Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

tamam canım liste hazırlarken dikkat ederim

merhaba başgan

mart ayından geçti artık nisan ayı için bitirdiklerimi yazarım umarım

bildirim sayfası olayı muhteşem olur ama en çok yorum yapacak olmama sevindim

2017 için hedefim de 100 inşallah. 2016 da 102 yaptım ama ne olur ne olmaz 100 kalsın

Maşallah.
Ne tür kitaplar okuyorsun? Favori kitapların neler?

Maşallah.
Ne tür kitaplar okuyorsun? Favori kitapların neler?

genellikle Türk- yabancı romantik komedi okumayı seviyorum. şu sıralar fantastik takılıyorum sanırım

en sevdiğim iki kitap var neredeyse sabah akşam açar biraz bakarım; İki Yabancı Olmadan Önce ve Gün Işığım

Çok güzel vermişsin canım ben de 4 yıldır 4 kilo vericem :)) geçmiş olsun inşallah önemli biseyim yoktur

Hoşgeldin branş nedir ?

Iyi aksamlar kizlar
Ayse kulin -gece sesleri 237.sayfa
Cok guzel ama cok fazla carpik iliskiler ve cok fazla yorelere ait insanlar icin genellemeler var.Ama cok merak uyandirici bir kitap .
Herkese guzelliklerle dolu aksamlar ...

Merhaba kızlar
Huzursuzluk okumaya devam ediyorum. Son 30 sayfam. Belki bitiririm. Bugün hastayım biraz. Gün boyu yattım.
Bu ay ki ortak okumaya sanırım katılamayacağım. Çünkü kitapları edinemedim. Ama yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım
Hepinizi öperim

Kitap belirleyip ortak okuma mı yapılıyor

Kitap belirleyip ortak okuma mı yapılıyor

Evet.
Bir ortak okuma topiğimiz var. Orada her ay farklı bir tür okuyoruz, kitapları kendimiz belirliyoruz. Ayrıca burada spontane de gelişiyor bazı ortak okumalar.
Mesela ben diyorum ki elimde sapiens var. Sen diyorsun ki onu ben de okumak istiyordum, haydi o zaman yarın başlayalalım diyoruz ve başlıyoruz gibi

Aaa çok güzelmiş bakınayım o topiğe de

İyi geceler kitap kurtları. İşten ayrıldım. Sıkıntılarım azaldı inşallah. Nisan ayında sınavım var o bitince yine hızlı bir ivme kazanacağım. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Sayfamız güzel ve güncel bir sayfadır. Keyifli zaman geçirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…