Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Algernona bende varım ama araya İnce Memed 4 alacağım
Bildirimde yapayım Kamelyalı Kadın sf 90 dayım

Canım sana hayırlı olsun diyemedim sanırım.
Allah tamamına erdirsin:)

İnce memedi evde unuttum
505 te kaldım dün gece.Mesaiden sonra eve gidince pek okuyamadım.
İşler sakin olursa Cinder'da ilerlemeyi düşünüyorum:)

Neseli ,huzurlu gunler kızlar
Ayşe kulin -bir varmış bir yokmuş kitabini bitirdim.belki okumussunuzdur ben okumaya cok ara verdigim icin geriden geliyorum ama okumayan varsa mutlaka tavsiye ederim.eskiden dergilerde yazdigi ilginc insan hikayelerinin toplandigi bir kitap.hatta bazilari duyulmus taninmis kisiler.

Simdi bir benzeri olan ayse kulin -bir yokmus bir varmis kitabina basladim.

Yazim icin kusura bakmayin ,klavyeyi bir turlu ayarlayamadim..

Herkese musmutlu gunler

Hayırdır?

O zaman boş boş yürü dışarıda. Hava da güzel oh mis.
Bebeği bırakabilse idim gelirdim ben de yanına

Algernon a çiçekler okuyacak arkadaşlarım,
Hangi yayınevinden bu? Kitapyurdunda bulamadım

Berbat Ötesi bir gün geçirdim.
Neyse ki bir ara herkese herşeye küsüp kendi kabuğuma çekildim. O ara Cemal Süreya iyi geldi bana, en azından taşmadım, içime attım yine kızgınlığımı..
Uzun lafın kısası, Sevda Sözleri bitti. Hala en favori şiirim Üvercinka ama yanına da bir sürü şiir ekleyebildim kitap sayesinde. Hatta beğenerek dinlediğim bazı şiirlerin şairini bilmiyormuşum öğrendim

Canim .ins sorunlar devam etmez bugunle kalmistir.
Ayni.sekilde bende sairini bilmedigim.siirleri saptadim

Cesmiciğim çalışıyor muydun sen? Neden kötü?
Ben sevda sözlerini unutmuşum ya. Şimdi aklıma geldi.

Mobilyaci da vaadini yerine getirmedi. ben 19 Mayis'ta evlenecegim insallah, suan ortada hicbirsey yok. O kadar hafta gezdik begendik adam yaparim dedigini yapmadi. 3 aydir oyaladi durdu bizi. Bugun tekrardan mobilya bakmak zorunda kaldim. Sozunde durmayan insanlarin gecerli bir bahanesi olmayinca bir turlu kabul edemiyorum. @Ruhimucerret Skosnob evlilik hazirliklari gercekten cok zormus. Daha tesisatcinin isini yarim birakip kacmasini saymiyorum bile ay saka gibi. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…