- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.641
şimdi gördümSon Ada bitti
Hikaye pek tanıdık geldi nedense
Sade anlatıma rağmen yer yer tekrara düşülmüş bence fakat bu kitabı sevmeme engel olmadı tabi
Algernon'a Çiçekler yeni kitabım
Ben çoktan sipariş verdim bile
Yarın çıkıyo hemen gelir inşallah
Romeo ve Juliet bitti. Hangi dilde olursa olsun bu satırların az-çok herkesi etkileyeceğine eminim
Üniversitede bu kitabı işlerken ağlamamak için kendimi sıkardım
bir de alıntı bırakayım...
"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan."
"He jests at scars that never felt a wound."
Sen aydınlatırsın geceyi :)
emeğine sağlık canımİlk üçe girenleri tebrik ederim
Yeni baykuşlar kalıcı olmanız dileğiyle,ispanakliborek M mambur nickelanjelo
canım benim çok teşekkür ederim .bu yoğunlukta kafayı yememek için daha çok okuyorum :))Seni okurken ben yoruldum kolaylıklar diliyorum
@_DaLiDa_ Umarım her şey yolunda gider her şey gönlünce olsun
nickelanjelo Bebisinin doğum günü kutlu olsun canım hayirli,uzun,güzel bir ömrü olur inşaallah
Yekta Kopan,Bir De Baktım Yoksun
50 sayfa falan kaldı sanırim.
M mambur Canım sana da çocuklara da başarılar dilerim inşaallah emeğinizin karşılığını alırsınız
merhaba kızlar
yeni kitabım; Stefan Zweig - Satranç
M mambur ben de Ayse Kulin'in birçok kitabını okudum. Dilini seviyorum.Köprü ve Sevdalinka aklımda idi. Hatırlatmış oldun. Teşekkür ederim.
ispanakliborek OSHO'nun kitaplarını sormuşsun. "Meditasyon İlk ve Son Özgürlük Pratik Meditasyon Rehberi" kitabını iki sene önce almış, hâlâ okumamış olduğumu kendimi esefle kınayarak bildiriyorum.
bildirimimide yapayım ; ayşe kulin - köprü sanırım son 20 sayfam kaldı.
ayşe kulinin çok kitabını okudum ve en iyisi bence bu kitabıydı.okumayanlara tavsiye ederim.
vay be bizim ülkemizde ne demokratlar varmış dedim ve sanki bitince kitaptaki valiyi çok özleyecekmişim gibi geliyor:))
birde deli insanları neden çok sevdiğimi bu valiyi tanıyınca daha iyi anladım
en çok hoşuma giden kısmı;valiye takılan 'buzlar erimeden' lakabıydı.nedenini anlatıp okumayanların büyüsünü bozmayayım.
herkese huzurlu akşamlar olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?