Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Güzel tercihler. Sen serinin ilk kitabını okumuş muydun?

Günaydın
Yeni kitabım
Dostoyevski
Yeraltından Notlar

Benim de nisan ayı hedefim:

Bayan Pregreinenin Tuhaf Çocukları
Tatar Çölü
Ağrı Dağı Efsanesi
Sineklerin Tanrısı
Sapiens i bitirmek

günaydın kızlar
dün hiç okuyamadım Mart ayı 3 kitapla bitti. uzuuun zamandır beklediğim sınavım geldi, istediğim gibi okuyamam artık 1.5 ay gibi bir süre. yine de burdan kopmak istemiyorum. az kitap çok ders şeklinde gidicem artık. mutlu haftasonları dilerim hepinize. sevgiler

Dorian Gray in portresini okuyanlar hangi yayınevinden okudunuz acaba?

Nasıldı peki?
Ben ilk kitabı beğenirsem 2 ve 3 ü alıcam diyorum çünkü

Kurgusu güzel aslında, sürüklüyor da. ama müthiş bir edebi değeri var diyemem. Ama kendi adıma ikinci ve üçüncü kitapları merak ettirtti bana.
İlk kitabın filmi de çıktı zaten, roller güzel oturmuş. Ama biraz değiştirmişler kitaptan. Okuduktan sonra izleseniz iyi olur diyemiyorum yani

Günaydın Hanımlar,
Hava mis gibi, çok güzel bir cumartesi. Azıcık spor yapmayı planlıyorum leslie sansone videoları ile. Bu arada bir süredir diyetteyim sağlık sorunlarım sebebiyle. Bu sayede 4 kg kadar verdim. Hoşuma gitti bu iş. bir 4-5 daha vermeyi planlıyorum. Evet yeri değil ama yazmak istedim işte :)
Kitap olarak tehlikeli oyunlar 150deyim hala. Bugün ilerlerim diye düşünüyorum. Çünkü ilgimi çekmeye başladı bayağı. Ama haftaiçi elime alıp okuyamadım.
Mart bildirimimi de yaptım. Eh işte stefan zweig sağolsun ben de 5i bulmuşum. Zorbayı aldım. Tehlikeli oyunlar bitince başlayacağım.
Ben de 2 aydır düzenli bildirim yaptığıma göre baykuş olabiliyor muyum artık _asmunikal_ ? :)

Kolay gelsin canım ne sınavı?

Ben de öyle tahmin etmiştim. Teşekkür ediyorum

Kızlar merhaba

Ben eski kk kızlarındandım ama şu bu derken yeni üyelik açmak durumunda kaldım, neyse konumuz o değil

Eğer yeriniz varsa bende topiğe katılmak isterim

Kitap okumaya bayılırım yorumlar yaptığım bir bookstagram hesabım da var

Günlük bildirim olayına ne derece yetişirim bilemiyorum, öğretmenim gündüzleri ve soru hazırlamam gereken akşam saatlerinde pek giremem sanırım

Ama olsun, her halinle kabulümüzsün derseniz size katılabilirim

Günaydın
Yeni kitabım
Dostoyevski
Yeraltından Notlar

Benim de nisan ayı hedefim:

Bayan Pregreinenin Tuhaf Çocukları
Tatar Çölü
Ağrı Dağı Efsanesi
Sineklerin Tanrısı
Sapiens i bitirmek

Bayan P.'nin Tuhaf çocukları tur kitabımızdı bitirene kadar canım çıkmıştı

siz beğendiniz mi

Bayan P.'nin Tuhaf çocukları tur kitabımızdı bitirene kadar canım çıkmıştı

siz beğendiniz mi

Hoş geldiniz.
Başkan ve başkan yardımcılarımız gelir bilgi verir size.
Bayılırım kitapseverlere.

Daha okumadım, bu ay okumayı planlıyorum

Hoşgeldin
Başgan ben oluyorum
Her gün bilidirm yapmana gerek yok, arayı çok uzatma yeter, daimi olursun inşallah, kapımız herkese açık
Buraya okuduğun kitap hakkında bildirim yaparsın fırsat buldukça, istersen yorum da yaparsın
Bi süre okuyamayacaksan neden okuyamayacağını bildirirsen seni çıkarmayız listeden
Okuduğun kitabı bitirince de ayrı bir bildirim sayfamız var, oraya bildirim yaparsın (telden yazıyorum linki kopyalayamadım)
Ay sonu selin arkadaşım liste yapıyor kaç kitap bitirdiğimize dair
Amelia arkadaşımız da 2 ay düzenli gelenleri baykuş yapıyor
Bir de 2017 yılı için kaç kitap okuma hedefin varsa onu da söylersen listeye ekler
Tekrar hoşgeldin

merhaba kızlar uzunca bir aradan sonra okuyamama hastalığımı dün gece kırdım tabi okuyamadığım için burayada takılmıyodum çünkü anlatacak bişeyim olmuyodu..

aslında hiç okumadım değil ama günlük 10-20 sayfa ya okumak demiyorum ben maalesef...

1q84 kitabında 820 deyim martta bitirmek nasip olmadı ama az kaldı kendimden umutluyum günlük 100 sayfayla 4 günde biter inşallah...

Selinim listecibaşım
Yeni gelen arkadaşlardan, mart ayı okuduklarını yazanlardan, buraya gelmeden önce bitirmiş olduğu kitapları yazan vardı, ona dikkat edelim listecibaşım
Buraya geldikten sonraki kitaplarını sayalım, haksızlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…