Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar

Dün hiç kitap okuyamadım Ciddi anlamda hem de hiç
İş çok yoğun geçti, boş olduğum zamanlarda da kafamı toplayıp Algernon'a Çiçekler'e başlayamadım. Akşam da dışarda işlerimiz vardı, sonra biraz dizi izle derken Mürebbiye'yi elime aldım ama 3-5 sayfa sonra gözler kapanmaya başlayınca bıraktım.
Gerçekten artık bu haftanın bitmesine ve haftasonunun gelmesine ihtiyacım var Çünküüü canım minerva1988 ve @_amelia_ ile küçük bir görüşmemiz olacak yarın

Günaydın,

Biz 202. Syf
Mürebbiye 19. Syf.

Şimdi çayımı içerken bir saat okumak istiyorum. Biz'in son 50 sayfası, onu bitirip kalkarım, temizlik ve pasta-çörek olaylarına girmem lazım, akşama misafirimiz var.

Ben ufaktan kaçayım, mutlu günleriniz olsun.

Günaydın Kızlar

İnce Memed 4 311. sayfadayım
Gizli Anların yolcusu 250. sayfadayım

Hafta sonu çocuktan kalan her fırsatta temizlik yapmayı planlıyorum çok okuyamam sanırım.

1q84 bitti şükürler olsun.
Haruki Murakaminin çok kaliteli bir dili varmış. ilk başta kitabın kalınlığı gözümü korkutsa da dilinin akıcılığını görünce korkumun yersiz olduğunu anladım.1. kitapta nasıl yani dediğim şeylerin cevabını 2. kitapta aldım.3. kitap ise daha devamı yok mu dedirtti bana daha olsa okunacak cinsten. bu arada kitabın arkasındaki ufak özet niteliğindeki açıklamaya kanmayın orası hiçbir şey ifade etmiyor. kitabın içinde harika çok ayrıntılı ve yaratıcı bir ütopya kurulmuş...

Hayırlı cumalar.
1q84 okumaya devam ediyorum.
Bugün geçenlerde başladığım Karatay Diyetiyle Yaşam Boyu Sağlık kitabını bitirdim. Martı tek kitaplak apatmış oldum
Şimdi de Karatay Diyetiyle Obezite ve Diyabete Çözüm Var kitabını okumaya başlıyorum.

Mezbaha 5 bitti. Kitap güzeldi ama sanırım benim beklentim çok büyük ve çok farklıydı, hafif bir hayal kırıklığım var yani. kitap hafif bilim kurgu türünde ama tam da emin olmadım çoğunlukla savaştan bahsediyor, ve savaş karşıtı kitap, bazı yerlerinde çok anlamlı cümleler kurmuş, bazı yerlerinde acaba neden bunu yazmış diyorum. Ben açıkçası biraz bilim kurgu, biraz absürt ve biraz komik , belki biraz murat menteş tarzı bir kitap beklemiştim. kötü değildi iyiydi ama beklentimi karşılamadı. yine de yazarın diğer kitaplarını okumayı düşünüyorum Kedi Beşiği'inden büyük umutlarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…