- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.321
tamam canım liste hazırlarken dikkat ederimSelinim listecibaşım
Yeni gelen arkadaşlardan, mart ayı okuduklarını yazanlardan, buraya gelmeden önce bitirmiş olduğu kitapları yazan vardı, ona dikkat edelim listecibaşım
Buraya geldikten sonraki kitaplarını sayalım, haksızlık olmasın
Hoşgeldin
Başgan ben oluyorum
Her gün bilidirm yapmana gerek yok, arayı çok uzatma yeter, daimi olursun inşallah, kapımız herkese açık
Buraya okuduğun kitap hakkında bildirim yaparsın fırsat buldukça, istersen yorum da yaparsın
Bi süre okuyamayacaksan neden okuyamayacağını bildirirsen seni çıkarmayız listeden
Okuduğun kitabı bitirince de ayrı bir bildirim sayfamız var, oraya bildirim yaparsın (telden yazıyorum linki kopyalayamadım)
Ay sonu selin arkadaşım liste yapıyor kaç kitap bitirdiğimize dair
Amelia arkadaşımız da 2 ay düzenli gelenleri baykuş yapıyor
Bir de 2017 yılı için kaç kitap okuma hedefin varsa onu da söylersen listeye ekler
Tekrar hoşgeldin
merhaba başgan
mart ayından geçti artık nisan ayı için bitirdiklerimi yazarım umarım
bildirim sayfası olayı muhteşem olur ama en çok yorum yapacak olmama sevindim
2017 için hedefim de 100 inşallah. 2016 da 102 yaptım ama ne olur ne olmaz 100 kalsın
Maşallah.
Ne tür kitaplar okuyorsun? Favori kitapların neler?
Çok güzel vermişsin canım ben de 4 yıldır 4 kilo vericem :)) geçmiş olsun inşallah önemli biseyim yokturGünaydın Hanımlar,
Hava mis gibi, çok güzel bir cumartesi. Azıcık spor yapmayı planlıyorum leslie sansone videoları ile. Bu arada bir süredir diyetteyim sağlık sorunlarım sebebiyle. Bu sayede 4 kg kadar verdim. Hoşuma gitti bu iş. bir 4-5 daha vermeyi planlıyorum. Evet yeri değil ama yazmak istedim işte :)
Kitap olarak tehlikeli oyunlar 150deyim hala. Bugün ilerlerim diye düşünüyorum. Çünkü ilgimi çekmeye başladı bayağı. Ama haftaiçi elime alıp okuyamadım.
Mart bildirimimi de yaptım. Eh işte stefan zweig sağolsun ben de 5i bulmuşum. Zorbayı aldım. Tehlikeli oyunlar bitince başlayacağım.
Ben de 2 aydır düzenli bildirim yaptığıma göre baykuş olabiliyor muyum artık_asmunikal_ ? :)
Hoşgeldin branş nedir ?Kızlar merhaba
Ben eski kk kızlarındandım ama şu bu derken yeni üyelik açmak durumunda kaldım, neyse konumuz o değil
Eğer yeriniz varsa bende topiğe katılmak isterim
Kitap okumaya bayılırım yorumlar yaptığım bir bookstagram hesabım da var
Günlük bildirim olayına ne derece yetişirim bilemiyorum, öğretmenim gündüzleri ve soru hazırlamam gereken akşam saatlerinde pek giremem sanırım
Ama olsun, her halinle kabulümüzsün derseniz size katılabilirim
Çok güzel vermişsin canım ben de 4 yıldır 4 kilo vericem :)) geçmiş olsun inşallah önemli biseyim yoktur
Merhaba kızlar
Huzursuzluk okumaya devam ediyorum. Son 30 sayfam. Belki bitiririm. Bugün hastayım biraz. Gün boyu yattım.
Bu ay ki ortak okumaya sanırım katılamayacağım. Çünkü kitapları edinemedim. Ama yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım
Hepinizi öperim
Kitap belirleyip ortak okuma mı yapılıyor
Evet.
Bir ortak okuma topiğimiz var. Orada her ay farklı bir tür okuyoruz, kitapları kendimiz belirliyoruz. Ayrıca burada spontane de gelişiyor bazı ortak okumalar.
Mesela ben diyorum ki elimde sapiens var. Sen diyorsun ki onu ben de okumak istiyordum, haydi o zaman yarın başlayalalım diyoruz ve başlıyoruz gibi
Evet....Kitap belirleyip ortak okuma mı yapılıyor
Evet....Kitap belirleyip ortak okuma mı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?