- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.661
Romeo ve Juliet bitti. Hangi dilde olursa olsun bu satırların az-çok herkesi etkileyeceğine eminim
Üniversitede bu kitabı işlerken ağlamamak için kendimi sıkardım
bir de alıntı bırakayım...
"Yarayla alay eder, yaralanmamış olan."
"He jests at scars that never felt a wound."
senin kitabın ismini yanlış yazmanı yerim gadınAlgernon çiçekleri sayfa 40
Ahaha. Algernona çiçekler oldu mu basganimsenin kitabın ismini yanlış yazmanı yerim gadın
Git ve o işi kap :) hayırlısı olsun hakkındaGünaydınlar
Bugün Katya nın Yazı na başlıyorum.
Birde işgörüşmesine gidiyorum. 2. Ye çağırdılar. Şans dileyin
Günaydınlar
Bugün Katya nın Yazı na başlıyorum.
Birde işgörüşmesine gidiyorum. 2. Ye çağırdılar. Şans dileyin
kızlar listeyi yaparken gözden kaçırdığım bir kaç detay olmuş onları düzeltmeden önce üçüncülüğü paylaşan P PembePaltolu arkadaşımızı dereceye sokmayı unutmuşum:) kusura bakma lütfen dikkatimi çekmemiş:)
P PembePaltolu i huzurlarınızda mart ayının üçüncülüğü paylaşan kişisi ilan ediyorum:) ve tbrik ediyorum:)
Hep soracağım unutuyorum 4 çocukla en uygun okuma yapılacak zamanlar hangi zamanlar oluyor? Benim bebelerin arası çok az olacak kendime kitap okumak için zaman ayırabilir miyim hiç bilmiyorumcanım benim çok teşekkür ederim .bu yoğunlukta kafayı yememek için daha çok okuyorum :))
senin kitabın ismini yanlış yazmanı yerim gadın
Algernon'a Çiçekler sayfa 155 sanırım
neler olacak meraklardayım
günaydınlar bu arada
Ahaha. Algernona çiçekler oldu mu basganim
Herkese günaydın. Okuma tembeliniz geldi
Algernon'a Çiçekler'den o kadar etkilendim ki dün, Gölge Şehir'e işyerinde başlamak içimden gelmedi. Akşam evde de birazcık okuyabildim, yani sadece 48 sayfacık
Sevgili okuma arkadaşım__giz__ bitirdin mi kitabı doğru söyle Uçtun dimi önden önden, beni çok gerilerde bıraktın dimi
Yok kuzum bitirmedim daha, son 150 sayfa. Gün içerisinde okumaya çalışacağım. Temizlik de yapmam gerek.
sen aydınlatırsın geceyi filminde ali atay okuyordu, her gidiçok severim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?