Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun diliyorum sana

Hakkında hayırlı olsun canım

M maviduvar1 ispanakliborek geçmiş olsun

Ruhi mücerret 36 dayım.Bundan sonra biraz kişisel gelişim kitabı okumam lazım.Terfi için bir sürece başlıyorum.En sevmediğim tür ama mecburum

Ruhi Mücerret ben

mutlu pazarlar kızlar
M maviduvar1 geçmiş olsun bende grip olmuşum hep havalardan
Skosnob inşallah olur terfi
bir civciv annesi hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim kızlar
Doktora gittim. iğne yaptırdım. Kendime elitim inşallah.
Oğlumu kıramadıpım için gezmeye gidiyoruz şimdi. Belki açık hava iyi gelir

Selam kızlar.
Dun hiç kitap okuyamadim misafirlerim vardı.

Şimdi kahvemi yaptım elime kitabımı aldım bakalım oğlum uyanmadan ne kadar okuyabilirsem.

Hasta olan arkadaşlara cook geçmiş olsun.
Yeni gelen kitap kurtlarımiz da hosgelmisler

Yekta Kopan,Bir De Baktım Yoksun
30. sayfa.

Ay işten güçten elime bugün hiç kitap alamadım

Şimdi yaptım kahvemi aldım elime kitabımı. Özgürlüğün Elli Tonu ilk iki kitap kadar iyi değil sanırım

Özgürlüğün Elli Tonu syf 35

Teşekkürler

Kızlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bitirdiğimiz kitapları yazdığımız topiğe ay sonu topluca girsek olur mu yoksa bittikçe mi yazmak zorundayız

Kızlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

Bitirdiğimiz kitapları yazdığımız topiğe ay sonu topluca girsek olur mu yoksa bittikçe mi yazmak zorundayız

Güncel takip açısından bitirdikçe yazmak çok daha sağlıklı, yanlış anlaşılmak istemem ama topluca ben bunları okudum diye yazılırsa gerçekten o ay içinde mi okundu daha önce mi takibi zor olur
Hepimiz bitirdiğimiz gibi yazıyoruz

çok teşekkür ederim

Ben de kalinkaselin i uğraştırmamak için topluca yazmaktan yanaydım. İyi oldu bunu gördüğüm. :)

Merhaba kızlar
Dün huzursuzluğu bitirdim ve kitaba bayıldım. Livaneli yine harikalar yaratmış. Işıd, ezidiler, mülteciler... bunları birleştirip ortaya Harika bir hikaye koymuş...
Yeni kitabım amin maalouf yüzüncü ad...

Hastaneye gidip iğne yaptırdım. İlaç vermedi doktor. Oğlumu kıramadıpım için şöyle bir gezinti yaptık... bakınız Facebook

Marquez Bir Kaçırılma Öyküsü'nü bıraktım
İlk kez bi kitabı anlamadığım için bıraktım, çok fena hissediyorum
Kolombiyalıların ard arda gelen daha kötüsü her seferinde farklı birini kullandıkları isimleri çok kafamı karıştırdı
Kim ne zaman kaçırıldı onun kocası kimdi başkan kim bilmem ne bi sürü soru, 100 sayfa ancak okudum 3 günde
Demek ki sadece seviyoruz diye yazarın her kitabını okuyamazmışız konuya da ilgi duymak gerekiyormuş

Narcos izlemiş miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…