- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.341
Merhaba kızlar
Huzursuzluk okumaya devam ediyorum. Son 30 sayfam. Belki bitiririm. Bugün hastayım biraz. Gün boyu yattım.
Bu ay ki ortak okumaya sanırım katılamayacağım. Çünkü kitapları edinemedim. Ama yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım
Hepinizi öperim
İyi geceler kitap kurtları. İşten ayrıldım. Sıkıntılarım azaldı inşallah. Nisan ayında sınavım var o bitince yine hızlı bir ivme kazanacağım. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Sayfamız güzel ve güncel bir sayfadır. Keyifli zaman geçirirsiniz
M maviduvar1ispanakliborek geçmiş olsun
Ruhi mücerret 36 dayım.Bundan sonra biraz kişisel gelişim kitabı okumam lazım.Terfi için bir sürece başlıyorum.En sevmediğim tür ama mecburum
Mutlu pazarlar, bol okumalar sevimli baykuşlarım
M maviduvar1 çok geçmiş olsun canım, havalar değişken tam hasta olmalık
bir civciv annesi hoşgeldin
Skosnob ben de kişisel gelişim hiç sevmem ama inşallah sen faydasını görürsün
teşekkür ederim ❤ gelir uzman yardımcılığı sınavı canım.Kolay gelsin canım ne sınavı?
mutlu pazarlar kızlar
M maviduvar1 geçmiş olsun bende grip olmuşum hep havalardan
Skosnob inşallah olur terfi
bir civciv annesi hoşgeldiniz
Mutlu pazarlar, bol okumalar sevimli baykuşlarım
M maviduvar1 çok geçmiş olsun canım, havalar değişken tam hasta olmalık
bir civciv annesi hoşgeldin
Skosnob ben de kişisel gelişim hiç sevmem ama inşallah sen faydasını görürsün
Çok teşekkür ederim kızlarmutlu pazarlar kızlar
M maviduvar1 geçmiş olsun bende grip olmuşum hep havalardan
Skosnob inşallah olur terfi
bir civciv annesi hoşgeldiniz
Selam kızlar.
Dun hiç kitap okuyamadim misafirlerim vardı.
Şimdi kahvemi yaptım elime kitabımı aldım bakalım oğlum uyanmadan ne kadar okuyabilirsem.
Hasta olan arkadaşlara cook geçmiş olsun.
Yeni gelen kitap kurtlarımiz da hosgelmisler
Yekta Kopan,Bir De Baktım Yoksun
30. sayfa.
Kızlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Bitirdiğimiz kitapları yazdığımız topiğe ay sonu topluca girsek olur mu yoksa bittikçe mi yazmak zorundayız
Güncel takip açısından bitirdikçe yazmak çok daha sağlıklı, yanlış anlaşılmak istemem ama topluca ben bunları okudum diye yazılırsa gerçekten o ay içinde mi okundu daha önce mi takibi zor olur
Hepimiz bitirdiğimiz gibi yazıyoruz
Güncel takip açısından bitirdikçe yazmak çok daha sağlıklı, yanlış anlaşılmak istemem ama topluca ben bunları okudum diye yazılırsa gerçekten o ay içinde mi okundu daha önce mi takibi zor olur
Hepimiz bitirdiğimiz gibi yazıyoruz
Marquez Bir Kaçırılma Öyküsü'nü bıraktım
İlk kez bi kitabı anlamadığım için bıraktım, çok fena hissediyorum
Kolombiyalıların ard arda gelen daha kötüsü her seferinde farklı birini kullandıkları isimleri çok kafamı karıştırdı
Kim ne zaman kaçırıldı onun kocası kimdi başkan kim bilmem ne bi sürü soru, 100 sayfa ancak okudum 3 günde
Demek ki sadece seviyoruz diye yazarın her kitabını okuyamazmışız konuya da ilgi duymak gerekiyormuş
izlemedimNarcos izlemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?