Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

izlemedim
eşim de dedi önce diziyi izle yoksa kitap çok karmaşık gelir diye ama
Yabancı dizi izleyemem şu ara çocuk + bebek altyazı takibini zorlaştırıyor
Sherlockcuğumu bile bitiremedim aylardır

Narcos şahane bir dizi. Bende de Marquez okuyamama sorunu var. Dizinin her sahnesini bilmeme ve konu ilgimi çekmesine rağmen alıp okumuyorum mesela. Senin için daha zor.
Fırsatın olursa tavsiye ederim dizisini

Merhaba
Bakele
Sayfa 61
5-6 sayfalık öykülerden oluşuyor. Bazı hikayeleri çok sevdim ve Emrah Serbes in Erken Kaybedenler kitabındaki hikayelere benzettim dilini
Sezgin kaymaz seviyorum. Bakele hikayesi baya face de dönmüştü

loliss kanki kitap escobar ı mı anlatıyo
Ben narcos çok sevmiştim
Kitaba büyük merak duydum iyi mi ama kankim anlamamışsa ben de anlamam muhtemelen

Eki Görüntüle 1976261 Nisan ayı okuma planım nasıl?
Ortak okuma kitaplarından sadece Bayan Pregreine nin birincisini edinebildim. Diğerlerini alabilirsem katılacağım.

Grange'in kitaplarına bayılıyorum sizdeki de çok iyiydi, hatırlıyorum.

Bayan P.'nin Tuhaf Çocukları bizim de tur kitabımızdı. Biraz yavan bulmuştum bem bitmek bilmemişti

Özgürlüğün Elli Tonu'nda 156'dayım. Git gide açılmaya başladı sanki kitap. Bugün okuyabilseydim biterdi ne güzel bende Kürk Mantolu Madonna'ya başlardım ama hayaller

Iyi aksamlar herkese
M maviduvar1 cok gecmis olsun ,cocukla hasta olmak gercekten zor umarim biran once iyilesirsin .
Yeni gelen arkadaslar hosgelmis ,burasi cok guzel .burada tanistigim arkadaslarim beni okuma konusunda cok tesvik etti .bebelerime ragmen tekrar duzenli okumaya basladim .

Ayse kulin-gece sesleri bitti .severek okudum ama cok akici olmasina ragmen klasiklerdeki yada klasik olabilecek kitaplardaki tadi bulamiyorum.sanki bir seyler yerine oturmamis gibi..
Mecbur yine ayse kulin -kopru kitabina basladim.27.sayfadayim.

Arka arkaya ayni yazari okumayi sevmiyorum fakat siparis ettigim kitaplarim gelmedi .bayan pigerenin tuhaf cocuklarinida siparis ettim.cocuklardan once kapip okuyabilirsem bende ortak okumaya katilmak istiyorum

Tehlikeli oyunlar s.212. Bayılmış bulunmaktayım kitaba. Adam çok farklı ya. İyi ki pes etmedim ilk 100 sayfada.
Nisan ayı için ilk hedefim tabiki tehlikeli oyunları bitirmek. Sonra zorba var ortak okuma olarak. Onun dışında sizin gibi liste yapamıyorum pek. Sıkılıyorum. Duruma göre karar vericem.
Miss peregrine i okumayı düşünmüyorum. Beni pek çekmiyor. İngilizcesi var elimde. Belki ingilizce kitap okumuş olmak için ona bakarım.
Ben artık baykuş olmak istiyorum duyun sesimi

Kesinlikle İngilizcesi daha akıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…