varsa tavsiye edebilir misiniz? En son D&R'dan alışveriş yaptım, bir ay oldu hala yollanacak kitaplarım var.
-Kurgu olmayan kitap önerilerinde bulunabilir misiniz? Her türlü konuda olabilir.
-Yabancı romanların farklı çevirilerinden (farklı çevirmen, farklı yayınevi) hangilerinden memnunsunuz ve tavsiye edersiniz?

Benim de en son okuyup bitirdiğim kitap Opera'daki Hayalet (Gaston Leroux), ancak ben beğenmedim, hikaye biraz fazla Türk filmi tadı verdi.
Şu an 1984 (George Orwell) ve İmkansızın Şarkısı'na (Haruki Murakami) aynı anda başladım, bakalım ilk hangisi kendine çekerse önce onu bitireceğim.

Ben bu konularda biraz romantiğim
Her şey tam olmasa da olur, evlendikten sonra da el ele halledilir bir kısmı
Ama tabi yaşarken böyle hissesemiyo insan, sinir küpü oluyo :)
Kendini çok yıpratmamaya çalış canım, her şey gönlünce olsun inşallah

Öncelikle hoş gelmişsin
Biz özellikle klasiklerde iş bankası yayınlarını çok seviyoruz
Onun dışında can, yapıkredi ve iletişim de oldukça iyidir
Kitapları da çoğunlukla kitapyurdunda alıyoruz
Bazen uzattığı oluyo ama genelde sorunsuz

Canim .ins sorunlar devam etmez bugunle kalmistir.
Ayni.sekilde bende sairini bilmedigim.siirleri saptadim

İnşallah kuzum
Cesmiciğim çalışıyor muydun sen? Neden kötü?
Ben sevda sözlerini unutmuşum ya. Şimdi aklıma geldi.

Beraber çalıştığım arkadaş doğum iznine çıktı, 2 aydır yalnız çalışıyorum ofiste ve bazen gerçekten çok üzerime geliyorlar. Herkes her işi hallolsun istiyor yetişemeyince de patlıyorum işte.
Bugün kendimi şartladım da geldim, ne olursa olsun kimse üzemeyecek beni. Zorla da olsa bugünü güzel birgün yapacağım kendime

5 ay oldu ben evleneli, seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama inan herşey bittiğinde neden kendimi üzmüşüm diyeceksin. Ki bunu koltuk rengi için 3 gün ağlamış insan söylüyor Sonunda ışık açısı yüzünden koltuğun rengi fotoğrafta yanlış çıkmış onu anladım da sustum, yoksa 3 gün daha ağlardım
@_meLinDa_ ya katılıyorum. Sonradan beraber yapmak da çok keyifli oluyor. Ki ev ihtiyaçları hiç bitmiyor zaten. Sen düğün gününe, sevdiğin adama yoğunlaş. Mümkünse tesisat problemlerini hallet. Mobilyaları doğru yeri bulduktan sonra maksimum 3 hafta sürüyor temin etmesi.
Sonradan geçmişe dönüp baktığında aman ne ufak şeyleri dert etmişim, bitmiş gitmiş, iyi ki de evlenmişim diyeceksin umuyorum ki

Laf yetiştirmem bittiğine göre günaydın diyebilirim

Dün akşam sevgili __giz__ ciğimle ortak karar olarak Stefan Zweig - Mürebbiye kitabına başladık İlk öyküyü okudum dün gece yatmadan. Tadını çıkartarak okumaya devam
İşyeri kitabım olarak da neyse ki e-pub olarak buldum ve ben de Algernon'a Çiçekleri okuyabileceğim.
Bugün başlarım diye umuyorum. Çok yoğun işlerim olmayacak gibi duruyor, değişmez inşallah

Günaydın başkuşlar.
1q84 devam :)

kızlar bugün nar ağacı kitabını aldım yorumlara baktım herkes olumlu yorumlar yapmış yazarı Nazan Bekiroglu hemen başlayıp yorumları yazacam :)
Merhaba hoşgeldiniz. Konuda yenisiniz. İlk sayfayı okumanızı rica edeceğim. Keyifli okumalar.

Kızların dediği gibi. Herşey mükemmel olmasada olur, zamanla alınır. Şimdi aceleyle kötü kararlarda verebilirsiz sanıım. Mutluluklar

Birinci sayfayada ki kurallara uymanız dileğiyle hoşgeldiniz

-Kitapyurdundan yapıyorum genelde. Hediye paketi olmadığı zaman sitede yazdığı g,b, 1 2 iş gününde teslim oluyor.
-Çeviri olarak iş bankasını tercih ediyoruz genelde.
-George orwell - hayvan çiftliğini tavsiye ederim

Ben daha başlamadım, keyifle okuyacağımıza eminim.

Günlerin köpüğü okuyorum, çok farklı bir dili ve acayip bi kafası var sevdim
Çok da hızlı ilerliyor, 100. Sayfaya geldim bile

O zaman boş boş yürü dışarıda. Hava da güzel oh mis.
Bebeği bırakabilse idim gelirdim ben de yanına

Sıkma canını. Her şey hallolur, inan kendini üzdüğüne değmez. Bazı şeyler düğünden sonraya kalsa da önemli değil. Sen o güzel güne odaklan

Her şey tam olmak zorunda değil. Zamanla evle ilgili işler oturur. kendini de çok yorma her şeyi mükemmel yapıcam diye. Temel ihtiyaçları gider. Gerisini sonra rahat kafayla da yaparsın. Kolay gelsin :)

Tesekkur ederim kizlar. Biraz daha sukunete davet ettim kendimi en kotu yer yataginda yatariz ))) insan bazen aksiliklere konsantre olup kendi kendini doldurusa getiriyor sanirim . Iyi ki varsiniz. Iyi ki burayi bulmusum.
Topigi bu konuyla mesgul ettigim icin de herkesden ozur dilerim. Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…