- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.221
Mobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum.@Ruhimucerret @Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))
Mobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum.@Ruhimucerret @Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))
Ben bu konularda biraz romantiğimMobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum.@Ruhimucerret @Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))
Öncelikle hoş gelmişsinMerhaba, bir kaç sayfa geri gidip okudum, başlığı, sadece okuduğumuz kitapları mı yazıyoruz yoksa kitaba dair yorum da yapabiliyor muyuz? (ilk sayfada cevabı varmış :) )
-Hangi internet sitelerinden memnunsunuz kitap alışverişinde, hızlı gönderim yapan ve bol seçenek olan siteler varsa tavsiye edebilir misiniz? En son D&R'dan alışveriş yaptım, bir ay oldu hala yollanacak kitaplarım var.
-Kurgu olmayan kitap önerilerinde bulunabilir misiniz? Her türlü konuda olabilir.
-Yabancı romanların farklı çevirilerinden (farklı çevirmen, farklı yayınevi) hangilerinden memnunsunuz ve tavsiye edersiniz?
Benim de en son okuyup bitirdiğim kitap Opera'daki Hayalet (Gaston Leroux), ancak ben beğenmedim, hikaye biraz fazla Türk filmi tadı verdi.
Şu an 1984 (George Orwell) ve İmkansızın Şarkısı'na (Haruki Murakami) aynı anda başladım, bakalım ilk hangisi kendine çekerse önce onu bitireceğim.
Canim .ins sorunlar devam etmez bugunle kalmistir.
Ayni.sekilde bende sairini bilmedigim.siirleri saptadim
Cesmiciğim çalışıyor muydun sen? Neden kötü?
Ben sevda sözlerini unutmuşum ya. Şimdi aklıma geldi.
Merhaba hoşgeldiniz. Konuda yenisiniz. İlk sayfayı okumanızı rica edeceğim. Keyifli okumalar.kızlar bugün nar ağacı kitabını aldım yorumlara baktım herkes olumlu yorumlar yapmış yazarı Nazan Bekiroglu hemen başlayıp yorumları yazacam :)
Kızların dediği gibi. Herşey mükemmel olmasada olur, zamanla alınır. Şimdi aceleyle kötü kararlarda verebilirsiz sanıım. MutluluklarMobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum.@Ruhimucerret @Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))
Merhaba, bir kaç sayfa geri gidip okudum, başlığı, sadece okuduğumuz kitapları mı yazıyoruz yoksa kitaba dair yorum da yapabiliyor muyuz? (ilk sayfada cevabı varmış :) )
-Hangi internet sitelerinden memnunsunuz kitap alışverişinde, hızlı gönderim yapan ve bol seçenek olan siteler varsa tavsiye edebilir misiniz? En son D&R'dan alışveriş yaptım, bir ay oldu hala yollanacak kitaplarım var.
-Kurgu olmayan kitap önerilerinde bulunabilir misiniz? Her türlü konuda olabilir.
-Yabancı romanların farklı çevirilerinden (farklı çevirmen, farklı yayınevi) hangilerinden memnunsunuz ve tavsiye edersiniz?
Benim de en son okuyup bitirdiğim kitap Opera'daki Hayalet (Gaston Leroux), ancak ben beğenmedim, hikaye biraz fazla Türk filmi tadı verdi.
Şu an 1984 (George Orwell) ve İmkansızın Şarkısı'na (Haruki Murakami) aynı anda başladım, bakalım ilk hangisi kendine çekerse önce onu bitireceğim.
Kitabın fotosu var mı donukpudra merak ettim de :))Gunaydinlar
Dun elime kitap alamadim...
Ani bir kararla Sanzelize Duun Salonunu okumaya karar verdim.ise gelirken attim cantama. Bakalim ara ara okumaya calisacagim
Laf yetiştirmem bittiğine göre günaydın diyebilirim
Dün akşam sevgili__giz__ ciğimle ortak karar olarak Stefan Zweig - Mürebbiye kitabına başladık İlk öyküyü okudum dün gece yatmadan. Tadını çıkartarak okumaya devam
İşyeri kitabım olarak da neyse ki e-pub olarak buldum ve ben de Algernon'a Çiçekleri okuyabileceğim.
Bugün başlarım diye umuyorum. Çok yoğun işlerim olmayacak gibi duruyor, değişmez inşallah
Biz fidanlarımızı Orman Bölge Müdürlüğü'nden almıştık. Bahçelerinden seçmiştik fidanları. Çok uyguna geliyor, internetten alınca 2 katından fazla ödeyecektik. Sen de vaktin olunca gezin istersen. Kışın çam fidanı oluyor sadece, ama bu aylarda meyve fidanları da vardır. Çeşit çeşit, ne güzel.
Kitap ayracı da şahane fikir. Onu da geçen ay 1.yaş gününde dağıttık. :)
Günlerin köpüğü okuyorum, çok farklı bir dili ve acayip bi kafası var sevdim
Çok da hızlı ilerliyor, 100. Sayfaya geldim bile
Hayırdır?
O zaman boş boş yürü dışarıda. Hava da güzel oh mis.
Bebeği bırakabilse idim gelirdim ben de yanına
Sıkma canını. Her şey hallolur, inan kendini üzdüğüne değmez. Bazı şeyler düğünden sonraya kalsa da önemli değil. Sen o güzel güne odaklan
Haruki Murakami - 1Q84 yerinde sayıyor.
yeni kitabım; 99 sayfada Migren ve Baş Ağrısı ( Prof. Dr. F. Cankat TULUNAY Söyleşi: Didem Ünsal)
Bu kitabı 7-8 sene önce okudum. Normalde bir kitabı ikinci kere okumuşluğum yoktur ama bu başvuru / kaynak kitap tarzı olduğu için geçen hafta da migren beni yorduğu için belki bir ipucu , çözüm vs yakalarım diye tekrardan okuyayım dedim.
Ne güzel demiş şair :
"Yollar ne kadar güzel olsa
Gece ne kadar serin olsa
Beden yorulur
Baş ağrısı yorulmaz
..."
Orhan Veli KANIK
Cicoretti sıkıntın her neyse geçmesini dilerim. Gerçi bazı şeyler geçmiyor; alışıyorsun, yok sayıyorsun, sindirmeye çalışıyorsun.
Her şey tam olmak zorunda değil. Zamanla evle ilgili işler oturur. kendini de çok yorma her şeyi mükemmel yapıcam diye. Temel ihtiyaçları gider. Gerisini sonra rahat kafayla da yaparsın. Kolay gelsin :)
Ben bu konularda biraz romantiğim
Her şey tam olmasa da olur, evlendikten sonra da el ele halledilir bir kısmı
Ama tabi yaşarken böyle hissesemiyo insan, sinir küpü oluyo :)
Kendini çok yıpratmamaya çalış canım, her şey gönlünce olsun inşallah
İnşallah kuzum
Beraber çalıştığım arkadaş doğum iznine çıktı, 2 aydır yalnız çalışıyorum ofiste ve bazen gerçekten çok üzerime geliyorlar. Herkes her işi hallolsun istiyor yetişemeyince de patlıyorum işte.
Bugün kendimi şartladım da geldim, ne olursa olsun kimse üzemeyecek beni. Zorla da olsa bugünü güzel birgün yapacağım kendime
5 ay oldu ben evleneli, seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama inan herşey bittiğinde neden kendimi üzmüşüm diyeceksin. Ki bunu koltuk rengi için 3 gün ağlamış insan söylüyorSonunda ışık açısı yüzünden koltuğun rengi fotoğrafta yanlış çıkmış onu anladım da sustum, yoksa 3 gün daha ağlardım
@_meLinDa_ ya katılıyorum. Sonradan beraber yapmak da çok keyifli oluyor. Ki ev ihtiyaçları hiç bitmiyor zaten. Sen düğün gününe, sevdiğin adama yoğunlaş. Mümkünse tesisat problemlerini hallet. Mobilyaları doğru yeri bulduktan sonra maksimum 3 hafta sürüyor temin etmesi.
Sonradan geçmişe dönüp baktığında aman ne ufak şeyleri dert etmişim, bitmiş gitmiş, iyi ki de evlenmişim diyeceksin umuyorum ki
Tesekkur ederim kizlar. Biraz daha sukunete davet ettim kendimi en kotu yer yataginda yatarizGünaydın başkuşlar.
1q84 devam :)
Merhaba hoşgeldiniz. Konuda yenisiniz. İlk sayfayı okumanızı rica edeceğim. Keyifli okumalar.
Kızların dediği gibi. Herşey mükemmel olmasada olur, zamanla alınır. Şimdi aceleyle kötü kararlarda verebilirsiz sanıım. Mutluluklar
Birinci sayfayada ki kurallara uymanız dileğiyle hoşgeldiniz
-Kitapyurdundan yapıyorum genelde. Hediye paketi olmadığı zaman sitede yazdığı g,b, 1 2 iş gününde teslim oluyor.
-Çeviri olarak iş bankasını tercih ediyoruz genelde.
-George orwell - hayvan çiftliğini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?