- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.201
Algernona bende varım ama araya İnce Memed 4 alacağımBiz haftaya_asmunikal_ ve @PambukPrensess ile algernon a çiçekler e başlayacağız
@N-A-R sende de var di mi bu kitap, okudun mu okumadıysan takılsana bize
Algernon çabuk biter diye düşünüyorum o sebeple haftaya ya da sonraki hafta zorba okuyabiliriz
minerva gibi olunBen bulsumuyorim basganim ne derse o
Hangi zweig mis o bakimO zaman akşama yepyeni bir Zweig macerasında görüşmek üzere
merhaba kızlar
ince memed 4 sayfa 494 deyim bugün bitirmeye çalışacağım. çok alıştım karakterlere (uzun sürünce okuması :) ) hayatımın bir parçası gibi oldular, bitince neler hissedeceğim diye merak içindeyim.
sevgiler
Hangi zweig mis o bakim
Selam herkese birkac gun kitap okumayacagim. Kafam cok dolu, cok gerginim. O yuzden bos beles islerle oyalamayi dusunuyorum kendimi. Elimde polisiye filan olsaydi belki okurdum. Nisan ayinda insallah eski okuma seviyeme ulasirim. Hepinize sevgiler kizlar.
Selam herkese birkac gun kitap okumayacagim. Kafam cok dolu, cok gerginim. O yuzden bos beles islerle oyalamayi dusunuyorum kendimi. Elimde polisiye filan olsaydi belki okurdum. Nisan ayinda insallah eski okuma seviyeme ulasirim. Hepinize sevgiler kizlar.
Canim .ins sorunlar devam etmez bugunle kalmistir.Berbat Ötesi bir gün geçirdim.
Neyse ki bir ara herkese herşeye küsüp kendi kabuğuma çekildim. O ara Cemal Süreya iyi geldi bana, en azından taşmadım, içime attım yine kızgınlığımı..
Uzun lafın kısası, Sevda Sözleri bitti. Hala en favori şiirim Üvercinka ama yanına da bir sürü şiir ekleyebildim kitap sayesinde. Hatta beğenerek dinlediğim bazı şiirlerin şairini bilmiyormuşum öğrendim
Berbat Ötesi bir gün geçirdim.
Neyse ki bir ara herkese herşeye küsüp kendi kabuğuma çekildim. O ara Cemal Süreya iyi geldi bana, en azından taşmadım, içime attım yine kızgınlığımı..
Uzun lafın kısası, Sevda Sözleri bitti. Hala en favori şiirim Üvercinka ama yanına da bir sürü şiir ekleyebildim kitap sayesinde. Hatta beğenerek dinlediğim bazı şiirlerin şairini bilmiyormuşum öğrendim
Algernon a çiçekler okuyacak arkadaşlarım,
Hangi yayınevinden bu? Kitapyurdunda bulamadım
Ben bugün zorba ve algernon çicekleri kitapyurdundan sipariş verdim kolidor yayın evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?