Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Allah kolaylık versin. Bende aynı telaşlar içindeyim. Kendini rahat bırakmadıkça olmuyor bu işler. Herkes öle diyor bak. Elbet o gün gelecek geçecek her şey bir şekilde hallolacak bunaltıp strese girmenin faydası yok. İnş kolaylıkla geçer gider sizin için bu süreç.

Merhaba
Yaşar Kemal Yolda bitti
Kısa öykülerden oluşan bi kitaptı
Hepsi çok içe dokunan öykülerdi
Özellikle Beyaz Pantolon ve Yeşil Kertenkele beni benden aldı

Marquez- Bir Kaçırılma Öyküsü'ne başlayacağım
En beğendiğim yabancı yazarlardandır, bakalım pablo escobar ı nasıl anlatmış

1q84 3. kitaba geçtim. Yarın 3. kitabı bitiremezsem mart ayını sıfır kitapla kapatmış olacağım.

Bizim düğün tarihi belli olduktan donra ilk iş balayını ondan sonra da beyaz eşyaları aldık.Düğüne 1 aydan az vardı adam beyaz eşyalar yok dedi.Bir iki hafta da öyle bekletti.Derken kavga dövüş paramızı geri aldık ama sonra o paraya beyaz eşya bulamadık:)Doğal olarak ev yerleşemedi falan.Evlendiğimizde halılarımız yoktu:)))1 buçuk yıl oldu hala eksikler var:)Bunlar için stres yapma.Sen ne kadar rahat olursan o kadar keyif alırsın.Her şeyi geçtim bugünlerin bir daha geri gelmeyecek.

Iyi aksamlar kizlar
Ayse kulin -bir yokmus bir varmis kitabi bitti.kesinlikle tavsiye ederim .
Bir varmis bir yokmus kitabinda anlattigi kisa kisa hayat hikayelerinden esinlenerek yazmis bu kitabi .cok guzel ...
Bildirim sayfasina ayrica yazmiyorum cunku iki kitabi birarada basilmis.

Sanirim ayse kulin-gece seslerine baslayacagim ...
Herkese huzurlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…